4 Август, 2016 10:09 1 524 1

Експлозия по време на митинг в Анталия

  • турция-
  • експлозия-
  • анталия

Ранени са двама души

Поне двама души бяха ранени по време на митинг в центъра на Анталия, съобщи NTV.

Причина за това е била експлозия в турския град. Според градския началник на полицията Модуру Тонбул, експлозията е била причинена самоделно взривно устройство. В момента се води следствие по случая. Никоя група не е поела отговорност за взрива.

Митингът е представлявал демонстрация срещу опита за преврат в Турция от 15-ти юли. Пострадалите от експлозията не са получили тежки наранявания.

Серия от демонстрации в подкрепа на президента Реджеп Ердоган се провеждат в Търция през последните дни. Финалният митинг ще се проведе в Истнабул на 7-ми август. Взети са всички мерки за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 0 Отговор
    Пуцай Кумеее..!

    И Амин на турския туризъм!

    ХАХА
Новини по държави: