5 Ноември, 2018 10:08 9 300 11

Ефектен способ за безплатно паркиране

  • tesla-
  • електромобил-
  • паркиране-
  • summon
Ефектен способ за безплатно паркиране - 1

Собственик на електромобил Tesla намери едно необичайно използване на функцията Summon, която е предназначена за автоматично паркиране. Действието от клипа по-долу се развива в град Медисън (САЩ), където паркирането в централните части е разрешено за време от два часа.

След това автомобилът трябва да бъде преместен. Собственикът на Tesla-та решава хитро да заблуди местните "Паркинги и гаражи", като на всеки два часа мести автомобила, без да излиза от офиса си. Това става възможно, защото функцията Summon може да се управлява и от разстояние посредством приложение на мобилния телефон. С нейна помощ автомобилът може да се паркира сам, като командите се задават от разстояние. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kjl

    62 12 Отговор
    Пълни глупости, за дебили. Трябва да излезеш от зоната, а не само да си преместиш колата от едното паркомясто на другото. Човека се фука, че може да я мести напред, назад, като детска играчка, а не че му върши някаква работа в случая.

    Коментиран от #2, #4, #6

  • 2 Марто

    23 4 Отговор

    До коментар #1 от "kjl":

    Явно му върши, защото така е озаглавил и клипа, който е качил в туитър

    Коментиран от #7

  • 3 Гост

    43 5 Отговор
    Като му връзва, нека я мести! Затова в знак на солидарност, ще си го преместя и аз, хахаха! :))))))
  • 4 гост

    25 13 Отговор

    До коментар #1 от "kjl":

    Бъди спокоен , след не повече от 4-5 години ще го оставя пред офиса , след което ще се връща сама в къщи да закара жената и децата на училище и в мола , хахахха !!!! А петролките просто няма да могат даже да пристъпят там , щото още на входа на града ще ги отсвирят !!!

    Коментиран от #8, #10

  • 5 гост

    16 1 Отговор
    И някой като спре отзад или отпред,пак ще я мести.
  • 6 асдфх

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "kjl":

    Понеже няма как да следят всеки кога и как излиза и влиза в зоната, в Щатите се следи само колко време си стоял на конкретното паркомясто, като за целта маркират гумите. Проблем за пича би било само, ако местата пред и зад него са заети. Но явно поради краткото разрешено време, колите се сменят начесто и не е проблем за него.
  • 7 асддса

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Марто":

    Озаглавил го е за да се прави на интересен
  • 8 Язе

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    След 4-5 години е по-вероятно да го закара до офиса и да отиде да чака ред за зареждане.хахахахахПонеже и батерията ще е сдала багажа,само ще завърти и пак на опашката.хахахахаха.А с петролката ще си джитка през останалото време,сиреч постоянно.хахахаха

    Коментиран от #9

  • 9 Зареждане

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Язе":

    До 2030 година, всяко десето паркомясто по закон трябва да има зарядна станция, а всяка десета зарядна станция на паркинга трябва да е бърза. Този закон е в сила още от миналата година и в България, като Важи за всички новопостроени, или изискващи някакъв ремонт сгради. Още от сега трябва да предвидят допълнителна мощност и окабеляване до паркоместата, до 2030 година трябва да са монтирали и зарядните станции.
  • 10 Димов

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    И докато се мести сама, ако стане ПТП, колата ли ще съдят?
  • 11 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Нали всичкия подземен кабелен кадастър бе в мургавите. Те и за това не оставиха под земята ни алуминиев , ни меден проводник. Окабелявайте !! Те са на свой пост и дебнат. Докато кражбите от най-верните гласоподаватели на партиите не се санкционират жестоко и безмилостно, не виждам управия !!!.......В царска България посегателства на железниците, телефоните и телеграфа са се наказвали с обесване. Ако смееш открадни калодка например.......