27 Юли, 2016 21:42 2 048 0

Евакуираха търговски център в Германия

  • германия-
  • търговски център-
  • бремен

Полицейски действия в Бремен

Търговски център в северногерманския град Бремен бе спешно евакуиран, предаде радио "Бремен".

Според говорител на полицията в късния следобед в търговския център е бил забелязан подозрителен мъж. В официално съобщение за пресата полицията заявява, че става дума за 19-годишен алжирец, който е избягал от психиатрия в провинция Долна Саксония.

Според източници от полицията, на които се позовава вестник „Билд“, младият мъж е стоял близо до „терористичната сцена“.

Вече официално се говори за антитерористична операция. В момента алжирецът се издирва. В 18:52 ч. местно време полицията е решила да евакуира търговския център.

На въпрос на граждани защо се прави това, отговорът е бил: „Всички вън, това е учение."

Според информация на радио „Бремен“ в търговският център „Весерпарк“ се провежда полицейска операция. Радиото съобщава, че според полицията не става дума за „терористична ситуация“.

Според радио „Бремен“ 19-годишният младеж е определен като опасен. Търговският център е 70 хил. кв. м.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: