4 Август, 2016 00:44 8 351 17

Руснаците не вярват на Турция

  • русия-
  • проучване-
  • турция

64% от руските граждани имат отрицателно отношение към Анкара

Руснаците не вярват на Турция - 1
Снимка: БТА/AP

64% от руснаците имат отрицателно отношение към Турция, съобщи Интерфакс.

25% от руснаците се отнасят положително към Анкара, докато 11% не могат да си формират мнение. Проучването е проведено в сред 1600 души в 137 населени места в Русия.

През 2003 г. отношението на руснаците е било точно обратното. Тогава 75% от руснаците са имали позитивно отношение към Турция, а само 17% отрицателно. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подозрителен

    0 0 Отговор
    Много са тия 25%, по-вероятно е да са 2,5%
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Човски

    1 0 Отговор
    Ако не беше чичо Сами и неговите глупости в момента Европа щеше да бъде цветущ съюз от народности с прекрасни отношения с целият свят, а северна Африка щеше да бъде прекрасна дестинация за морски почивки, за арабският свят няма какво да говориме - вижте снимки на Сирия от преди войната

    Коментиран от #7

  • 4 4ovski222

    0 0 Отговор
    много си прав Човски и аз това щях да кажа. Дано и резаците прогледнат! На финала ще им писне на всички и всички като се обърнат срещу чичо Сами и да си продължи живота по-спокойно. Навсякъде където има петрол избиват хора и воюват опитаха се да подпалят чергата на европа с бежанците е не стана точно така както го мислеха , не че няма проблем и не може да стане, но те очакваха нещо повече. Сега се опитаха чергата на турция да подпалят!! Ами време е да се преосмислят нещата.
  • 5 Краси

    0 0 Отговор
    Не вярват, не вярват, ама когато бащицата им разреши отново да почиват там, щяха да си изпочупят краката и самолетите да ходят там на море!

    Коментиран от #17

  • 6 ууу

    0 0 Отговор
    само Шмеркелита вярва на всички ,най вече на изроди от най "мирната религия" които не спират да колят и бесят..
  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Човски":

    Когато бяха тук руснаците /в България/ вземах 165 лв за човек с висше образование !
    След като ги изгонихме 89 г сега изкарвам 2-3 хиляди $ за същата работа !!! Та какво да имам против САЩ, НОТО или какво да рева за Асад , Моамар или Путин?

    Такава щяла да бъде Европа ,онакава щяла да бъде.... Когато бяхме с руснаците Европа я гледахме през крив макарон а които стигнехме до Сърбия /Югославия/ ,викахме -Е ,много скъпо .... Сега като отидеме в Гърция ,Турция или пък в Сърбия по яка група по кръчмите ни изнасят червен килим !

    Един милион Българи почиват през лятото в Гърция !По времето на Тато легловата база на всички курорти за три години не можеше да поеме толкова народ !

    Пък ти си реви от "чичо Сам" ,жали за Путин и се вайкай за Садам!

    Коментиран от #10

  • 8 киро

    0 0 Отговор
    На м....ли вярва ли някой ? Или само Меркелита им вярва , а може би обича рязани карабини - или мерака И е по-голям !
  • 9 ЕДИН

    0 0 Отговор
    А пък ние не вярваме нито на русначата,нито на турчулята!Ние сме в ЕС и трябва да се равним с развитите страни.Не да жалим за комунизма и правешкия тъпанар и да избираме отново банкянския му тъп пазвантин!
  • 10 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Хитрикс, не твърдя че комунизма е нещо много хубаво, но все пак когато правиш опити за сравнения, прави ги адекватно - даваш ли си сметка, че 165лв. тогава не са като 165 лв. сега; 2-3 хил. долара сега не са като 2-3 хил. долара тогава; тия 165 лв. са били като за начало и сферата, в която работиш сега е по-различна от тогава; ако сега започваш на същата тработа, ще взимаш ли от воле 2-3 хил долара; ОК, по татово време не е имало курорти за един милион българи, а дали тогава в Гърция е имало курорти за толкова чужденци, колкото сега има, дали ги е имало курортите в Анталия и Бодрум; и т.н. Съгласен съм че е по-добре сам да сиизбираш къде, за колко пари и т.н. да работиш, но все пак не сме били някава изостанала държава по времето на комунизма. Така както сега на всякъде в региона почти всичко идва от едни и същи места и струва горе-долу едни и същи пари, така е било и тогава. Разликата може да дойде само от държавната намеса.
  • 11 Грую

    0 0 Отговор
    Стара българска поговорка: "Кучето скача според тоягата". Вярно е , че 5% от българите сигурно печелят по-добре, но за да ти даде 165.00 лв. те е издържала да учиш в университет и след добитото образование вече късметът ти е проработил. Какво да кажат другите, които обаче се опитват да работят за но0воизлюпените български работодатели, които много добре се научиха да се грижат за себе си, но са доразвили еснафлъка си и отношението към работника аргатин. Сега 80% от хората са с такива доходи, че не могат да си позволят свястно образование за децата си, което да им да де 2-3 хиляди долара, а това е началото на края. Народът ще става все по-прост и по- необразован, а дорото образование ще бъде достояние на все по-малко хора. Винаги е важна тенденцията, посоката на развитие. Тя определя бъдещето. През Татово време може би не много бързо, но вървяхме в правилната посока и живият пример за това е човекът с Татово образование, който заработва 3 хиляди долара. В момента изчерпваме или може би сме изчерпили активите от онова време и вървим в грешна посока, а отровните плодове от този факт тепърва ще берем.

    Коментиран от #12

  • 12 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/11/01/393669_sudeben_arhiv_razkriva_falitite_na_komunizma/
  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    Каквото им каже Путин, в това вярват !?
  • 14 Еркеч

    0 0 Отговор
    прави са,на мюсюлманин не се вярва
  • 15 Еркеч

    0 0 Отговор
    Прави са,на мюсюлманин не се вярва
  • 16 бра

    0 0 Отговор
    Русия е спасението на Европа!....както винаги
  • 17 Сибирь

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Краси":

    По време на преврата,руското выншно минестерство заяви,че в турция е имало 5000 руски граждани. Като махнеш тия по служба , това много ли е ? Прилича ли да са са"счупели краката"
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания