6 Юни, 2018 13:47 1 493 0

Walkie-Talkie функция за Apple Watch

  • apple watch-
  • walkie-talkie-
  • смарт часовници
Walkie-Talkie функция за Apple Watch - 1

По време на конференцията WWDC 2018, която се провежда от 4 до 8 юни 2018 година, компанията Apple обяви, че собствениците на фирмените смарт часовници Apple Watch ще се сдобият с ъпдейт. Новата версия на операционната система е watchOS 5.

Новото е, че за активиране на системата Siri няма да е нужно да произаняте "Здравей, Siri". Тя ще се активира само с повдигане на ръката. Тогава тя ще преминава в режим на готовност и ще очаква вашите команди.

Walkie-Talkie функция за Apple Watch

Още една нова функция, наречена Walkie-Talkie, ще позволява на собствениците на Apple Watch да общуват с други притежатели на "ябълкови" смарт часовници. Функцията ще работи на изцяло нов способ за връзка чрез WiFi и LTE.

Прибавени са и програми за йога и пешеходен туризъм, бягане в кръг и плуване. Часовникът ще разпознава сам различната активност и ще активира необходимия режим за тренировка. Налични са и допълнителни цветни аксесоари. Ъпдейтът ще е наличен за Apple Watch Series 1 и по-новите модели, а за работа е необходим телефон iPhone 5s или по-нов.

Walkie-Talkie функция за Apple Watch


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА