4 Декември, 2017 15:27 7 556 7

Мис България Вселена 2017: Не съм спала с никого и нямам спонсор (ВИДЕО)

  • николета тодорова-
  • мис вселена-
  • мис българия вселена-
  • конкурс за красота

Николета Тодорова е доволна, че е представила България достойно

Мис България Вселена 2017: Не съм спала с никого и нямам спонсор (ВИДЕО) - 1

Следя конкурса "Мис Свят" и "Мис Вселена", тяхното развитие и участничките от дете. Доволна съм от представянето си на конкурса. Не се класирах в топ 16, но смятам, че представих страната ни достойно. Аз до себе си нямам мъж, нямам любовник, нямам спонсор, хората, които покриха участието ми до Лас Вегас, са от агенцията. Нито съм спала с някой, нито съм имала спонсори и всякакви неща, които се говорят за миските не съм ги правила. Това каза в студиото на ФАКТИ Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова.

Тя разказа още защо тя иска да е модел, а в същото време е студентка по археология в СУ "Св. Климент Охридски". Защо в страната ни има толкова конкурси, а интересът към тях спада, както и как се гарантира честния избор на журито пък разказа лицензираният представител на "Мис и Мистър Свят" и "Мис и Мистър Вселена" Страхил Гановски. Гледайте видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    23 0 Отговор
    Сладурана! За разлика от оная с клюна!
  • 2 goni

    13 1 Отговор
    Археологията много ще спечели!:) Няма съмнение!:) Сигурен съм че госпоицата, която явно е девствена!:) ( горката) Ще направи огромни открития в областта! Дай Боже всеки му!:)
  • 3 Azazel

    16 0 Отговор
    Леле, този Страхил Гановски.. Толкова глупости, за толкова кратко време рядко съм чувал някой някога да изтърси, а изказването му накрая, че президентът на България се избирал веднъж на 7-8 години от специална комисия, просто тотално ме остави без думи... Това хубавко, но доста ограничено и с неоправдано самочувствие момиче до него, направо звучи като Нобелов лауреат в негово присъствие... Само, не знам що за родители са хората, дето си изпращат дъщерите да участват в конкурсите на такъв...
  • 4 Чурулик чурулик

    13 1 Отговор
    То затва не е и прокопсала у класирането що нема спонсор
  • 5 no name no face no number

    12 1 Отговор
    Ти да видиш и девствена а??? Не на мене тия.....
  • 6 ghost

    5 0 Отговор
    за сега :)
  • 7 Stoich

    5 0 Отговор
    И аз през живота си не съм спал с жена, а съм стоял буден и...