5 Август, 2016 10:18 19 537 2

Вижте героинята от разбилия се боинг в Дубай

  • дубай-
  • стюардеса-
  • боинг-
  • катастрофа-
  • младена ковачевич
Вижте героинята от разбилия се боинг в Дубай - 1
Снимка: Фейсбук

28-годишната хърватка Младена Ковачевич е героинята от злополучния полет на „Емирейтс“. По време на инцидента тя не се паникьосва и като висококвалифицирана стюардеса започва да помага на пътниците да напуснат самолета, пише в. "Ютарни лист".

Веднага след евакуацията на пътниците стюардесата се обажда на майка си в Хърватия, за да я предупреди, че е добре. „Мамо, по новините ще чуеш, че самолет на компанията, за която аз работя е претърпял инцидент в Дубай. Ти не се притеснявай! Аз съм добре и съм здрава!“, заявила по телефона Младена Ковачевич. Самата тя часове по-късно пише в профила си във Фейсбук, че е добре и нейните приятели да не се притесняват.

Самолет на авиокомпанията „Емирейтс“ претърпя в сряда сериозни щети при кацане на международното летище в Дубай.

Пътническият Боинг 777 е летял от Индия за Дубай с близо 300 души на борда.

Всички те са били евакуирани, няма пострадали.

Причината за инцидента все още не е известна. Разследващите обаче отхвърлят вероятността да става дума за нападение и версията за техническа повреда или човешка грешка е по-вероятна.

Разследването на самолетната катастрофа в Дубай остава без резултат. Известно е, че диспечерите са предупредили пилотите да спуснат колесника, но машината се приземява по корем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 койчо

    2 1 Отговор
    Голяма симпатяга е , браво
  • 2 ххх

    0 1 Отговор
    Едно,че е симпатяга,а и по погледа и личи ,че е борбена и всеотдайна.Смела и корава мома...браво.