Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 13:53 11 559 13

"Ахат" се завръщат с турне и нови песни (ВИДЕО)

  • ахат-
  • звездомир керемидчиев - звезди-
  • турне

Турнето на групата поставя ново начало

"Ахат" се завръщат с турне и нови песни (ВИДЕО) - 1

Предстоящото турне ще бъде нещо като начало за нас. Ще изсвирим песните, които се водят класически и след това ще започнем да работим по нов материал. Имаме материал за нови песни, за албум не знам - това изисква много време, много средства, а възвращаемостта е почти нулева. Това съобщи в студиото на ФАКТИ Звездомир Керемидчиев - Звезди по повод концертите в страната на група "Ахат", които започват на 10 ноември от Благоевград.

Любопитните истории на Звезди за това как са пили бира с басиста на Deep Purple Роджър Глоувър и защо останалите от групата не са купонясвали с тях, как е написан безкомпромисният хит "Черната овца" и кой е бил прибиран редовно в РПУ-тата през 80-те, гледайте във видеото със Звезди:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 5 Отговор
    Завръщат? :Д
  • 2 racer

    7 15 Отговор
    Старчоци

    Коментиран от #4

  • 3 Бай Иван

    10 0 Отговор
    На снимката изглежда все едно е арестували Звезди, и зад него са 2-ве цивилни ченгета.
  • 4 Гост

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "racer":

    "Старчоци", които завинаги ще останат в историята на рок -музиката в БГ! Интересно ми е, теб България с какво ще те запомни!
  • 5 Jack Bauer

    8 7 Отговор
    Звезди е жалко подобие на музикант или по точно "побългарен вариант на рокаджия". Аз и мои приятели след като лично му зададохме въпроса защо не пее ами си мрънка под носа и се чува само музиката отговори: "Ами трябва да си пазя гласа за по-големи концерти и ангажименти". За сравнение на същото това мероприятие след него Георги Станчев пя и свири на пияно, човека се раздаваше все едно пее за последно, уникален.
  • 6 Радо

    6 1 Отговор
    Ама те изобщо някъде ходили ли са.....че се "завръщат"?
  • 7 Why

    6 2 Отговор
    Интересно как по онова време свиреха хеви метъл и как им помагаше бащата на басистчето Денис,който беше външен министър-комунист...мамини връзкарчета

    Коментиран от #9

  • 8 Гост

    5 0 Отговор
    Въпросът е със или без Божо. Щото как ще се върне Божо не виждам, а без него няма да е точно Ахат
  • 9 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Why":

    По същия начин както Щурците, с родителите на Кирчо комунисти и родителите на Пеци също. Което разбира се не пречи Кирчо и особено Пеци да са велики музиканти от световно ниво
  • 10 ДДД

    2 3 Отговор
    хаиде някои да каже една песен на ахат?
    без овцата разбира се
    и как се завръщат?

    Коментиран от #11, #13

  • 11 тони

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДДД":

    Без Божидар Главев едва ли ще измислят някоя велика нова песен....
  • 12 МУЗИКАНТ

    5 2 Отговор
    НАЙЩСТРАШНОТО ЗА ЕДИН РОК МУЗИКАНТ Е АКО НЕ ЗНАЕ КОГА ДА СПРЕ,СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ЗВЕЗДО ЧЕТЕ КОМЕНТАРИИТЕ,И САМ ВИЖДА ЧЕ НЯМА НИТО ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА!ЕДНО ВРЕМЕ ИСКАШЕ ДА СТАВА КИТАРИСТ,РЕДИЛ СЪМ МУ ПРЪСТИТЕ ПО КИТАРАТА,ВИДЯ ЧЕ НЕ МОЖЕ ,ПОСЛЕ ПЕЕШЕ С ЕДНА КУХАРКА НА БАСЕЙНА ДИАНАБАД В СОФИЯ ПЕСНИ НА РЕИНБОУ И ПЪРПЪЛ,НАКРАЯ СЕ ЗАБЛУДИ КАТО МНОГО ДРУГИ ЧЕ Е НЯКАКВА ЛЕГЕНДА И СЕГА Е НА ПЪТ СЪВСЕМ ДА СЕ О.ЕРЕ!МЕН НИКОЙ НЕ Е ЗНАЕ,МАКАР ЧЕ МОЖЕ БИ СЪМ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КИТАРИСТИ,НО МИ СТИГА НАСЛАДАТА,ЧЕ КОГАТО И ДА ХВАНА КИТАРАТА,И В БГ И В ЧУЖБИНА,ВСИЧКО МЛЪКВА И МОЖЕ ДА КАЖЕ САМО БРАВО,И ТОВА КОЕТО СВИРЯ ЩЕ ВЪРВИ ДО КАТО СЪМ ЖИВ,А С РОКА СИ ДАДОХ СМЕТКА ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧА ОЩЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ!
  • 13 гуньо простия

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДДД":

    Огнени души, походът, брадвата, розов кадилак - тези на прима виста се сещам