Last news in Fakti

7 Юни, 2018 14:15 5 114 0

Искате ли да тествате камион?

  • truck expo 2018
Искате ли да тествате камион? - 1

От днес до 9-ти юни посетителите на изложението ще могат да се запознаят с всички новости в товарния бранш. Изложението е на площ от 10 000 кв.м., изложителите са 54 компании, свързани със сектора на товарните автомобили. Ще видите над 600 експоната и над 20 премиери. Много от експонатите са за първи път пред българска публика, а много от тях са с международни награди. Посетителите ще могат да се запознаят с всички новости в този бранш на едно място. И не само да се запознаят, а който иска ще може да се възползва от традиционния вече тест драйв.

На летище Лесново" са и всички модели, наградени с престижни международни автомобилни награди за годината. Избраните за „Камион на 2018-та година“ - DAF XF и DAF СF са сред експонатите. Освен тях, за първи път на изложението DAF показва и камиона си DAF LF. Спечелилият най-престижния сравнителен тест в Германия – 1000-точковия сравнителен тест – Scania R 450 също е застанал на пистата на летище Лесново. Шведската марка е подготвила за посетителите и две премиери – на новия Scania V8 и на Scania XT.

Лекотоварният сегмент също не отстъпва на предизвикателството да впечатли българската публика. Само три месеца след световната си премиера през февруари, край София идва новият Mercedes-Benz Sprinter, чиито първи доставки започват през този месец. Луксозната марка показва на изложението и новата си Х-класа, чийто сериозен ъгъл на заход и над 200 мм просвет предполага добри офроуд качества.

На TRUCK EXPO 2018 ни очаква ISUZU D-Max, избран за Многофункционален автомобил на 2018 година в България и Volkswagen Crafter - Международен ван на 2017 година. Ford ще покаже Ranger - единственият пикап в света с 5 звезди на EuroNCAP и Custom – също с 5 звезди за сигурност на EuroNCAP. Пътническият ван на марката Tourneo Custom идва на изложението обновен, с модел от 2018. Всеки от изложените модели може да бъде тестван, за да покаже качествата си и внедрените нови технологии и оборудване.

TRUCK EXPO 2018 ще продължи до 9-ти юни и очаква своите посетители от 10:00 до 18:00 часа на 7 и 8 юни, а в съботния 9-ти юни - от 10:00 до 16:00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА