6 Декември, 2018 15:44 6 700 10

Най-скъпите слушалки в света

  • beats by dre-
  • graff diamonds-
  • слушалки-
  • ли уейн
Най-скъпите слушалки в света - 1

Обичате качественият саунд? Знаете ли, че в света съществуват слушалки, които струват ни повече, ни по-малко от $ 1 000 000. Всъщност свръхкристалният звук от тях не струва толкова много. Цената се повишава драстично заради инкрустацията на слушалките с диаманти.

Въпреки това въпросните слушалки предлагат едно от най-качествените аудио изживявания. Те са дело на компанията Beats By Dre и са разработени съвместно с една от най-известните къщи за скъпоценни камъни в света Graff Diamonds. Диамантите са 114 карата, а самите слушалки са създадени специално за финала на супербол за рап певеца Ли Уейн. Как се изработват - вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аудиофил

    31 0 Отговор
    Поредната чалга в слушалките. Всичко на Beats By Dre е свръхнадценен маркетингов продукт със сравнително посредствено звучене - напомпан бас и изпилени високи. За същите пари може да се вземе "цивилна" версия на Beyerdynamic, Bose, Sennheizer и др.подобни от клас 250-300$, които звучат в порядък по-добре от прехвалените бумтялки на д-р Дре.
  • 2 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Какво ли не се прави за хоби манияците. То не са лампови усилватели за по 100.000 и нагоре долара. Не са кабели с посоки в вакуум. То не са озвучителни тела за по 100-200.000 евра. В крайна сметка всичко се свежда до възможностите (финансови) на слушателя. Който, по мое мнение, просто иска да покаже на останалите колко пари има. Убеден съм, че не чува по-добре от средностатистически му колега. До един момент промяната в цената и качеството наистина е доловима. След това започва да говори егото на купувача :-) Или както се казва в средите на производителите на този тип техника - цената е голяма, колкото егото на притежателя.

    Коментиран от #3

  • 3 аудиофил

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Голям Слон":

    Много точно. Границата между самовнушението и снобарията в този "бизнес" е много тънка. И като темата е за слушалки - има едно китайско копие нa Beyerdynamic 990 Pro - Superlux HD330 на цена 40$ (оригинала е 150-200$). Лично съм ги сравнявал - звука на копието се доближава до този на оригинала, т.е. не е пет пъти по-добър. Повечето хора няма да могат да направят разликата.

    Коментиран от #4

  • 4 Голям Слон

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "аудиофил":

    По тази причина не чета ревюта. Музиката не е гледам, а я слушам. А безспорно плацебо ефектът тук е нещо, на което много хора разчитат. Започнал съм от българските респроми, за да мина през руските радиотехники, прибои и пр., за да мина след това през техникси, пайнери, хитачита, маранци, надове, арками и накрая да се кротна на кеймбридж аудио със скромни инфинитита каппа 8.2 :-) И друго не ми трябва.
  • 5 Голям Слон

    2 0 Отговор
    Исках да кажа, че със слушане съм стигнал до техниката, която имам в момента. Отнема време да пресееш нещата. Понякога само 25 години трябват... ;-)
  • 6 Митьо БОБА

    8 0 Отговор
    Залепени камъчета дрънкулки шарени ..абе с една дума чиста цигания .
    За 1 милион долара бих си купил къща в Калифорниа и чисто ново ПОРШЕ 911 ,което ще спирам вътре в двора до басейна ! С остатъка от парите ще поканя няколко актриси МНОГО МОИ от pornhub и ще си избухнем яко ! Ще се лее шампанско и водка белуга а аз ще се събудя с 3 на сутринта!!! Абее яя си ги дръжте тея слушалки па ми дайте на мен милиончето !!!
  • 7 Пуши козче

    1 0 Отговор
    Аз пък карам на две Gembirdки от памтивека и лаптоп... шъ ви ебъ у хипстерите :)
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Е то чернилка без диамнти, ланци и тем подобни дрънкулки не може!!! Панаир на суетата и кича!
  • 9 Метгонтан

    1 0 Отговор
    Как някоя от онези оборотните не се е сетила да си напъха в аспуха диаманти и да се обяви за най скъпия задник у свето
  • 10 Каубой

    1 1 Отговор
    Звукозаписни студия , професионалисти и аматьори избират най-доброто - AKG!!!