Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 09:56 6 455 4

Хванаха пиян да кара хладилна чанта

  • хладилник-
  • хладилна чанта-
  • пиян-
  • нова зеландия

Новозеландец бе осъден за шофиране в нетрезво състояние, след като бе спипан да управлява самоделен моторизиран хладилник в гр. Ню Плимът в региона Таранаки. Полицаите забелязали 35-годишния Лани Люис Хънт да криволичи по пътя със странното си превозно средство и решили да го проверят за употреба на алкохол.

Пробата с дрегер показала двукратно превишение на допустимата концентрация в издишания въздух, а и смият г-н Хънт не отрекъл, че се е почерпил добре, но трябвало да иде до магазина за още пиене и цигари. И през ум обаче не му минало, че върши нещо незаконно, а управелнието на хладилник може да представлява опасност за участниците в движението.

Делото срещу мъжа било разгледано в Окръжния съд в Ню Плимът, който признал го за виновен за управелние на моторно превозно средство без книжка и след употреба на алкохол. Г-н Хънт бил осъден да плати глоба в размер на 500 новозеландски долара (€298).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El cmandante

    7 17 Отговор
    Това е добро за Путин да ходи на риба с него след изборите /ако го допуснат до избори/, защото според руската конституция няма право да се кандидатира повече

    Коментиран от #4

  • 2 Пенчо

    20 0 Отговор
    Защо отявлени тролчета без значение американофили или путинофили,се мъчат всячески да политизират теми които са на светлинни години от политиката?
    Кога ФАКТИ.БГ ще започне да трие подобни коментари нямащи нищо общо с политика?

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пенчо":

    Троловете така си изкарват парите. Сайта никога няма да ги трие защото ако не беше конкретно този трол нямаше да има вече три коментара под статията. Троловете са си основна клиентела
  • 4 papur

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "El cmandante":

    Джендър това си ти