12 Март, 2018 11:41 9 275 1

Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai

  • hyundai-
  • бъги-
  • kite
Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai - 1

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Не трябва да ви смущава емблемата на Hyundai, монтирана на това уникално бъги, което виждате на снимките. Странният концепт, който беше показан в Женева, носи моделно обозначение Kite и е дело на торинското студентско ателие IED, което всяка година радва посетителите на автосалона в Женева със свръхнестандартни разработки.

Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai

Сега, фантазьорите от IED, с финансовата поддръжка на европейския дизайнерски център на Hyundai, представят едно всъдеходно бъги, което може да се движи и по вода. Как проектът е реализиран технически остава загадка, защото показания експонат в Женева е просто пълноразмерен макет.

Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai

Известно е само, че 3.7-метровото бъги се задвижва от четири електромотора и при необходимост може да се превърне във воден джет. Ако се вгледате внимателно в интериора, ще видите, че воланът може да се монтира за секунди, както от ляво, така и от дясно, а визуализацията на функциите става посредством влагоустойчив и противоударен смартфон, монтиран в средата на кормилото.

Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 1 Отговор
    Да само електричка е за движение под вода ! ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ И КАПИТАН "НЕМО" !!!