Last news in Fakti

18 Май, 2018 20:00 3 671 10

Еquinox: България вече е фактор в Евровизия (ВИДЕО)

  • еquinox-
  • евровизия-
  • владимир михайлов-
  • георги симеонов

Групата подготвя нови проекти

Еquinox: България вече е фактор в Евровизия (ВИДЕО) - 1
Снимка: фейсбук

Посланието на победителката в Евровизия беше много агресивно. Нямаше общо с нашето. Еquinox се създаде за това да покаже на света, че когато има любов дори в свят на разединение толкова различни хора като нас успяха да докоснат много други. Това каза Георги Симеонов - JJ от групата, която ни представи на конкурса.

"Хората там казват, че България вече е фактор в Евровизия, България има стил и прави сериозни неща", каза Владимир Михайлов.

"Очаквайте първия официален ремикс на "Bones" до броени дни и нова музика от Еquinox", съобщи пък JJ.

Целия разговор с много интересни подробности гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЗРАСТЕН

    21 6 Отговор
    СТИГА БЕ,АКО НАРКОМАНИЯТА И 14 МЯСТО СА ФАКТОР ? ТОВА Е НЕТЪРПИМО !
  • 2 222

    13 3 Отговор
    айде стига харчихте пари за глупости отивате там само да ви правят на маймуни но явно те не се котират и награждават кравите-аман от добитъци
  • 3 мнение

    16 0 Отговор
    Вече ни промиват мозъка, че нагодина пак трябва да участваме. И въобще винаги там, където е най-гнило, ние там се завираме и се хвалим дори. Нормалните държави вече се отказаха от участие. НЕ ЖЕЛАЯ БЪЛГАРИЯ ДА УЧАСТВА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА НА ЕВРОВИЗИЯ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 патриотъ

    3 1 Отговор
    Стигате разсмива света бе хора!Ние сме толкова жалки на тоя конкурс,пък и участие в него е само излишно харчене на държавни пари,които могат да се използват за социални цели,а не да се хвърлят на вятъра,ама нали сме богата държава,както казва Боко!
  • 6 Запознат

    1 0 Отговор
    Тоя конкурс е пълна пародия вече , догодина няма да участваме сигурно , относно финансирането .... 15 хил лева плюс настаняването на половината от групата е сметката на БНТ. Останалата част от сметката плюс направата на песента общо 200 000 хил лева е от продуцентите на Групата ... Песента беше хубава заслужаваше да е поне в топ 5 .. оказа се че нямаме нито една точка от съседните ни страни .... което абсурдно и е прецедент в конкурса ... оказва се че нашето жури събрано от БНТ е пренебрегвало комшиите последните години и те сега ни го върнаха ...

    Коментиран от #7

  • 7 ЗападниБалкани

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Запознат":

    Ние сме фактор на балканите ... всеки ден това разбираме от новините и как обединяваме западните Балкани, явно тези на Евровизия не са чули това и затова са ни пренебрегнали съседите.
  • 8 TnT

    2 1 Отговор
    Какво друго им остана да правят освен да си правят авто реклама, много били велики с 14тото си място, айде ходи да се пънеш някъде другаде. И кой реши точно тези да ни представляват на Евровизия, все се надявах да е Михаела която смея да твърдя щеше да се представи много по-добре от тях. Песента също не ми подейства, текста беше пълна скръб а в самите изпълнители не намерих нещо което да ме накара да настръхна.
  • 9 мамо аз съм пилот

    0 0 Отговор
    бях сигурен че ще спечелят- гей, лесбийка и цветнокожи, просто политическата коректност го изискваше. А сега серизно. Тези са абсолютен виц.
  • 10 гост

    0 0 Отговор
    Поли Генова - да, тя беше фактор, но тези се представиха изключително слабо, не се чува какво пеят, за какво послание става въпрос? Поли заслужаваше първото място, нямаше толква добро изпълнение, факт. Сега спечели израелска свинка изпълняваща кокошкарска и абсурдна песен, а нашите били фактор с 14то място? Уродливизия трябва да се нарича вече.