14 Декември, 2017 16:23 3 009 1

Посланик Дзуколи за Ерусалим: Тръмп се произнесе, но решението е на Конгреса

  • н. пр. камило дзуколи-
  • малтийски орден-
  • ерусалим

Най-потърпевши ще са най-слабите пластове на обществото

Посланик Дзуколи за Ерусалим: Тръмп се произнесе, но решението е на Конгреса - 1
Снимка: АР/БТА

Признаването на Ерусалим за столица на Израел от страна на американския президент Доналд Тръмп е политически въпрос, който е извън дейността на Суверенния Малтийски Орден. Мога да направя само две бележки. Това заяви в студиото на ФАКТИ Н. Пр. Камило Дзуколи.

"Президентът Тръмп се произнесе, но решението е на Конгреса и то е от години, беше взето по време на президента Клинтън. Това засяга САЩ. Ерусалим е столица на трите монотеистични религии. Очевидно е, че трябва да се намерят инструменти, с които да се създадат необходимите условия да съжителстват тези три религии. Идват ми наум думите на папа Франциск, който и за нас е един пътеводител: "Не можеш да построиш мир, ако завземеш мястото на другия". А без мир, няма човешки права, няма място за нормален и достоен човешки живот, най-вече, мислейки за слабите пластове на обществото - те ще бъдат най-потърпевши", коментира Н. Пр. Дзуколи.

Какви подробности разказа той за дейността на Ордена в България и как се е съхранил от Средновековието до наши дни, гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 батко бугар

    1 0 Отговор
    Виж ти, това по едно друго време не можеше да се случи. Да се даде визия на масонско общество, целящо през цялото си съществуване само и единствено да унищожи славянските /в това число и българската/ цивилизация в българския ефир е, меко казано проява на лош вкус. Няма ги истинските български политици, останаха само тия нещастници от бившите сподвижници на държавна сигурност, които бързат да осребрят миналите си прегрешения по мазетата на милициите в днешната политическа конюнктура. Бог да пази БЪЛГАРИЯ! И за вас ще има видов ден, ако не на този свят на другия, в отвъдното!