Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 14:18 13 444 9

Планински велосипед на ток

  • peugeot-
  • велосипед
Планински велосипед на ток - 1

Планинският велосипед eM02 FS Powertube на PEUGEOT е предшественик на следващото поколение електрически велосипеди на Лъва с вградена в рамката батерия, която му придава аеродинамичен стил.

Той ще бъде представен заедно с PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT на Автомобилния салон в Женева на 6 март. Многофункционален, благодарение на двойното си окачване, според експертите от Peugeot той е идеалният партньор за предизвикателни планински терени.

Планински велосипед на ток

Абревиатурата на новия велосипед се разшифрова така: PEUGEOT eM02 FS (e=electric M=Mountain, 02=mid range, FS=Full Suspension. Предното и задното окачване и 27,5-инчовите колела улесняват преминаването през пресечени терени.

Моторът и батерията BOSCH с капацитет 500 Wh позволяват пробег от 125 км. Анодизираното, сатинирано жълто покритие е реверанс към дизайна на PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT. Наличен в две версии на цени от 4 599 евро.

Планински велосипед на ток


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕШО

    9 3 Отговор
    Да си го ползват пежо за тея пари.

    Коментиран от #2

  • 2 каниджа

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕШО":

    Хубавите маркови велосипеди (МТБ) са на около тези пари и то не електрически. Наскоро един авер си взе CANYON за 11000лв https://www.canyon.com/en-bg/mtb/spectral/

    Коментиран от #4

  • 3 Валери

    5 5 Отговор
    Болен мозък ще да е тоя да си вземе колело за 5000 евро дето само да му върти педалите... Едно време с балканчето през Балкана минавахме, а сега...
  • 4 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "каниджа":

    Хубавите маркови велосипеди среден клас са около 1000-1500евро. Ти си дал велосипед висока категория, който се ползва за състезания и от спортисти. Та твоя авер състезател ли е или милионерче, което се чуди къде да си даде парите? А като каза за хубави маркови велосипеди, то Пежо нито са хубави, нито са маркови. Никой, който поне малко разбира от велосипеди не би се спрял на Пежо, а още по-малко да си купи.

    Коментиран от #9

  • 5 Кълвач

    8 2 Отговор
    С колите не им потръгна, нека пробват с велосипеди. Все пак са започнали от мелнички за кафе.

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Кълвач":

    Доста са им вървежни колите, отбий се в някой салон и пробвай новото 3008 да си промениш мнението. Не се шегувам, голяма крачка напред правят. Дали велосипедите са им добри или не, не мога да споря, но доста от aвтомобилните производители си имат велосипеди и те са доста скъпи. Така че това електрическо спортно колело не е скъпо на фона на съпоставими подобни от други марки.
  • 7 Глупости

    2 0 Отговор
    С тази батерия се изминават 50 км със скорост не повече от 25 км/ч по равно с водач до 60кг.

    Коментиран от #8

  • 8 Анриан

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Глупости":

    Точно така . Кажи им малко ...
  • 9 каниджа

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    А ми и аз му казах че е луд но той е капитан на кораб и взема по 10000-12000$ на месец и не е женен...какво да прави човека