4 Септември, 2018 17:24 4 166 3

Съвършеният автомобилен симулатор

  • bmw-
  • симулатор-
  • driving simulation centre

BMW строи "най-усъвършенствания център за симулация на управление на автомобил в реални условия". Новият комплекс в Мюнхен ще бъде използван за различни задачи, но основната му цел ще бъде разработката на системи за автономно управление, разказват от компанията.

В 14-те лаборатории на Driving Simulation Centre ще работят 157 души, които ще тестват различни асистиращи технологии, нови дисплеи и системи за контрол. Симулаторите ще могат да генерират надлъжно и напречно ускорение до 1.0 g за имитация на избягващи маневри и екстрено спиране.

Изпитателите ще бъдат заобиколени от екрани с изключително детайлна картина на реални пътни ситуациии в най-различни условия. Новият симулационен център ще помогне за провеждането на тестове с безпилотни коли, каквито за момента са разрешени на много малко места по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    2 2 Отговор
    На сумулатор е едно на практика друго.Много ни е рано за безпилотни коли.