Last news in Fakti

1 Август, 2016 19:55 14 489 18

Чечня може сама да се справи с Ислямска държава

  • рамзан кадиров-
  • ислямска държава-
  • чечня

Според Рамзан Кадиров дните на терористите са преброени

„Чечня е в състояние сама да унищожи Ислямска държава.“ Това бе заявено от главата на Чеченската република Рамзан Кадиров, цитиран от ТАСС.

„Руските въоръжени сили принудиха терористите да подвият опашки в Сирия. Техните дни са преброени. Ние сме в състояние напълно да ги унищожим. Дори един отряд доброволци може да ги изправи пред дилема. Да сложат оръжие или да свършат в сирийската земя“, заяви Кадиров.

Той коментира и видеото, в което боец на ДАЕШ заплашва Русия с атентати. Според Кадиров това са „празни думи“.

„Тези заплахи няма как да повлияят на политиката на президента Путин, засягаща борбата с тероризма. Тя ще продължи във всички посоки. Естествено, тайните служби трябва да обърнат внимание на тези изявления. Те трябва да обезпечат нашата безопасност“, допълни Кадиров.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЙКО

    1 1 Отговор
    ИЗГОРЕТЕ ГИ ДОКОГА ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА И ЗА САПУН НЕ СТАВАТ.
  • 2 бай ганя

    1 1 Отговор
    ХОРАААААА, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЪРТЯТ КИНТИ ВЪВ ВРЕМЕТО, АКО ГИ ДЕЛНАТ ДЕ ЩЕ СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯТА. ВСИЧКО Е СХЕМА. ТРЯБВА ЕДИН ЛУД КАТО ХИТЛЕР ДА ОПРАВИ СВЕТА

    Коментиран от #5

  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Ами то с такива главорези само други главорези могат да се справят, Рамзанчо не знае ли, че половината в ИДИЛ са чеченци?

    Коментиран от #4

  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Той Рамзанчо много добре знае за тези чеченци в Сирия. Точно той се справи с тях в Чечня и спонсорите им от сащ ги прехвърлиха през Грузия и Украйна в Сирия. И точно от него се страхуват джахидистите инструктирани от сащ.

    Коментиран от #6

  • 5 Пиф

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай ганя":

    А Хитлер, нали служеше на империализма? той да не би да тръгна да подарява банички и КокаКола? къде Хитлер, къде Ал Багдади, все терористи...нищо добро не ни донесоха на нормалните хора по света. създадоха тирании, които убиват свестни хора и насаждат диктатура по кефа им. това ли харесваш? нали имахме пионерски връзки, белене, изклюмване от Комсомола ако не слушкаш мафията, а това не ти отваря врати за работа...? ей такива диванета като терористите оплескват живота ни... Ако Кадиров е прав, пожелавам им успех срещу терористите! пожелавам успех на всички антитерористични сили по света, срещу такива тирании като Трети Райф, ДАЕШ и подобни. защото може примерно при нас мафията да не ни позволява да сме добре и богати, но като не ти харесва махаш се. А при такива тирании като ДАЕШ стрелят и убиват хората. Браво на Русия и останалите антитерористични сили! включвам и САЩ и Иран и Хизбулла, Иракски и останалите, да не ги изброявам няма да стигне място...! всъщност какво харесваш на Третият Райх? Живял ли си по негово време? когато всеки те шпионира и всеки момент могат да нахълтат есесовци да те изведат и разстрелят щото им е кеф? Това ли харесваш? Вие, които хвалите такива тирании живели ли сте под такова робство? аз бих оправил тоя кенеф наричан България законово за няколко месеца. Оттам насетне всеки ще си гледа бицнеса. но за рецидиви, крадци, лъжесвидетели под клетва, миилост няма да има - до стенат и смърт! така е справедливото, защото те отравят живота често на невинни. ИЗключението е неизбежна самоотбрана, а понякога и отмъщение за сторени злини... но никой не ме чува, нито когато попитах ме подкрепи да застана на власт? Значи харесвате тия, които са на постовете? Ами тогава защо се оплаквате? Аз не съм Хитлер, не съм АлБагдади, не съм фашист, джихадист, .... Просто зная, че ако Закона не смачква извергите, добрите хора остават без закрила. Ако наказанието е смърт за разбойниците, те дори и да извършат престъпление, хората ще знаят, че възмездието ги застига. така е правилното! Не, че е хубаво, но те не са хора такива, а зверове. а зверовете не можеш спря и наказа с хуманност. Само с огромна жестокост, за да усетят какви са те към другите, преди да умрат! доста хора ме наричат луд, заради описаното. Значи прабългарите са били тогава луди? те правеха както го описах и хората бяха по-добре. А сега? Сега Закона защитава извергите, а умрелите и ограбени и осакатените често са необезвъзмездени. но смъртна присъда трябва само сле доказване на престъплението, не по клевета или думи или подозрение! А хитлеристи и джихадисти трепят по кефа си. Такива ли харесваш? та те са зли...
  • 6 Фил

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    "Хората в Сирия не искаха да напускат държавата си. Те искаха мир, докато не се намеси Русия преди 5 години в района. Тогава да не забравяме, че нямаше още Ислямска държава и терористите не са причината за сегашния миграционен поток". Това заяви пред Нова ТВ сирийският журналист Нидал Хлайф. По думите му с новата руска намеса в Сирия и новите въоръжени бази кризата в страната ще се задълбочи.

    "Освен от Ислямска държава, хората бягат основно и от режима на Башар Асад, който Русия подкрепя, както подкрепяше този на Кадафи в Либия и на Саддам Хюсеин в Ирак.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 kcaniba

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фил":

    Фол...
    преди 5 години ФАЩ се намесиха, Русия префи 9 мес. ....
    Взеи си избери друго хапче))), вече е време за реалността!!!
    Мама и тати ли ще те хранят цял живот??)))
  • 8 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фил":

    Даааа, знаем че твърдиш че е нямало турско робство. Сега и новото подменяне на фактите.
    Знаеш ли как живеехе при кадафи либийците какви привилегии имаха и каво става в момента там. Същото и за Ирак. Две стабилни държави със светско управление бяха разрушени от сащ и нато и там днес е терор и насилие. Същото направиха и със Сирия. И се намират продажни нищожества които да подменят историческите факти.
    Хората започнаха да бягат от Сирия защото не Русия се намеси там преди пет години. Тогава сащ и ес изпратиха джахидистите да събарят асад. И точно те създадоха идил, а точно от идил бягат сирийците.

    Отново неграмотно скалъпени лъжи от козяк. Така наречените бежанци в Европа са предимно от Ирак, Пакистан, Афганистан и др. Само десет процента са сирийци.

    Я да видим какво ще каже козяк - от руснаците ли бягат пакистанци, афганистанци, иракчани, кюрди.

    И на децата е ясно че Русия се намеси в Сирия през октомври 2015година. Кого ще лъжете.

    Хората не искаха да напускат и държавата си България но за съжаление милиони бяха принудени да търсят прехрана в чужбина след разграбването и разрушаването на държавата и моралните ценности след 1989година. Никой не иска да остави детето си да го възпитават в п...растия, проституция. Да ги поставят в зависимост и подтисничество от малцинства престъпност и корупция. Това цари в българските университети днес. Нямат подрастващите никаква перспектива за развитие освен децата на политиците.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ШАЛОМ

    0 0 Отговор
    Не се правете на умни ! ....Русия и САЩ се управляват от ЕВРЕИ и винаги са действали заедно и с конспиративни методи.
  • 11 iwan

    0 0 Отговор
    ШАЛОМ - НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!
  • 12 агент

    0 0 Отговор
    Виновен за войната в Сирия не е Асат или ДАЕШ а единствено турция която подкрепяше турското малцинство в Сирия и воюваше с кюрдите на територията на Сирия. Това положение се използва от ДАЕШ за да трупат богатствата от петрола.
  • 13 Шперца

    0 0 Отговор
    Росене,кога ще постнеш нещо истинско ,дето да няма нищо общо с фукнята на некакви мутри и тем подобни измислени маймуни сложени за пример на нещо си ?
  • 14 Студена бира

    0 2 Отговор
    Щял да унищожи :) Къде от гората ли ? където се криеха зад дърветата :) само дето терена в Сирия е доста по различен и половината бойци на ИД са кавказци,чеченци и всякаква сган руска подпомагаща и тренираща тази организация с цел да прокарва интересите на някого

    Коментиран от #15

  • 15 ВРАГА Е СРЕД НАС

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Студена бира ":

    Ей ПРОДАЖЕН МИШУНГЕР ПО ДУМИТЕ ТИ СЕ РАЗБИРА ЧЕ ПИДКРЕПЯШ ИДИЛ И ЕРДОГАН СЛАГАЧ.
  • 16 Митака

    0 1 Отговор
    ИДИЛ се състои от чеченци и иракчани. Всичките до един руски възпитаници

    Коментиран от #18

  • 17 мурджо

    0 1 Отговор
    Тоя лакей на Путин се скъса да му лиже задника.От думите му ми става ясно че е празна тенекия.
  • 18 митака2

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Митака":

    абе пич тия малоумници от самопровъзгласилата се идил са възпитаници на Хамериканците
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания