24 Март, 2020 20:41 33 473 196

Росен Миленов пред ФАКТИ: Ако управляващите не вземат мерки, ще ги пометем

  • росен миленов-
  • факти-
  • лили маринкова

''Независимо дали е главният прокурор, дали е премиерът, дали са шефовете на служби, те са едни марионетки'', смята бившият служител на ДАНС Росен Миленов

Росен Миленов пред ФАКТИ: Ако управляващите не вземат мерки, ще ги пометем - 1
Снимка: ФАКТИ

''С едно изречение, ако трябва да заключа това, което каза доц. Мангъров, за да бъдете здрави най-важно е имунната система да е на ниво. А това означава без притеснение и с разнообразна храна, това е лечението за пресиления, опасен коронавирус. През последните десетилетия изгубихме човешката идентичност. Хората днес са на много ниско ниво като социална интеграция, поради ред причини. Развитието на технологиите, глобализацията, видя се, че много балони се спукаха'', това заяви бившият служител на ДАНС Росен Миленов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

''Днес с основание в България може да говорим, освен за здравословните страхове, и за икономическите, тъй като днес българинът си задава въпроса: ще има ли утре какво да сложа на масата, ще мога ли да си запазя жилището, което е с кредит, или моето работно ще го има ли в утрешния ден? Тук е вече ролята на държавата, когато имаш криза. Държавата е най-висшата форма на организация в историята на човечеството и тя трябва да поеме удар. Но в България държавата я няма. Днес се спука балонът на управляващите за икономически растеж, за заплати, въобще, че съществува държавата, което ни налагат в последните десет години, че се развиваме добре.

Ще дам само един пример. Вчера Кризисният щаб заяви, че 36 са хоспитализираните пациенти с коронавирус и капацитетът на двете най-големи държавни болници, с най-големия бюджет, е приключил. Ми, няма какво да коментираме. Това е признак, че държавата я няма. А държавата, в лицето на управляващите, трябва да преведе нацията по най-безболезнения начин в такива кризисни ситуации'', коментира Миленов състоянието на българската държава в настоящата кризисна ситуация.

''И тук идва въпросът, вие споменахте за мръсните пари, за мафията, кой ще плати днес цената. Ако в миналото предаване говорихме за свободите, за правата, днес цената е животът на хората, препитанието на хората, тоест да бъдат нахранени те в утрешния ден. Тук идва, тези мръсни пари, които миналият път споменах, че са 200 млрд. за 30 години, ето сега в момента това мога да го поставя като ултиматум към премиера, към главния прокурор Гешев и всички други правозащитни органи - съберете в момента мръсните пари, които са само кеш в държавата 30 млрд. 700 човека имат 30 млрд. кеш мръсни пари. И не да бъдем свидетели на още по-голямо безочие, че Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Гергов и още ред други такива, които 30 години ограбиха държавата, всеки натрупа по 500, по 600 млн., и сега да се правят на дарители, да ги обявяват държавните лица тези дарения, това е в разрез с всички морални ценности, да дават по 300 000. Те ограбиха по 500, по 600млн., съберете им, защото след кризисното положение, аз им гарантирам, че народът е готов да направи всичко възможно, за да дойде гражданско положение с неподчинение'', заяви той.

Истината е в това, че днес, въпреки че си мислим, че сме развити технологично, социално, информационно и т.н., се оказа, че сме безсилни, защото държавите не бяха подготвени'', отбеляза той относно създалата се кризисна ситуация света заради коронавирусната пандемия.

''В последно време започнаха да се бунтуват хората и сега ''елитът'' в целия свят, не само в България, искат да наложат някакъв страх, за да укротят т.нар. големи социални маси. Да ги укротят. Светът винаги се е управлявал със страх, това е най-силното оръжие. И сега го използват това нещо. Налагаш страха и чрез него управляваш. Особено пък в България - страхът е голям. Те ги побъркаха хората. Излиза всеки ден този Кризисен щаб и той не е казал нищо смислено. Вместо да ги успокои, вместо да им разясни, както доц. Мангъров сега каза симптомите, как да се процедира, къде да се ходи, да им обяснят, че не се повлиява от отделни лекарства. Те хората, от тези социални мрежи, всеки започва да се самолекува, те сами ще се убият, бе. Антибиотикът сваля имунната система, това трябва да разясниш на хората, да информираш, защото незнанието е несигурност. То ги плаши'', каза още бившият служител на ДАНС.

Mиленов застъпи тезата, че държавата трябва да се върне на хората, да се вземе от ръцете на престъпните елити. Според него това ще върне хуманноста, а също така ще спомогне да има гражданско общество и солидарност между хората.

Той призова ген. Венцислав Мутафчийски да си свали военната униформа, защото ние не сме във война и това плаши хората. ''И всеки ден медицинско лице... той говори като статист и погребална агенция. Толкова са регистрираните, толкова са смъртните случаи.''

''Какво адекватно държавническо решение може да очакваш от мутри? Няма какво да очакваш. Независимо дали е главният прокурор, дали е премиерът, дали са шефовете на служби, те са едни марионетки, марионетки на тези мръсни пари'', смята Росен Миленов.

Росен Миленов, както по-рано в разговора, отново призова за мерки от страна държавата, които да са в помощ на хората за икономическото им оцеляване. ''Затова им поставям ултиматуим, не вземат ли тези мерки, не се ли приберат мръсните пари, ще ги пометем.''

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Н стоименов

    341 35 Отговор
    А защо трябва да им се молим да вземат мерки а не ги пометем веднага

    Коментиран от #47, #193

  • 2 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    279 28 Отговор
    Жертвай се, неморален си - крещят милиардери и министри, на доктора-клетник с мизерна заплата и 1000 лв. милостиня от бойко. Един назидателен тон и обвинения в "неморалност" тръгват към лекарите от II-ра градска болница в София, за това че масово подават оставки, заради опит местоработата им да се превърне в инфекциозна клиника.
    Текат обиди към хора с 40 годишен стаж, че са страхливи, безотговорни, че нарушават "Хипократовата клетва".
    Всичко това е цинично от страна на медии и управници, които от десетилетия разсипват морала на обществото, и вече са го занулили.
    Да ви кажа - това е капитализмът. Атомизиране. Всеки е за себе си. И няма друг избор, защото всички други също са за себе си. В капитализма саможертва няма. Има в по-духовни и идеалитстични общества, където има някаква вяра в обща цел, и където управниците са част от тази обща цел.
    Каква "Хипократова клетва", каква саможертва, в държавата на Бойко, Плевнелиев, Караянчева и Барни Ръбъла? Кой ще ходи да се жертва за Тяхната държава. За държавата, дето обслужва единствено собственото им забогатяване?
    Кой ще мотивира някого да се жертва, за да могат Домусчиев и Гергов да са милиардери, и да го правят нагло - пред очите на всички, и ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА. Кой ще се жертва в държава, в която финансовият министър получава подкуп апартамент от олигарх, приписва го на кръстника си, и всичко минава за "нормално".
    Е, няма да се жертва...
    С какви очи изобщо искаме някой да се жертва? Имаме ли срам да го ис

    Коментиран от #118, #152, #161

  • 3 умник

    241 29 Отговор
    Много точно казано.

    Коментиран от #184

  • 4 Бай Кольо

    86 352 Отговор
    Още един изпушил тотално, и подтиква към гражданско неподчинение. Абе момко кажи ти сам ли напусна ДАНС или ти изгониха а?

    Коментиран от #12, #18, #27, #53, #78, #92, #136

  • 5 Гост

    192 24 Отговор
    ИСТИНАТА.
  • 6 Фактъ

    195 30 Отговор
    Да действаме , но трябва да се организираме добре !

    Коментиран от #39, #46, #74, #185

  • 7 За съжаление...

    132 10 Отговор
    ТЪП ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ...ДА СЕ БОРИМ С ТОЗИ" ВИРУС"!
  • 8 Христо Бакърджиев

    228 36 Отговор
    Браво Миленов!
    Имаш сърце!

    Коментиран от #194

  • 9 Подкрепям

    169 26 Отговор
    Да се вземат мерки и да почваме

    Коментиран от #196

  • 10 Христо Бакърджиев

    160 28 Отговор
    Браво Миленов!
    Имаш сърце!
  • 11 Някой си

    11 17 Отговор
    Първата ми асоциация..........не знам защо се сетих за тази песен...

    https://www.youtube.com/watch?v=uA32Ixr2z4w

    Коментиран от #17

  • 12 Н стоименов

    207 30 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Изгониха го мишок такъв защото казва истината а ти си пиши името плъх мръсен

    Коментиран от #21

  • 13 Аноним

    32 109 Отговор
    Тъп малоумник

    Коментиран от #99

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 така така

    76 36 Отговор
    да.. интересно как сега изведнъж решихте, че е време да ги пометем... до сега в кой обор бяхте?!?!?

