4 Август, 2017 18:34 4 231 15

Геноцидът срещу кокошките и прасетата (ВИДЕО)

  • никола донев-
  • прасета-
  • вегани

Според Никола Донев убийството на животни е ненужно

Геноцидът срещу кокошките и прасетата (ВИДЕО) - 1

„Всяка една секунда в кланиците се избиват милиони животни. Хората правят това нещо точно като геноцид. Това е един съвременен холокост“, това заяви в интервю за Факти.бг Ниола Донев – председател на Българския вегански съюз.

„Няма смисъл да прибягваме до експлоатация на животни, след като всеки животински материал има алтернатива, която дори е по-качествена. Това е едно ненужно убийство.

Когато не ядем месо, ние реално се лишаваме от отрови. Човешкото тяло е с устройство, предполагащо консумация на растителна храна. Веган е бъдещето на човека“, заяви Донев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    41 4 Отговор
    Гледал съм интервю с въпросния, според него доенето на мляко е сексуално посегателство върху добитъка, яйцата са кокоши цикъл и прочее кретении. Той е живо доказателство, че веганизма уврежда човешката психика.

    Коментиран от #2, #6, #8

  • 2 ЕБС

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    Всъщност от икономическа гледна точка е абсолютно прав , зърнените продукти които се използват за храна на животни са над три пъти повече от тези за храна на хора , така че ако се използват директно за храна на хора , могат да изхранят три пъти повече "човеци" и то доста по-евтино , та ако вземеш в предвид как върви пренаселването на света , може и скоро да минем на "безмесна" диета , поне повечето хора

    Коментиран от #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нова религия

    17 7 Отговор
    Това кръстоносец ли е или се иска да се храни правилно? Ако е второто, нека си се храни, както намери за добре. Няма реални данни, че този начин на хранене е по-добър от другите. Така че да ни оставят намира. Аз не му предлагам да ми изяде пържолата за вечеря.
  • 5 Дебил

    15 6 Отговор
    Като не искаш да ядеш месо, не яж. Но не пробутвай тъпите си крайни възгледи на останалите. Аз не карам никой въздържател да се храни с месо.
  • 6 Камагра

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    Защо се обаждаш бе момченце, има много-много-много работи които не разбираш
  • 7 1234

    10 5 Отговор
    Тия като не ядат месо да не вземат отношения за живота на животните.Да си пасат тревите и да не се месят на другите отрови ядат или лопуш. Ако искат само вода да пият да не си натрапват измислиците на другите както гейовете прекаляват с тяхната показност. Ний като сме е..чи да не ходим с разкопчани дюкяни.Тъй де да си хрупат лопуша и да гледат някой да не им го припикай.
  • 8 Густав

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

    Ами че като няма от каде да си набавя мозъка протеини,какво очаквате.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Джон Смит

    9 4 Отговор
    Защо винаги някакви идиоти, ни се показват! Като иска да пасе, никой го не спира. Веганите, са като гейовете! Все акъл раздават, а пък никой им го не иска!
  • 11 Pesho

    4 9 Отговор
    Доста ограничени индивиди коментират тук...С тези пържоли се ненаядохте, мазни тумбаци трябва да поддържате, знам...не е лесно. Протеин за мозъка каза някой - уникална глупост - мозъкът се храни с въглехидрати, не с протеин, но кой да знае :)
  • 12 Шляхтиц

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "ЕБС":

    Колкото и да е мъчно на някои, човешкият организъм много сходен с организмите на овцете и прасетата. Дължината на храносмилателния тракт на човека е точно такава, каквато е и на овцата, седем, осем метра. Това ще рече, че човешкият организъм е предназначен за преработка и усвояване на ПРЕДИМНО РАСТИТЕЛНА храна. Храносмилателният тракт на хищниците е много къс, тъй като задържането на месо в него има не само вредни, но и опасни за здравето последствия. В световен мащаб е доказано, че вегетарианците живеят седем, осем години по-дълго от месоядните, боледуват много по-малко и болестите им са по-незначителни. В природата дивите прасета се хранят предимно с растителна храна. Медицината е установила, че органите на прасето са най-подходящи за трансплантации. За съжаление, човекът винаги гледа на света от своята гледна точка на експлоататор, завоевател и т.н. Цивилизация, писменост, наука са се появили там, където човекът се е научил да обрабатва земята, да сее и да събира растителна храна. Племената, които и до ден днешен ходят след стадата животни, убиват и се хранят и съществуват, нямат нито писменост, нито наука, нито култура. Наскоро прочетох информация за северните райони на Щатите и южните райони на Канада, където има много животни и мечки. За последните две години е имало три инцидента с нападение на мечки към хора. За същото време ловци и бракониери са убили повече от 40 000 мечки. Тези държави са едни от най-напредналите и цивилизовани. Какво остава за

    Коментиран от #14

  • 13 МАК

    4 1 Отговор
    Аман от тия психично болни малоумници!!!няма вредни неща на този Божи свят, има вредни дози!!! Аз ще си ям месото и хич не ми дреме за кретенийте им!!!
  • 14 Цеко

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Шляхтиц":

    Точно понеже ни сравняваш с прасетата трябва да знаеш че те ядат месо което значи, че и ние можем да ядем месо и значи ние несме растителноядни а всеядни. Благодаря ти вече се успокоих и довечера ще го отпразнувам с една пържола и няколко бири😁😁😁😁😂😂😂
  • 15 JEEP

    4 1 Отговор
    1.Липсата на протеини води до увреждане на мозъчната кора - този е живото доказателство.
    2.Ако бяхме проектирани да пасем, щяхме да имаме зъби като на другите преживни животни, а не като на хищници.
    3. Преди около месец имаше статия за починало дете, защото родителите му били вегани и му давали само такава храна.