31 Октомври, 2018 11:16 2 965 4

Първият бирен самолет

  • самолет„-
  • бира-
  • brewdog
Първият бирен самолет - 1

На борда на самолета, който ще направи първия си полет от Лондон до Охайо (САЩ) ще бъде устроена пищна дегустация на бира. Идеята за този своеобразен бирен самолет е на шотландската пивоварна BrewDog, която иска по този начин да свърже офисите си, намиращи се на двата края на Атлантическия океан.

Първият полет ще се състои на 21 февруари 2019 година. На борда на бирения Boing 767 ще се предлагат различни видове бира, както и такава, създадена специално за полета. От компанията подчертават, че по време на полет, вкусовите рецептори на човек работят по различен начин и точно поради тази причина ще има и специални "авиационни" бири.

В цената на билета, освен пиенето на много бира, ще бъде включен и четиридневен престой и обиколка на пивоварната на компанията в САЩ. Четиридневната програма, наситена основно с дегустация на бира в неограничени количества ще струва $1600.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4324243

    6 1 Отговор
    $1600 или 2700лв за двупосочен билет и 4 дневен престои в САЩ с неограничено количество хубави бири... направо си е оферта. то само двупосочния билет до САЩ е към 1000-1500лв на оферта.
  • 2 Перър

    5 2 Отговор
    А ако се надегостират и пилотите не се знае къде ще кацнат
  • 3 МИШО

    7 1 Отговор
    Супер, ама дано на входа на тоалетната да няма българин да събира пари.
  • 4 Метгонтан

    4 0 Отговор
    Бира без кебапчета е като ракия без салата , да си дегустират сами . Ни утюъм никади - аматьори летящи