    Коментиран от #174

  • 16 Какъв е тоя

    23 78 Отговор
    безизвестния.
  • 17 1234

    109 13 Отговор

    До коментар #11 от "Някой си":

    Време e да се почва и който оцелее ще разказва

    Коментиран от #23

  • 18 00000014

    22 35 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Деменсиите да мълчат ...
  • 19 Някой си

    4 20 Отговор
    Офтопик по време на коронавирус пандемия :)
    За Мария обаче, танцът е съвсем друг.........нооо само ако се навие за стюардеса на баварката :)

    https://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw
  • 20 Последния софиянец

    103 12 Отговор
    Американците изкупуват оръжията от магазините. Дават ни пример.

    Коментиран от #195

  • 21 Бай Кольо

    9 36 Отговор

    До коментар #12 от "Н стоименов":

    Никола се казвам бе адаш.

    Коментиран от #48

  • 22 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    53 13 Отговор
    .........ТРЕА СЕ НАПИШЕ С ГУУЛЕМИ БУКВИ......БАЦО Е ПУДКА !.......


    ........НО ГОЖИ ШЕ РЕВЕ !......

    Коментиран от #170

  • 23 Някой си

    89 13 Отговор

    До коментар #17 от "1234":

    Не е точно така, някои колеги казват, че било време за политици по уличните лампи........не знам защо, но май съм склонен да приема позицията им.........

    Коментиран от #183

  • 24 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    25 11 Отговор
    ..........БОРИСОФ ВАДИ САБЯТА И ЧЕРТА С ЖАПАНКИТЕ !.....

    Коментиран от #26, #166

  • 25 ЗОМАН

    65 14 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЦЯЛАТА КОМУНЯГО-АНАДОЛСКА ПОДЧОВЕШКА ПАСМИНА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ДО..КРАК!
    НИКАКВА МИЛОСТ
  • 26 Пий си хапчетията

    11 9 Отговор

    До коментар #24 от "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX":

    мишкар
  • 27 Сух

    35 12 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Кольо да ти го натъркам на устенцето! Майкати и измет..

    Коментиран от #37

  • 28 Управляващи Боклуци

    85 12 Отговор
    Всички политици вън...или пребити и размазани..като хлебарки....народът скоро нямапда има кво да яде...а от глада по стращно нема. Всички управляващи под ножа
  • 29 А На Банките

    76 14 Отговор
    Счупени витрини и молотов...ще умрем от глад, не от корони.

    Коментиран от #38

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ФАКТ

    18 78 Отговор
    Според последното проучване доверието към СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ е....
    73% и 21% Неудобрение!
    ВЕЛИК СИ БОЙКО НАИСТИНА ВЕЛИК!

    Коментиран от #64, #142, #167

  • 32 Ейййй

    42 58 Отговор
    Дансаджийчето , ми ти къде беше , нали това ти беше работата, защо допусна тези които споменавате , че са ограбили държавата да го осъществяват ?! Или поредната комунистическа отрепка , гладна за власт !

    Коментиран от #49

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Това

    17 15 Отговор
    Е така,с оплаузи,но няма да се наруши статуквото.Социализмът,не може да се върне.За жалост.Власт на народа,за народа.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 4929

    19 27 Отговор
    Най много вервам на ''БИВШИ".
  • 37 Бай Кольо

    7 20 Отговор

    До коментар #27 от "Сух":

    Сух ли си, влажен те искам да не те протъркм

    Коментиран от #42

  • 38 Мче...

    21 33 Отговор

    До коментар #29 от "А На Банките":

    Фани се на работа,бе ПЕ дал,
    или искай пачки от Имеексовата Айдукина.
  • 39 Хайде

    31 60 Отговор

    До коментар #6 от "Фактъ":

    Организирайте се...викайте, Радев, Нинова, Костя Копейкин, Йоло Денев, Кольо Босия да хвърля домати...може да извикате и Георги Димитров.
  • 40 Червени боклуци.

    37 74 Отговор
    Изритан от ДАНС, и се превърнал в злобен пудел на Червената шайка-терористи, БеСеПедерас.ите.

    Коментиран от #59

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Сух

    14 15 Отговор

    До коментар #37 от "Бай Кольо":

    Добре, ще ти го дам в устата да ти се лъзга щом ти е проблем..

    Коментиран от #50

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 шопен

    45 10 Отговор
    Мнoгo милo e нeгoвoтo жeлaниe дa ги пoмeтeм, нo aз нe вярвaм в тoвa. Кoй щe учacтвa? Бeднитe, бoлнитe cтaритe или цигaнитe2 Къдe гo тoвa грaждaнcкo oбщecтвo? При плaтeнитe „умни, крecливи жълтoпaвeтници“ CДC и прoизвoдитe крилцa и пeрцa?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ангел

    12 10 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Кольо":

    На майка ти поздрави Никола Слагачев
  • 49 3962

    33 58 Отговор

    До коментар #32 от "Ейййй":

    В такъв момент освен отрепка никой друг не би си позволил да всява за бунт и размирици. Миланов има Господ, не се възползвай от народа точно в този момент .Гнусно отвратително .Това че за сега положението при нас е сравнително добре спрямо остaналите може да значи само да сме по-внимателни. Бунтове и хаос ще е като по-време на чумата с разликата ,че тогава хората са били по състрадателни и са си помагали, а сега са лакоми и егоисти!!!
  • 50 Бай Кольо

    7 17 Отговор

    До коментар #42 от "Сух":

    Аз ще те до дам първо в пърдялника после в устичката за да тие по вкусно, нали така ти хареса последния път

    Коментиран от #55

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Шопо

    32 11 Отговор
    Ееалла ! Мъж !!!

    Коментиран от #57

  • 53 ТтТ

    24 41 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Тоя е връскарско синче, хадува за власт и подчинени!!!А малоумната сган го подкрепят без да мислят за последиците!!!
  • 54 месара

    20 47 Отговор
    росенчо, е кои сте тия дето ше ги пометете?! ако говориш за българите, кой ти дава право да говориш от наше име? кой си ти, като какъв се явяваш? аз не съм те упълномощил да говориш от мое име!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Голем смях

    18 40 Отговор
    Колко мозък има едно ченге..Щом и от там са го изгонили тъпука,явно за нищо не става.

    Коментиран от #158

  • 57 ДедовияТ

    11 19 Отговор

    До коментар #52 от "Шопо":

    Па на менека ми се чини Шо дека тва алтавото е Педеразин!
  • 58 бай курти-44 г.-Ерген -19 год.ваш ЛИДЕР

    23 61 Отговор
    Кого ще пометете? Не прочете ли днес проучването на ГАЛЪП и рейтинга на Премиера е вече 82 % а на Правителството е 76%!? За 20 дни Бойко вдигна рейтинга си двойно. Народа оценява това което направи за него!

    Коментиран от #130, #150, #151

  • 59 Мери

    60 21 Отговор

    До коментар #40 от "Червени боклуци.":

    Момчето не е изритано от ДАНС, а само е напуснало. Явно ти е чуждо да разбереш, че има хора с достойнство. На тебе гербаджийте сигурно са ти дали една коричка повече от на съседите и си готов до браниш статуквото със зъби и нокти.

    Коментиран от #63, #72, #117

  • 60 М.Иванов

    61 21 Отговор
    Е тоя човек каза всичко ясно и точно за 15 минути. Евала. А всички дето го плюят за мен са деградирали хора. А сега да видим имаме ли Президент.
  • 61 М.Иванов

    41 17 Отговор
    Е тоя човек каза всичко ясно и точно за 15 минути. Евала. А всички дето го плюят за мен са деградирали хора. А сега да видим имаме ли Президент.

    Коментиран от #65

  • 62 Ггп

    47 16 Отговор
    Ето такива хора са ни нужни!

    Коментиран от #67

  • 63 Дреме ти на шутката

    18 16 Отговор

    До коментар #59 от "Мери":

    У Й ЗА БКП/БСП-ДПС-ДС
  • 64 Гешефт

    43 13 Отговор

    До коментар #31 от "ФАКТ":

    Пич,чел си някой фейк нюз ! Процентите са обратно! Мечтата на повечето Българи е да го видят как виси на лампата!
  • 65 Имаме РУСКИ ИБРИК

    16 24 Отговор

    До коментар #61 от "М.Иванов":

    И ИМПЕКСОВ ТРАВЕСТИТ!
    мУЙ ЗА КОМУНЯГИТЕ
  • 66 Усмивката

    46 7 Отговор
    ЕВАЛЛА БЕ! Веднъж да извикам и тоя ме изкефи. . Ако има такива хора сред нас България до дни ще се оправи. И излекува не ссамо от вируса , ами и от тези паразити
  • 67 Усмивката

    23 8 Отговор

    До коментар #62 от "Ггп":

    Точно.Вярвам муна всички думи
  • 68 Адмирации

    35 10 Отговор
    На човека. Трябва някой да поведе този народ.

    Коментиран от #71

  • 69 Сух

    33 4 Отговор
    Гладът ще е определящ..
  • 70 Факт

    26 3 Отговор
    Има една поговорка - дявола бил в подробностите. Така разсъждават лошите, но ако трябва да бъдем точни, дявола е в липсващите неща - като липсваща съвест, разум, морал добродетелнист ит.н. и т.н. ... И тук в коментарите можеш да се натъкнеш на многото липси определящи тезите на подкрепящите статуквото. За една държава възможностите са две: Управляващите да защитават добрите от лошите или да защитават лошите от добрите. При втория вавиант всичко отива на кино така или иначе.
  • 71 Кой "народ" ,бе Пендел?!?

    15 27 Отговор

    До коментар #68 от "Адмирации":

    На Позитано НЯМА народ а има само ПЕ ДЕРАСТИ
  • 72 До 59

    13 19 Отговор

    До коментар #59 от "Мери":

    Как в целия свят излезна "най-достоиния" във време на чума да сее хаос и неподчинение.Достойни са в момента всички, които са на първа линия,достойни са доброволците,които в този момент се грижат за възрастни и самотни хора по селата.Достоини са медицинските работници които са около болните и за да предпазят семействата си не се прибират вкъщи,а в чужди жилища,достойни са и отстъпките тези жилища благотворително.Тоя плужек ли казваш,че има достойнство?Дано се наяде един ден с власт и пари и да ви стигнат,защото един ден всички отиваме на едно и също място-без власт и пари.

    Коментиран от #84

  • 73 НЯМА ЛИ ..... НЯКОЯ БОЛЕСТ...

    35 13 Отговор
    ....ДА ГО ТРЪШНЕ ТОЯ БОРИСОВ......ИЛИ ДА ГО ГРЪМНЕ НЯКОЙ.....НЯМАТЕ ЛИ ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ.........ТОВА Е УРОД НЕЗЕМЕН.......ТОЗИ ДОБИТЪК БОЙКО Е ЗА ДРАНЕ......НЕ ЗА ТРЕПАНЕ....ДА ПУКНЕШ ИЗРОД МРЪСЕН ......ДО 9 КОЛЯНО.....АМИН.

    Коментиран от #77, #82, #93

  • 74 Eistee

    14 11 Отговор

    До коментар #6 от "Фактъ":

    Ти винаги си първи, ако е да се стори золум. Виждал съм такива като теб - крещят "Хайде!" и "Давайте!" и в последния момент се изсулват като мокра връв и гледат сеир. Въобще тръгне ли да ми говори някой за справедливост, олигарси, кражби при сегашната власт, а не съм го виждал дума да каже за предишните правителства на БСП, ДПС, Тройната коалиция, пак БСП и ДПС, пак БСП - за мен това е обучен трол-провокатор, на който е платено да всява смут и да подтиква хората към недоволство. Следя те от известно време какви глупости пишеш. Много ми е интересно до къде ще я докараш.

    Коментиран от #105

  • 75 1234

    3 12 Отговор
    Както беше казал Румен Радев които помоли отговорните институции да не всяват излишна паника и страх и след това каза че кризите ще се превръщат в едно нормално състояние :Д той определено нищо не всява :Д
  • 76 Евала

    22 4 Отговор
    Айде да ги почваме

    Коментиран от #80, #90

  • 77 Връзвай си въжето

    8 22 Отговор

    До коментар #73 от "НЯМА ЛИ ..... НЯКОЯ БОЛЕСТ...":

    И слагай край на жалкото си съществуване, Инфантил

    Коментиран от #89

  • 78 Усмивката

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Чудя се на такива субекти като тебе....Веднъж се живее. Бъди мъж .Стой като човек. Защото идва края. И дупката в която си се скрил ще те намери . Оня с косата.И милост няма . Както и ти си бил немилостив
  • 79 адмирал Нахимов

    31 9 Отговор
    Не всички които гледат и слушат БНР,БНТ,Btv & NOVA са празноглави селяндури, които могат така лековато да ви се
    "хванат" на манипулациите !
    Досещаме се че този Пухльо с униформа с прозвището "Плевнелия №2" го гласите за заместник на Падишаха, при готвеното от вас бъдещо . . .Военно положение !
    При пълен колапс на държавата и гладни бунтове в страната !
    Времето когато успешно Тиквуне, ще приключиш със злощастната ти политическа кариера, за да се събереш с твоята изгора и да изхарчиш откраднатото от теб . . . на воля !

    Коментиран от #132

  • 80 Буууухахааа

    13 14 Отговор

    До коментар #76 от "Евала":

    С ТИЯ ..МЕКИ КИТКИ , КВО ШЕ "ПОЧВАШ", БЕ..НЕЖНЯК?!?😂

    Коментиран от #86

  • 81 слаботоков

    10 5 Отговор
    Като обобщение: Идва деня на страшния съд! Някой ще отидат в рая, други ще горят в ада!
  • 82 Eistee

    10 20 Отговор

    До коментар #73 от "НЯМА ЛИ ..... НЯКОЯ БОЛЕСТ...":

    Как го реши това? Сам говори с него и стигна до това заключение или някой ти каза да се изцепиш тук като Трабантче със изгнил ауспух? Хора, разбирам - плащат ви за да се излагате по форумите, да лъжете, да всявате смут, но не ви ли минава през ума, че за да хване дикиш това което пишете, трябва поне да се престорите на обективни или да създадете някакво най-общо впечатление, че знаете за какво пишете? А така - някакъв си странен лузър с блокирал Caps Lock, който в живота си не е виждал Борисов и няма досег нито с човека нито с политика Борисов, тръгнал да го кълне и да пита "няма ли кой?". То даже и тъжно не е. От сърце съм се смял на помиярщината и безгръбначността на напразния ти опит да окажеш въздействие на общественото мнение. Според мен ти и хората, които ти плащат сериозно подценявате интелигентността на българина. Българите не са някакъв добитък, който може да подкараш само с "Дръж!". Дай поне някаква причина за агресията си. Дай нещо поне от далеч наподобяващо доказателство. Нещо, което да накара хората да се замислят в посоката, в която искаш да ги изманипулираш. Защото това, което постигаш е точно обратното - хората си казват "Бре, щом този странен индивид без култура и мозъчна дейност ни тика срещу Борисов, значи цели нещо, значи има някакъв план, за който ние не знаем и се опитва подмолно, макар и доста несръчно, да ни настрои срещу Борисов. Има ли някакви основания - сигурно. Има ли някакви доказателства - не. Значи се опитва да постигне нещо

    Коментиран от #147

  • 83 Генерал BUF

    18 21 Отговор
    Поредния ненормалник. Кризата изостря състоянието на психически лабилните комунистически мозъци и започват да виждат нова ВОСР. Ето уважаеми червени подлоги, възползвайте се: Психиатрична Болница - Карлуково, ул. Княз Ал.Батенберг 1, община Луковит. Ето ти и сайта:www.dpbkarlukovo.bg. Търсиш Д-р Л.Андреева, психиатър, началник отделение. Ето и телефона и. 0882/809045

    Коментиран от #87

  • 84 Усмивката

    25 8 Отговор

    До коментар #72 от "До 59":

    Брачед. Ако тая чума не ни помете, ще ни помете следващата. И точно това ти казва този човек. Веднъж се мре. Но се живее вечно. Какво е това бавно умиране. В държава от мутри и патологични лъжци. Лъжата стана ежедневие и дори не усещаме вече как брутално ни лъжат....Как Борисов се тества с тия тестове преди дни, а на нас ни убеждават , и то с танкове и армия , че това не било вярно. !1 Е кое е вярно дявол да ги вземе. След като с очите си видяхме че нч премиера му няма нищо , а се тества. А на нас не било необходимо....!

    Коментиран от #143

  • 85 Eistee

    9 13 Отговор
    ...Има ли някакви доказателства - не. Значи се опитва да постигне нещо, което в светлината на фактите би се оказало невъзможно и мъти водата, за увлече простовати и безхитростни хорица по акъла си". Е, успех ти пожелавам, но тук балами няма.
  • 86 Сух

    9 3 Отговор

    До коментар #80 от "Буууухахааа":

    Не съди по себе си бе мухльо..
  • 87 Усмивката

    12 5 Отговор

    До коментар #83 от "Генерал BUF":

    И кое от това което казва не е вярно.

    Коментиран от #113

  • 88 Аз съм за тази човек

    27 9 Отговор
    РОСЕН МИЛАНОВ да го изберем за премиер.

    Коментиран от #91

  • 89 Ей....

    9 2 Отговор

    До коментар #77 от "Връзвай си въжето":

    .....Б О К Л У К.
  • 90 Eistee

    9 6 Отговор

    До коментар #76 от "Евала":

    Кои, бре? Тези дето са за почване, вече са свършили - виж, че вече 3 мандата не могат да се доберат до властта... Имай милост - не ритай падналите.

    Коментиран от #98

  • 91 Eistee

    8 13 Отговор

    До коментар #88 от "Аз съм за тази човек":

    Самият факт, че ти си "за" този човек веднага хвърля петно върху него и го прави негоден за каквато и да е изборна длъжност.
  • 92 Петко

    21 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Когато обикновения човек, не може да нахрани семейството си, като е останал без работа и доходи и хазяинът му го гони с семейството му от квартирата му, ДЪРЖАВАТА която е длъжна да го обезпечи в този карантинен период му казва оправяй се някак си. Какво може да направи това семейство, да вика ГЕРБ е велик и да умре ли? Я се замисли какво си написал. Ами ти сигурно си от МАСОНСКИТЕ КРЪГОВЕ, затова мислиш така.

    Коментиран от #95, #124

  • 93 червен гърчав трол

    10 20 Отговор

    До коментар #73 от "НЯМА ЛИ ..... НЯКОЯ БОЛЕСТ...":

    Много е сложно за разложения ти мозък да ти обяснявам как черната енергия се връща, защото при клетва аурата ти се отваря. Много сложни думи за елеменарна червена маймуна като теб. Чакай последствията от собствените ти действия. И да не кажеш, че не съм те предупредил. А, между впрочем, няма да чакаш дълго.

    Коментиран от #100

  • 94 filo

    12 22 Отговор
    Тоя дришльо циклично се появява да ръси акъл, и да плюе, но подобни помияри само лаят, докато някой не му запуши миризливата уста.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 гост

    10 11 Отговор
    киораво сакато сляпо и недоклатено кат тоя педер се взеха мнооо на сериозно еи умрели каде сте като има избори ааааа ще духате таратора яко
  • 97 Турчина

    16 12 Отговор
    Не можете да пометете нищо,хора.Ако българският народ беше буден,нямаше да живеем в такава провалена държава.Не можете да промените нищо!Можете само да се пените пред лаптопа си.Как може разединена тълпа,която не е съгласна помежду си,да промени нещо,срещу умна и сплотена машина от супер-богаташи,която ни управлява?Вие не можете да промените системата.
  • 98 Ппаъ

    8 4 Отговор

    До коментар #90 от "Eistee":

    Я.ми хвани малко топките и си поиграй с нях преди да даваш такива мнения.

    Коментиран от #129

  • 99 Цако

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Аноним":

    И аноним ще си останеш.
  • 100 Усмивката

    15 7 Отговор

    До коментар #93 от "червен гърчав трол":

    Брачед . Ти сигурно си от електората на Борисов , от квартала. Виждам разбираш от магии. Да не гледаш на евангелието на баба си.Тя както и ти не си го отворил даже какво пише вътре.А вътре пишат , кой е справедлив , и кой не.Нема заклинания , нема магии , фокуси
  • 101 Гост,,,,,

    3 5 Отговор
    Папата го каза онзи ден... И много скоро всички ние ще сме по плажовете и ще пием вино.... Дали не е някакво послание
  • 102 Eistee

    4 4 Отговор
    Сама да отбележа,че съм обратен и си падам по мъже
  • 103 qwerty

    1 4 Отговор
    Тънко ти е вратлето, педалченце.
  • 104 jorj

    12 19 Отговор
    Хей боклуци, ако се вдигнем ние срещу вас ще ви смачкаме!!! Идиоти комунистически, видяхте че народа разбра в този тежък момент, че сте въздухари и решихте да изплувате, утайки буклучиви!!!!! Факти пускат по цели романи с хибридни простотии да бе утайки!!!! Няма да мине номера този път!!!! Този път, ние които крепим европейските ценности ще излезем и тогава тежко и горко ви!!!! Стига реверанси!!!!! ЩВЕПМ !!!!!!

    Коментиран от #107, #121, #126, #160

  • 105 Фактъ

    9 4 Отговор

    До коментар #74 от "Eistee":

    Ти Тома Биков ли си бе ?
  • 106 Ууууууууу

    10 15 Отговор
    Италианците нали се хранят здравословно и защо мрат .оня некадърник Мангъров и тоя комунист са за бесилото
  • 107 Сух

    13 4 Отговор

    До коментар #104 от "jorj":

    Жоржи, педерче гърбаво решил си да сложиш някой лев в повече преди кризата или си обикновен педераз?
  • 108 Георги

    17 2 Отговор
    Парите за съжаление вече ги изнесоха в Обединените Арабски Емирства.Дреме им.Който и да дойде резултата ще бъде един и същ.Господ да ни помага.
  • 109 Men

    12 3 Отговор
    Изтървана е работа,няма да се помита нищо,ще става това което кажат началниците от Вашингтон.
  • 110 Ами сега!

    16 3 Отговор
    Последната троха на масата води до първата " молотовка,хвърлена по парламента

    Коментиран от #115

  • 111 Уви

    6 8 Отговор
    Мангъров знае само пари да взима а е кръгла О
  • 112 Попето

    4 1 Отговор
    Късно е чадооо....Бог вече го прави а на вас ще остави лопатите за доубиване
  • 113 Eistee

    10 15 Отговор

    До коментар #87 от "Усмивката":

    На практика този човек умело върти и суче, без да навлиза в конкретика и само когато стане дума да се плюе по хората, срещу които са му платили да плюе, изведнъж става много детайлен. Само едно ще ти цитирам от общите приказки, които изплямпа с апломб, сякаш е голям капацитет: "Днес се спука балонът на управляващите за икономически растеж, за заплати, въобще, че съществува държавата, което ни налагат в последните десет години, че се развиваме добре.". Ти някъде виждаш ли да се е спукал някакъв балон? Само защото има пандемия, изведнъж спроред него се оказва, че сме нямали икономически растеж. Така ли е наистина? Ако не си наясно, провери статистиките и виж колко е Брутният Вътрешен Продукт на България за 2019 и провери колко е бил при БСП и ДПС, при Тройната коалиция, при БСП, ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ, когато се говореше, че сме 9 милиона. Провери и после си вади изводите за този човек. Казва, че се спукал някакъв балот със заплати. Хммм, на някого тук да са му намалявали заплатата скоро? Друго комично нещо: спукал се бил балона че въобще съществува държава...Ааайде бе? Няма държава, значи? И всички си стоим по домовете, защото сами се сетихме? И пенсиите на пенсионерите се плащат? И лекари и сестри си получават заплатите? Траспортът работи? Кофите за боклук се изпразват от само себе си? Имате ел. ток, течаща вода, на места парно? И държавата я няма, вика тоз човечец. Значи е някаква магия?

    Коментиран от #127, #137

  • 114 Eistee

    10 13 Отговор
    Значи е някаква магия? Нещата просто се случват - без пари, без персонал, без инфраструктура, без планиране? Чисто и просто вълшебство? Върхът на наглостта му е твърдението, че се бил спукал балонът на твърдението, че се развиваме добре в последните 10 години. Аз дори не смятам, че е нужно да обсъждаме това малоумно твърдение - само ще напомня преди 10 години А. Доган, който обикаляше България и разправяше, че той решавал какво ще става, за министерствата, в които заседанията се водеха на ТУРСКИ език, за крадливите комунисти, които не можеха да закърпят бюджета, за спрените Евро-фондове, за остарелия автопарк на транспорта, за мутрите, които си правеха каквото си искат, за митничарите, които изкарваха по 50-60 хиляди лева на смяна и т.н. Ами само сравнете средната заплата каква е била и просто го игнорирайте този "Маг Росен", на който не са му ясни как се случват нещата в реалния свят.

    Коментиран от #119

  • 115 Eistee

    4 10 Отговор

    До коментар #110 от "Ами сега!":

    Ами чисти си масата, бре, мърльо.
  • 116 Тираджия

    9 13 Отговор
    Още един дето се опитва да извлече девиденти и ако може да захапе кокала!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Комсорг

    6 11 Отговор

    До коментар #2 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    Всеки за себе си при капитализма ,а при социализма: Всичко в името на Човека ,всичко за благото на Човека ........ даже знаем и кой е Човека.
  • 119 Име

    10 4 Отговор

    До коментар #114 от "Eistee":

    Ти верно ли си толкова прост?

    Коментиран от #122

  • 120 Петър

    23 9 Отговор
    Борисов е срам за България! Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания, докато обяснява какви икономически мерки ще предприеме държавата. Дори при толкова важна тема, пак не е в състояние да си събере мислите и да изпрати ясни и конкретни послания. Срам ме е, че човек с толкова самовлюбено, страхливо и некомпетентно поведение ни управлява толкова дълго.

    Коментиран от #125, #128

  • 121 Хахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #104 от "jorj":

    кой Ще се вдигне?
    Подаваме си оставките!!!!
    Утре
  • 122 Eistee

    5 9 Отговор

    До коментар #119 от "Име":

    Може би е добре да прочетеш още веднъж това, което съм написал. Ако и това не ти помогне, имам лоша новина за теб - простият не съм аз. Изглеждаш като човек с изградена позиция, когото съм настъпил по мазола. Би ли бил така добър да напшеш какво точно ти причини дискомфорт от това, което съм написал. Или и ти, като Маг Росен си говориш по принцип?
  • 123 Иван

    14 2 Отговор
    ТАЗИ БЕЗРОДНА КЛИКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОМЕТЕНА ЧАС ПО СКОРО!
  • 124 Бай Кольо

    4 13 Отговор

    До коментар #92 от "Петко":

    Аааа пичове имам чувство че съм в лудница, тук тотално сте изпушили, що не се съберете всички и право към Москва

    Коментиран от #140

  • 125 Eistee

    9 9 Отговор

    До коментар #120 от "Петър":

    Избрал си погрешния човек, от когото да се срамуваш. Или просто се срамуваш избирателно? Не те ли беше срам от Станишев? От Първанов? От Виденов? От Лилов и Луканов? Които бяха като ветропоказатели за руския вятър и се гъзеха на Изток само като им щракнеха с пръсти? Да, те говореха по-рафинирано, но техните приказки бяха само за прикритие - като при фокусниците - за да гледа народът едната ръка, докато другата краде. Да те не говореха празни приказки - по-лошо, те лъжеха и гледаха хората в очите. Да, те не се оправдаваха - те бяха мръсни, продажни национални предатели и гьонсурати, които щяха още да държат "Кремиковци", само за да крадат от държавните субсидии, които ТЕ отпускаха, за да продължи това безсмислено нещо да съществува и да трови 2-мил. град. Щяха да построят още пет АЕЦ-а, само защото господарите им няма на кого да си продадат реакторите. Щаха да пуснат осем петролопровода, само заради комисионните, които получаваха при договорите. Е, ако все още се срамуваш от Борисов, който свърши множество неща и вкара в ред излязлата от релси икономика, който напълни хазната, започна да събира данъците, постигна най-ниската безработица, повиши БВП, заплати, стабилизира до някъде здравната система, пенсионните фондове и при когото българките започнаха да раждат розови бебета - ами.. срамувай си се. То си е въпрос на лично светоусещане. Но ако не си се срамувал стокаратно повече от предишните управляващи, значи си лицемер или просто платен трол.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Фактъ

    18 5 Отговор

    До коментар #113 от "Eistee":

    За течащата вода в Перник ли говориш ? За празните язовири ли? За горенето на боклуци от Италия и Африка ,манипулираните данни за растежа на икономиката, нищо не казваш за това ?! А , за детските ваксини внесени от Турция при Борисов 2 , нищо не спонаваш ? Борисов няма капацитет да управлява държавата , затова стига експерименти . Да си ходи с мир !

    Коментиран от #133

  • 128 Йори

    7 1 Отговор

    До коментар #120 от "Петър":

    Мога да го слушам 1,15минути не по-вече.
  • 129 Eistee

    5 4 Отговор

    До коментар #98 от "Ппаъ":

    Щом се налага... Да имаш пинцети, с които да си послужа, след като ги открия с микроскопа?
  • 130 Бачо Киро

    12 4 Отговор

    До коментар #58 от "бай курти-44 г.-Ерген -19 год.ваш ЛИДЕР":

    Кажи колко % искаш да ти напиша и за кого, после мое да го вееш кат статистика и да викаш, че е вярно. Също като Галъп... Що сте толкова гламави... Кога си виждал да питат някого, хеле пък сега когато хората са запряни по домовете... Колко пъти са те питали теб? Наивници...
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Eistee

    6 12 Отговор

    До коментар #79 от "адмирал Нахимов":

    Интересно ми е, какви гладни бунтове бълнуваш? Ти спомняш ли си месеците, в които се даваше по една бутилка олио на домакинство, по 500 грама сирене и 400 грама кашкавал - срещу купони. И всяка сутрин се редяхме при минус 12 градуса по Целзий от 04:45 ч сутринта пред млекарниците за по две кисели млека и едно прясно, които свършваха 20 минути след като отвори млекарницата в 06:30 ч? Ти спомняш ли си го това време? Когато хората не бяха виждали траен колбас с години? Когато имаше деца, които викаха на соевия марципан "шоколад", защото не бяха виждали истински шоколад през живота си? Е, тогава имаше ли гладни бунтове? Защо реши, че сега, когато хората имат най-разнообразна храна, някой ще си направи труда да обърне внимание на теб и на задкулисието, което ти плаща да се излагаш по форумите?
  • 133 Eistee

    4 5 Отговор

    До коментар #127 от "Фактъ":

    Да допуснем, че си прав. Тогава кой? Тези, които ти плащат?

    Коментиран от #153

  • 134 Усмивката

    7 4 Отговор

    До коментар #131 от "пидиди":

    Това на конгреса на българозатривците от ГЕРБ ли го научи. Първо на листче.А после при подаване на хонорара
  • 135 чукче

    10 3 Отговор
    Има ли значение дали са бсп герб сдс дпс и т.н. всичките са комунета, или техни издънки, те са измет и за това трябва да бъдат пометени, алчни предатели на суверена са, ще са част от срамната история на България.
  • 136 Бай Семо

    10 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Кольо":

    Изгониха го. Щото работа не върши. Сега плюе, ама не казва че през тези години е бил на хранилката и с нищо не е помогнал за промяна на статуквото.
  • 137 Усмивката

    10 3 Отговор

    До коментар #113 от "Eistee":

    Това са общи приказки и народа знае какво означават, Детайлите се губят в десетгодишно лъжливо управление. В началото си пправехме даже лек майтап с недодяланите лъжички на борисов. След време се питахме тоя с ума си ли е. Сега няма нужда от подробна информация и доказателстава. Доказателствата са в миналото. Хората са убедени че ВСИЧКО е една постоянна във времети и незатихваща лъжа.Без оглед дори кой я произнася.Борисов е туморът който разнася и разболява всичко до които са в досег

    Коментиран от #141

  • 138 Eistee

    6 8 Отговор

    До коментар #126 от "Бачо Киро":

    Не пиши глупости без да разбираш. Бюджетният излишък автоматично трябва да бъде наместен някъде, иначе се губи. Запознай се поне малко с фактите, преди да съдиш и да се изказваш пресилено грубо и категорично. Нямаш представа от бюджетиране, защо тогава мнението ти трябва да има стойност за нас по другите въпроси, по които така щедро държиш да ни уведомиш? "Некадърният пожарникар" удари в земята "кадърните комунисти", дето все кадърно управляваха и все до национални катастрофи ни водеха - фалити на държавата, един долар за 3700 лева, мораториум по външния дълг, 2 милиона напуснали България, села без население, спадаща раждаемост и срам ва международната сцена, където хората знаеха, че каквото Москва мисли днес, ние ще го повтаряме убедено утре... Хайде стига с глупостите за "некадърния пожарникар", докато не ми посочиш един от товоите, дето да е по-къдрен от него. Като те чета, даже мисля, че не си платен трол, просто си плямпаш по инерция, защото си се поддал на масовата кампания за очерняне, която се води от около 3,5 години и се финансира с руски фондове.

    Коментиран от #139

  • 139 Сух

    4 2 Отговор

    До коментар #138 от "Eistee":

    2007 сещаш ли се, преди кризата?
  • 140 Сух

    4 5 Отговор

    До коментар #124 от "Бай Кольо":

    Лягай да спиш вече е мършляк, стига се пени тука..

    Коментиран от #172

  • 141 Eistee

    5 7 Отговор

    До коментар #137 от "Усмивката":

    Много сериозни обвинения. Дали случайно нямаш някакви доказателства, поне едничко би ми свършило работа, за да ме накара да погледна сериозно на това, което пишеш. Аз съм сигурен, че във властта стават нередни неща, но по всички външни признаци - повишаващо се благосъстояние, пълна хазна, пълни каси Здравна и Пенсионна, повишаващи се заплати, обновяване на автопарка, разширяване на инфраструктурата, връщащи се от чужбина българи, които искат да останат тук, въпреки, че преди бяха избягали в чужбина, повишване на БВП, намаляване на външния дълг, намаляване на безработицата, раждащите жени все ми се струва, че при предишни управляващи са ставали МНОГО ПО-СТРАШНИ неща, защото предишните не направиха и една третина от това, каква една третина - те напрактика направиха обратното - закопаха ни. Само си спомни БСП, които ни засилиха по нанадолнището и сдадоха доволно властта през 2009-та, та някой друг да им разчиства бакиите. Много други примери мога да ти дам. Чакам твоите.
  • 142 да да

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "ФАКТ":

    короната му измери мярката.....
  • 143 До 84

    1 8 Отговор

    До коментар #84 от "Усмивката":

    Като си по прост и от Борисов и как сте готови да тръгнете след всеки,които ви казва нещо като ето вие уж го знаете,но вие сте за него и Премиер ще го направите ,защото той ви го казва.Ама млн го сте прости Ами утре идете и все някога й Асан от Столипиново ще ви го каже и него ли Премиер ще направите.Борисов прост,говорил като селянин и т.н. Ами ако ви говорят на друго няма ви с фурни ще ви е още по-добре защото абсолютно нищо няма да разбирате.Борисов теста ви казаха му е правен в ВМИ и са му го направили бързо,демек бързали са в лабораторията да му го направят,по-точно са му го направили по-бързо от на другите,а не че му е правен от другите бързи тестове. Обеснява х ти го няколко варианта ако не си разбрал отново ще опитам пак.Само може да се радваш,че е Борисов щото щеше вече да ти е ясно наистина какво е глад ако беше БСП.По принцип в Германия рецесията почна да се усеща есента, а тук положението беше добре.Ако беше БСП щеше отдавна да са направили или скроили отново една студена, гладна зима е България.И при нас Ростов Бойко се живее добре,а при умните от БСП народе е обречен на мизерия.Избягали преди 20 години се прибират в БГ през последните години.Грешките на Борисов са когато приема предложения от БСП и в много министерства работят от БСП и на много високи постове в държавата,готови винаги да сътворят мизерия .

    Коментиран от #146

  • 144 абе посерковци

    6 4 Отговор
    Големи метачи се извъдихте ! Пред компа сте супермени ! Той и Ботев е писал за такива герои !
  • 145 Programist ot Germanija

    3 3 Отговор
    Roska ...vie mnogo ogladnjahte komunistite i iskate da lapate ...aman ot vas komunisti4eski intelektualzi..Borisov moje i da ne e idealnija no po dobar ot nego njamame i slava bogu 4e go imame !
  • 146 леле мале

    4 1 Отговор

    До коментар #143 от "До 84":

    Ти на училище ходил ли си ? Остави, че няма смисъл, но разбираш ли си какво си написал ?
  • 147 Ха ха

    5 3 Отговор

    До коментар #82 от "Eistee":

    Много плямпаш.Но и ти не си вярваш на думите.

    Коментиран от #154

  • 148 Стига търпение

    7 3 Отговор
    Да грабваме кой каквото може и да ги помитаме! Отдавна трябваше да стане това.
  • 149 Николай

    11 3 Отговор
    Това момче има топки. Няма ако ,след инзвънредното положение директно помитане и веднага в кауша.Новите които и да са ,мониторинг и при първа издънка пак в кауша.Докато се научат.Обаче като гледам материала май ,май.
  • 150 ideyazabulgaria

    5 3 Отговор

    До коментар #58 от "бай курти-44 г.-Ерген -19 год.ваш ЛИДЕР":

    Не знаеш ли,че Бойко е като Путин, даже повтаря всяка негова стъпка и прийоми на управление. Путин държи всички медии под мишницата си както едно време татко му Сталин правеше и от там бълва всякакви фейк нюз каквито му отърват. Там също гради рейтинги, каквито той си иска. Наш Боко е олигарх, сега на богатия, използва властта си да заграби обществените медии- БНТ и БНР и да бълвай от там свои рейтинги по почина на Путя. А останалите медии са в ръцете също на олигарси, които по братски помагат на Боко, особено медиите на олигарха Пеевски ,с който Боко влезе в бизнес съюз и дамата управляват. Боко също по почина на Путин е фалшифицирал всички избори от 2009 г до сега.
    А Росен може да изглежда честен, но той сега работи за БСП срещу ГЕРБ( един боклук срещу друг боклук), защото всичките му приказки витаят в космоса- без имена плът и кръв, пълно само с извънземни и въздушни мечти Така Росен не вижда, че политическия елит от всички цветове е ОЛИГАРХИЧЕН , плетен като свинските черва. БСП и ГЕРБ са партиите с най много олигарси в редовете си, 36 олигарси на БСП владеещи цялата икономика на страната(, и едноличния олигарх и господар на ГЕРБ- Борисов владеещ цялата финансова система. Имаме си и своя Берлускони- Пеефски, само че той е фурнаджийска лопата , започнал е като олигарх на БСП,после се взе с Борисов и сега заедно въртях бизнес и държат властта . И всички олигарси от всички цветове са започнали с начални капитали на първата капиталова групировка- М
  • 151 ideyazabulgaria

    4 2 Отговор

    До коментар #58 от "бай курти-44 г.-Ерген -19 год.ваш ЛИДЕР":

    продължение / И вcички oлигaрcи oт вcички цвeтoвe ca зaпoчнaли c нaчaлни кaпитaли нa първaтa кaпитaлoвa групирoвкa- Мултигруп, cъздaдeнa oт пocлeдния eлит нa БКП , тoзи кoйтo прeимeнувa пaртиятa зa eднa нoщ oт кoмуниcтичecкa в coциaлиcтичecкa. Зa тoвa и дoceгa БCП ръкoвoди зaдкулиcнo вcички пaртии, пoнeжe c пaритe нa Мултигруп дърпa кoнцитe нa oлигaрcитe им.
    Caмo Лилитo Мaринкoвa в eднo e прaвa, чe ce вoди хибриднa вoйнa, нo нaли e пeчeнa cлугиня нa oлигaрхиятa, тя гoвoри c кoдoви имeнa и плeтe кoнcпирaтивни тeoрии cъc cъщи мaниeр нa Рoceн- бeз имeнa, плът и кръв и пълнo c извънзeмни. Мaринкoвa зaбрaви дa кaжe, чe ceгa хибриднaтa вoйнa e вoдeнa мeжду нaрoдa и oлигaрхиятa. Oлигaрхиятa ceгa пoзвoлявa вcякaкви критики cрeщу ceбe cи, caмo дa ca бeз имeнa, плът и кръв и дa витaят в Кocмoca. Тaкa ce чувcтвa зaщитeнa и зaмъглявa cъзнaниeтo нa нaрoдa му, дa нe нaмeри прaвилнитe пътищa c кoитo дa и oтнeмe влacттa и пaритe.
    Кaк дa гo кaжe Мaринкoвa , тa издaниeтo ФAКТИ e имeннo издaниe нa тaзи oлигaрхия oт вcички пaртийни цвeтoвe, я ги вижтe нa кoрицaтa!!! Въпрoc c нaмaлeнa труднocт- A дaли Рoceн ,c нeгoвия кoмуниcтичecки aкъл и възпитaниe e рaзбрaл тoвa ?
  • 152 Хаджи хаджи Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    Наистина си признавам,. Че това , коментарът ме заинтригува! 1.не си трол на една медийна, инвазия, на мисирките, платени, за да контролира , мисловния поток! Високоинтелигентен личен коментар, не от тип трол! ! Опитвам се да мисля като теб, и шлагера от 90-те! " НА Ваня Костова! " КОГАТО ДО ЕДНО СЪЩЕСТВО, ЗАСТАНЕ ,ОЩЕ Щ, ЕДНО ДОБРО"! КОМЕНТАРА, Е , ПОКАЗАТВЛЕН, ЧЕ ИМА И МОСЛЕЩИ ХОРА!
  • 153 Фактъ

    11 1 Отговор

    До коментар #133 от "Eistee":

    Никой не ми плаща и от никой ,нищо не искам .БСП са фирма от милионери и за тях ,когато трябваше съм писал . Сега на власт са неграмотните калинки при това не по- малко крадливи . А ,заради Борисов , Цветанов и всичките бивши комунисти сега в Герб , ненавиждам цялата настояща, политическа сган .Пак казвам , Борисов е посредствен и няма капацитет да управлява държавата , затова стига, на това трябва да се сложи край. Времето му изтече , мястото му трябва да заемат ,знаещите и можещите .

