Last news in Fakti

27 Юли, 2016 23:00 14 863 21

Мюсюлмани атакуваха германски СПА център

  • германия-
  • мюсюлмани-
  • център

Посетителите били атакувани със зверски обиди

Група от млади мюсюлмани проникнали в СПА център в германия и започнали да обиждат неговите посетители, съобщи Breitbart News..

Инцидентът се е случил в германския град Гелдерн. Нападателите са били шестима млади мъже с бради. Те са влезли в басейна на центъра и са започнали да обиждат голите хора в него. Сред посетителите е имало жени и деца.

Нападателите са крещели на арабски и немски език. Те са били възмутени от факта, че в басейна често плували нудисти. Според свидетели нападателите са били хора, израснали или родени в Германия. Те заявяват, че те са крещели неща като: „всички германски са леки жени, ние ще ви унищожим“.Мъжете са били наричани неверници.

Представители на администрацията на центъра са успели да изгонят нападателите. По-късно техните документи са били проверени от полицаи, като в момента се води следствие по случая. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 крещели на арабски

    4 0 Отговор
    Това са фетишисти - дървят се като говорят мръсотии - няма как да ги пипнат! В Германия осъдиха жена градинарка, защото отказала да продаде цветя на хомосексуалисти и и закриха бизнеса! Ако тея не са казали нищо за обратните и лесбийките - никой няма да им прави проблеми! Защо ги наричат НАПАДАТЕЛИ въобще?????

    Коментиран от #5

  • 2 KKK

    3 0 Отговор
    Mдаааа сега по заповед на майка им Меркел, ще ги изкарат и тях луди. Не сте ли забелязали, че вече кой, каквото да направи е луд. 'Дет се вика "Амок' e новото подразделение на ИДИЛ.
    Сега правителството, ще помоли всички немци да се къпят с дрехите за да не смущават спокойствието на новите си събратя и да не ги дразнят.
    Fools!
  • 3 onq s konq

    2 2 Отговор
    Жал ми е за Германия.Честно!
  • 4 OMG WTF

    4 0 Отговор
    Когато и да започнат да падат бомбите над арабелските празни глави, все ще е късно. Но по-добре късно, отколкото никога...
  • 5 дедо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "крещели на арабски":

    Усещам, че ще дойдеэ нов Хитлер и ще измете тая сган направо в ада при Елохима им.... чичо Адолф не е светец, никак не е добро момче, но за лоши непослушни чаавета като тия трябва нещо по-лудо и от тях..! Най-добре е, докато още не са се навлекли милиони в Европа, германците да обесят Меркел и да затегнем границите пиле да не може да прехвръкне от тия! Ако рече да влезе на континента - файър! Тервел разбираше нещата правилно, но Боко Кристалинка и останалата лапаческая паразитная елит каста нямат афиинитет към правилното - на тях им дай парици и кухи изрази.
  • 6 дедо

    1 0 Отговор
    Тия парапитеци са казали, че ще унищожат демократична Европа? тогава ги избийте! щомв нож вади, нека умре - така повелява закона на справедливостта1 никой не ги е канил тука - Меркел не може да кани от наше име на хората вандали и да ги търпим! Имаме си достатъчмно животни от всякакви видове тук, за да прииждат и в човешки вид такива! Като не е човек - до стената!

    Коментиран от #7

  • 7 дедо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "дедо":

    ей, да не кажете, че обиждам! нищо подобно1 Има хора и араби и африканци всякакви. Но тия, които натрисат приматската си шериатска култура наприиждат тук и си мислят, че скапаните им фалифатски простотии ще останат тук се лъжат. по-сокор всички ще измрат накуп отколкото човечеството да се занимава с животни като тия. не еп ървица да изчезват и народи и континенти и планети и цялата тая сган да изчезне накуп. ей заради такива примати 6 пъти човечмеството е смазвано до минимум. И пак се навъдиха и се множат и пак натрисат маймунската си простотия? накрая ще изядат попарата и шантавите им шериатски тикви и помия ще изчезнат завинаги от космоса. но вие хората, дето ги толерирате си правете сметката - защото когато се чисти градина, не можеш опази цветята - замиинават наред с плевелите! не насявайте градината с плевели, докато не е късно... после няма как да се оправят нещата освен с тотално чистене. А тия ако не се спрат и не станат хора и не спрат да се мъкнат и развалят с животинските си разбирания живота на хората, които искат да унищожат, накрая ще бъсат изчистени накуп и наведнъж. Ни парапитека Алах ще ти спаси ни червячният им животински Бог Йеховах. Ей такива дбитъци натрисащи простотии превърнаха 6 пъти планетата в пустош. опичайте си акъла политиците и Винету и останалата им пасмина вредна, че започне ли чистенетоо и те няма да оцелеят...! не е заплаха просто така. когатто живота се превърне в тирания на простаци над човека, идва ред на оправяне на нещата. А с долбитък можеш се оправии само като го отрепеш - той не разбира от дума. не визирам етноси - визирам манталитети, морала, или наричан - религията. религията това е разбиранията на човека. а щом натрисат терор и простотия трябва да умрат - религията им е вредна, животинско ненормална! И не е до имена, а до постъпки, до разбиране. как така някакво приютено тук човече ще трепе и насилва хора бе тикви политически? И вие дето ги търпите и толерирате сте за трепане - Меркел и останалите дето ги викат! ние да не сме ви играчки, да ни отравяте живота с такива примати...
  • 8 стефан