    Коментиран от #156, #157

  • 154 Eistee

    5 7 Отговор

    До коментар #147 от "Ха ха":

    Плямпам или не - вие преценете. Въпросът е, че всичко, които пиша може лесно да се провери. Не е нужно дори да използвате български източници, за да не се каже, че са изкривени резултатите. Имате компютри, имате търсачки - просто потърсете и ще видите, че Борисов и правителствата му се открояват по постигнатите резултати от всички останали и то в положителен смисъл. Това с крадене не става - доказаха го правителствата на БСП и ДПС. Не казвам, че не се краде - българи сме все пак и сред нас са рядкост истински честните, безпристрастни и обективни хора. Казвам само, че и за обикновените хора остава - за разлика от всички правителства от 9-ти септември 1944 до 2009 г (изключвам служебните правителства).
  • 155 Болшевик е моя татко

    9 2 Отговор
    Всеки знае кой ограби народа и в кой са мръсните пари и коя е партията на приватизаторите Олигарси
  • 156 ideyazabulgaria

    7 6 Отговор

    До коментар #153 от "Фактъ":

    Кого ще сложиш на мястото на ГЕРБ? Ако няма нов политически субект, се връща автоматично БСП на власт и на бял кон. Това ли искаш? Удари единия, утрепи другия! От трън на глог ! БСП и ГЕРБ са еднакви олигархични партии, с една обща идеология на неолибралния олигархичен капитализъм, станали са мастодонти, защото олигарсите им са заграбили цялата икономика на страната и цялата финансова система. Двете партии се различават само по сурЯтите на олигарсите си. БСП замисли и ни скрои бандитския преход, ГЕРб само продължи делото на БСП, с разликата че граби България са сметка на джоба на своя олигарх Бойко Борисов, вместо за олигарсите на БСП. Дойде ли БСП всичко се продължава по старому, грабежът продължава в пълна сила. БСП олигарси не са вече 10 години на власт, огладняха измършавяха, завиждат неистово ва олигарха Борисов че се е добрал чрез властта до държавните пари в еврофондовете и държавната хазна и краде за своите джобове. Сега БСП олигарси искат да се наместят на местото на Борисов и пладнешкото ограбване на държавата да продължи с пълна сила. Докато не се появи антиолигархичен субект, който да се изправи едновременно срещу двата олигархични партии мастодонти БСП и ГЕРб и ги измете от политическия хоризонт - промени в България няма да видим, даже ако тези двете продължават да си разменят властта и си играят на „управляващи и опозиция“ България ще изчезне от географската карта на Европа. Точно това не казва Росен, той се задоволява само с популисткото "
  • 157 ideyazabulgaria

    5 3 Отговор

    До коментар #153 от "Фактъ":

    продължание/Точно това не казва Росен, той се задоволява само с популисткото "ще ви изметем", ама как ще направи това- не казва. Сега народът ни иска най вече ясни пътища за сваляне олигархията от власт и изтръгване парите, които я правят силна, от ръцете и!
  • 158 Ленин

    8 5 Отговор

    До коментар #56 от "Голем смях":

    Tе затова са го изгонили защото е интелигентен човек а такива не харесват

    Коментиран от #182

  • 159 НСО

    5 10 Отговор
    Хайде, още един универсален всезнайко! Кой знае колко години е лъскал обувките а и не само / на шефа си докато не са го изгонили поради некадърност.
    Сега изведнъж болезнено амбициран и въоръжен със злоба и простотия щял да мете... Кой бе аланкоолу те брой за семка в продънения си джоб?
  • 160 Заро

    3 1 Отговор

    До коментар #104 от "jorj":

    Аде де.. Дайте да преместим сили.. Мами ата ви гербокомунистическа.
  • 161 ГруЮ

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    За атомизацията в западните общества четох някъде през 88-89. Беше ми трудно да го осмисля.Е, сега това вече е факт.
  • 162 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    герб са банда мутри крадци мошеници
  • 163 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката наБЪЛГАРИЯ
  • 164 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    ИВАН КОСТОВ съсипа икономиката наБЪЛГАРИЯ
  • 165 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    имаме си бяла мафия
  • 166 АНИЧКА

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX":

    където ГОСПОД пипне МЕДИЦИНАТА И ДОКТОРА НЕ ПОМАГАТ марш в КАРЛУКОВО мишкар
  • 167 111

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "ФАКТ":

    Да пукне дано сикаджията
  • 168 Марийкеее ма

    3 4 Отговор
    За шепа рубли си готова да продадеш и децата си и цяла България
  • 169 сггсгс

    6 3 Отговор
    Ако ми опре ножа до кокъла ще дебна някоя кифла като слезне от кола за над 200 бона ще я ръгам яко ,ще я изкормя и обезобразя ! ЩЕ ГИ ИЗБИЯ ВСИЧКИ БОГАТИ !
  • 170 АНИЧКА

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX":

    пр о с та ка с и п ростак
  • 171 Иванов

    3 8 Отговор
    Кой си ти бе дрисльо кой те познава и как можеш да говориш от името на народа
  • 172 Бай Кольо

    1 6 Отговор

    До коментар #140 от "Сух":

    А ти още ли не си заминал за Москва бе минетчия
  • 173 Ванчо Михайлов

    2 0 Отговор
    "По делата им ще ги познаете", а не по приказките и обещанията за "светло и богато" бъдеще (т.е. за победилия комунизъм)! На ПРИКАЗКИТЕ на ченгета, веднъж проучени и приети в службите на БКП-олигархията, НЕ ВЕРВАМ! И шайкаджията Тони ДС-Рудолф гимлерот плюеше по ШАЙКАТА и й изкарваше мръските гащи на светло, докато го купиха с пари, облаги и още нещо - и сега го играе и действа като първи пропаганден ЛИЗАЧ на ШАЙКАТА и БОКо! Както и лековерните пенсионери се хванаха на обещанията на БЗНС-побългарения гюфто-албинос ДС-Ванче караПраси с шкембе-тераси, а сега го кълнат и псуват! С масови протести и неподчинение може само да се удовлетворяват временно нечии чувства за спаведливост, но и да се набият или убият с гранатомети протестиращи, обявени пропагандно от нахранените мисирки за терористи! Но никаква реална промяна не става - само могат евентуално да се сменят едни "артисти" на БКП-ШАЙКАТА с други, ужким по-добри на думи, но същите по делата и действията! Ако е наистина честно и печено ченге - Миленов да събира чета и да продуцира на живо "Мара Бунева - 2"; "Менча Кърничева -2"; "Владо Черноземски - 3", "Черните ангели - 2"! Те затова сега от СТРАХ забраняват посещенията и събиранията в градски паркове и планини (Витоша, Банско, .....)! Да вземат пример от градските партизани в Гърция - защо там, въпреки огромната задлъжнялост, се увеличават гръцките огромни (в сравнение с българските) пенсии и заплати?! Не интересите на държавата (т.е. БКП-ШАЙКАТА и парти
  • 174 Georgi

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "така така":

    А ти къде беше?
  • 175 ИВАН

    3 1 Отговор
    Браво на това умно момче - българин и човек ... всяка дума, която изрече е истина и не мисли само за себе си и за службицата си

    Коментиран от #176, #177

  • 176 ideyazabulgaria

    2 2 Отговор

    До коментар #175 от "ИВАН":

    E, как да мисли за службицата си, като я няма? Той беше кадър на БСП- Радев в ДАНС, а като ДАНС мина под мишницата на Боко, беше уволнени Боко настани там свои хора. Сега момченцето иска да върне БСП-, за да си върне службицата Вярно е че казва истини, но без конкретика, ей-тъй за душата на меките глави като теб. Нито показва пътища за решение! Питам те- на какво викаш „Браво“ и се радваш? Дали ще имаш кяр от тази работа, дали душманите ти политици ще бъдат свалени от власт, изправени на съд за кражба и геноцид, конфискувани до 10-то коляно и пратени в пандиза да завършат живота си ??? НЕ! Ще си останеш с пръст в устата и голото „Браво“!И пак същите ще останат на власт и ще я използват да те доят и подстригват и те държат с най скъсаните потури в Европа!!!
    Това е новата стратегия на обединената и партийно обезцветена олигархия, родена от БКП и нейните творения- партиите от прехода. Тя сега позволява всякаква критики срещу себе си, но само гола критика - без пътища и начини за свалянето и от власт и изтръгване парите крадени от нас от нейни ръце. И само на такива дава думата по медиите, защото и са удобни.
    Питам- защо Лилито Маринкова не даде думата е на „Идея за България“ www.ideyazabulgaria.org ? Тя добре познава нейия ръководител Дора Апостолова. Защо не я покани нито веднъж в своето предаване ? Причината е само една - Защото „ Идея за България“ не е Росен Миленов, за разлика от него тя показва ясни пътища за ликвидиране на олигархията и нейни
  • 177 ideyazabulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #175 от "ИВАН":

    продължение / Причината е само една - Защото „ Идея за България“ не е Росен Миленов, за разлика от него тя показва ясни пътища за ликвидиране на олигархията и нейните поставени политици.
    Но помни, това не ни е завещал Левски- той ни завеща ясна идеология, стратегия и тактика за Освобождението и следвайки я ние се освободихме ! Сега е станало повече от необходимо да си спомним Левски и приложим заветите му в нашата борба срещу олигархията.
  • 178 ИВАН

    1 1 Отговор
    До коментар 175, 176 ... Ами казвам браво на един млад и честен човек и мъж, който е загрижен за семейството, за държавата и нима ние българите не трябва да сме едно голямо семейство, защо е тая алиенация, отчужденост, защо спорим, а не работим след като си имаме всичко - най-благодатната земя, какво ни трябва повече, имаме и Ботев и Левски, и Вазов ... коя идея може да ни обедини ... опсссс, имахме и красиви жени, но те избягаха за пари

    Коментиран от #179, #180, #181

  • 179 ideyazabulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #178 от "ИВАН":

    Така е, благодатна земя сме. Но в този тежък момент не сме едно семейство. Защо? Защото се управляваме от ОЛИГАРХИЯ, която използва властта не да ни обединява , а да ни разединява , дои и подстригва и пълни своя джоб за сметка нашия джоб. Точно управляващите са тези, които трябва да обединяват нацията в тази тежък момент. Но как искаш от управляваща олигархия да обедини народа ни в едно семейство? Това не казва Росен Миленов, той говори против елита, но не казва, че той е олигархия- и то отдава партийно обезцветена. тя пречи за обединението на българите. Но тя е посткомунистическа и действа с мисленето и прийомите на старите комунисти. Също като тях тя е захванала „вся власть советов“ в държавата- ( трите власти съдебна изпълнителна законодателна) + медии , хуманитарно образовани и науката и чрез тях се бетонира като вечен наш господар, който решава нашата съдба , колко парче въздух, небе, вода, слънце, земя, свобода да ни отпусне и какъв стандарт да ни поддържа. Тя е тази която решава дали да приложим заветите на Левски и Ботев за свободата и колко!!. Следователно, трябва да мислим за начините за изтръгване властта от ръцете и . При това мащабно властване на олигархията, е необходимо не само думите на Росен Миленов“ ще ви свалим“, а конкретна стратегия и тактика за борба, така както е правил Левски и създал своята гениална стратегия и тактика на борба срещу чуждоземното робство .Точно това Росен Миленов не прави, за това неговите приказки срещу
  • 180 ideyazabulgaria

    1 2 Отговор

    До коментар #178 от "ИВАН":

    продължение/ Точно това Росен Миленов не прави, за това неговите приказки срещу елита висят в празното пространство и от тях народа ни не само не се обединява, но и няма полза въобще! И друго прави впечатление , че Росен Миленов говори за ситуацията в световен мащаб стекла се от пандемията, без да я познава от политически и икономически аспект . Той дори вижда това обединение като „комунистическа солидарност“, което си е пълна глупост. От 30 години няма комунистическа социалност, има само СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СОЛИДАРНОСТ, както има два типа държави – КАПИТАЛИСТИЧЕСКА в лицето на двете най големи неолиберални държави САЩ и Русия с един общ капиталистически модел, и СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА държава в лицето на най развитите социални държави от северна и средна Европа -Швеция Финландия, Норвегия, Дания Холандия, Германия, Австрия и Швейцария. Росен Миленов е затворен само в собствените се ограничени познания за света и хабер на дава, че знае тези негови специфични страни.
  • 181 ideyazabulgaria

    1 1 Отговор

    До коментар #178 от "ИВАН":

    продължение 2 /България от 30 години се движи по неолибералния капиталистически модел на САЩ и Русия( където държавата се управлява от едрия олигархичен капитал) и е загърбила социалния/социалистически модел на Европа в лицето на изброените по горе развити европейски държави( където държавата се управлява не от олигархия, а от голямата средна класа заемаща 75-82 % от обществото)
    Той бе внесен у нас от последния комунистически елит на БКП с направения от него американски икономически план Ран Ът и бетониран следващите 30 години от създадените от БКП големи преходни партии- БСП, СДС, ДПС, НДСВ, СПД ,ГЕРБ и техните малки 300 слуги. Нужно е смяна на модела, за да се ликвидират неговите политически носители- олигархията. Народът ни знае, че го управлява олигархия, но не знае начините тя да бъде свалена. Това трябва да му каже българската интелигенция като водеща сила на обществото. Росен Миленов не е интелигента да каже това на народа си и за това приказките му висят празното пространство , по точно, с тези си висящи приказки без ясни пътища, той подпомага и бетонира мутростутуквото на големите партии -мастодонти БСП и ГЕРБ !
  • 182 Голем смях

    2 2 Отговор

    До коментар #158 от "Ленин":

    Ако беше интелегентен нямаше да стане ченге.Сигурно е учил в магнаурската школа на Симеоново или Пернишкия ядрен университет.Там са направо ентелегентни.
  • 183 Време е

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Някой си":

    Време е.
  • 184 Ново

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "умник":

    Щом е бивш значи е хванат да краде и се много милее за народа лапал от държавата а сега акъл дава да не го съдят
  • 185 Истина

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Фактъ":

    Да ви организира кауна не да се крие на шипка
  • 186 План за действие

    2 1 Отговор
    Конкретен план за действие:Революция,Въоръженжо въстание;Национализация;Народен съд и на края-СОЦИАЛНА,НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА.
    Първа мярка срещу корона вируса-Завземане на Антибиотик Разград и връщането му в ръцете на народа от който бе откраднат.Безплатно производство на лекарства за народа срещу пандемията.Ако тези неща ги направим-народът ще възтържествува.
  • 187 Димитър Христов

    0 0 Отговор
    Росене, къде остана "хладен ум, горещо сърце...". С лозунги и наивни закани не стават тези работи. Казваш-"марионетки", та направи поне елементарен анализ за изхода. Например, че за да тръгнем на добре трябва да се отървем от тях, как, като ежедневно чрез СМИ, НПО, ФБ и т.н. да ограмотяваме народа, да не избира повече зависими български граждани, членуващи в "тайни" структури и НПО-финансирани от тях в политическото и държавно ръководства. Представете си в Израел някой да си позволи да работи срещу държавните интереси... Само когато това се осъзнае и стане неотменно правило в живота на народа, можем да се надяваме на промени!!!
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Чумата

    0 0 Отговор
    Я да взимат мерки тея тутманици, наши управници! Хората от Европа,Америка,Азия са къде по напред! По 100-200 хил болни и по 10- 12хил умрели! А ние кво едва кретаме на опашката некви си 400 болни и 8 починали( и то май от нещо друго) ПЪЛЕН ПРОВАЛ!
  • 190 4567

    0 1 Отговор
    За какъв страх говориш Миленов като всичко е очевидно какво става в Италия,Испания и другите държави стига с тези популистки изказвания спрете се малко вие да не би да сте застраховани злобни хора.
  • 191 Къчо

    0 0 Отговор
    БЕ-Е-Е-ЕЗ ИЗХОД…!?

    Със писане нищо не става,
    а Хунтьо…това и цели,
    остава ви малко тогава :
    но свиквате бързо…, нали !?

    Из наглите „тикви“ на Тези
    изчадия…с дълъг език,
    от бивши и зли главорези :
    върти им се само…ибрик !!

    Сега им е паднало, вече,
    да стрижат и колят…“брави“,
    понеже гУавите им пречат :
    -„актив“ безнаказан…,прави !?

    Удобен е даже „момента“,
    че „агнешко“…пак ще ядат
    естествено, само агенти :
    -Великден, гергьовден…, отврат !!

    Така ви се пада…“уфчици“
    избрали „фандък“…и айляк,
    когато захрупате трици :
    напусто ще блеете…, пак !!!

    11:19 / 12.04.20./ …
    https://www.youtube.com/watch?v=athAguyKX_k&feature=share&fbclid=IwAR0hgzZ-tyuHubJQ5Av5UeHILyRENjFHXvbpKgfXUSFn1q_kPvoNnLYqCbg,
    https://afera.bg/wp-content/uploads/2020/04/BULGARIA44.jpg
  • 192 Бай Георги

    1 1 Отговор
    Ще ги пометем, ама друг път.
  • 193 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Н стоименов":

    Защото ме изгониха от данс за некъдърност ако ме върнат няма да ги метем
  • 194 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Христо Бакърджиев":

    Ако има още един милион некъдърни ще свалим борисов засега са двама
  • 195 Казиченец

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Последния софиянец":

    В българия се изкупуват бастуните с тях ще сваляме власта «но нека първо си отравим изкуствените ченета итогава «
  • 196 И аз подкрепям

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Подкрепям":

    Но първо да си вземем пенсии те и тогава