    2 0 Отговор
    Като не им харесва в европа да се върнат от където са като не им харесва .
  • 9 123

    2 0 Отговор
    Изроди всички до един ,без изключение ,пълни боклуци, които заслужават да ги изпратиш бързо в кочината наречена Азия,Африка ,откъдето са избягали като плужеци,но не от войната ,а за соц.помощи..безделници ...пълни нещастници ...
  • 10 Ранко

    2 0 Отговор
    Не разбирам.Влезли в спа центъра и дивели.Ами няма ли някой който да им натроши кокалите и да ги захвърли в някой казан за боклук...Тези м....ли си позволяват всякакви волности,и Меркел ги търпи.Не оцеляха ли някой газови камери от Хитлерово време????Хвърляй вътре и ,пиши че заминал нанякъде при Аллаха.....
  • 11 User

    3 0 Отговор
    Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани!
  • 12 ФФФ

    2 0 Отговор
    Лека-полека си идват, тежки години за Европа. Когато има толкова много зеленчуци, няма как да не ги опасът.
  • 13 Чича ви

    2 0 Отговор
    Ха, възмутени, ама при жените и децата са се наврели. Сигурно и не са били с капаци на очите. Двуличници. А как ще коментират изнасилванията от техните хора. Или християнските жени са гяури и им се полага. Аааа, пусто трепане, но с този еврогейски съюз така ще бъде.
  • 14 гост

    2 0 Отговор
    Още преди 15г ме засрещаха по алеите на германски град и ми викаха: ти не четеш корана. В общежитието имаше забрана за определени араби, чиито страни са в конфликт, за да не стават разправии, каквито пак ставаха. Сега не искам да си го представям какво е с тези мизерници, които се изсипаха там. Не искам да ходя повече в Германия, пропадна сериозно с нейната политика и според мен работи против кореняците немци, което ще изиграе много лоша шега в най-скоро време. Те може да са толерантни, но не са глупаци. Приемат хора, уж да ги спасят, а точно същите насилват жените, изнасилват децата, хранят се и получават пари от данъците и накрая ги избиват като пилци където пожелаят. Според мен много от немците ще се замислят дали да не мигрират в страна с консервативна емигрантска политика като Швейцария, Австрия отколкото да си отглеждат децата в страх.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гоуст

    1 0 Отговор
    Брех, пусти европейци, как може да влизате без дрехи във водата.
    Алаха да ви умори...
  • 17 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    3 0 Отговор
    Само ХИТЛЕР може да оправи нещата. И той скоро ще дойде в лицето на наследникът на баба ви Меркел.... Само стойте и гледайте.
  • 18 Абе

    2 0 Отговор
    Ей,ислямистки свине,пещите вече се подгравят и комините пушат.
  • 19 разбирача

    1 0 Отговор
    след бабата идва правителство на крайно десни, един вид патриоти. яки им задни части на бурките!
  • 20 бай Пешо

    0 0 Отговор
    да чакат благодарност от рязаните свине германците
  • 21 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ХУБАВО ИМ ВЛИЗА СЕГА НА ГЕРМАНЦИТЕ
    И МЕН МЕ Е СТРАХ В НАШИЯ СТРИПТИЙЗ БАР ДА НЕ СЛОЖАТ НЕЩО
    И ГЛЕДАМ ДА СТОЯ НАВЪН ДОКАТО ЧАКАМ ШЕФА
    ПОЛИЦИЯТА ИМ ПРОВЕРИЛА ДОКУМЕНТИТЕ
    БРАВО САМО ТОВА ЛИ НАПРАВИЛА ЗА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ
Новини по държави: