5 Август, 2016 10:49 948 4

Щайнмайер: Тръмп проповядва омраза

  • фанк – валтер щайнмайер-
  • избори-
  • доналд тръмп

Според него кандидатът за президентът си играе със страховете на хората

Щайнмайер: Тръмп проповядва омраза - 1
Снимка: БТА/AP

Германският външен министър Фанк – Валтер Щайнмайер обвини Доналд Тръмп, че „си играе със страховете на хората“, съобщи ДПА.

Той определи кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия като „проповедник на злото“. Според него крайно – десните популисти в целия свят са обединени от едно нещо - „да правят политика със страх“.

Щайнмайер сравни националистите от партията „Алтернатива за Германия“, привържениците на Brexit във Великобритания и „проповедници на омразата като Тръмп“. Според него те провеждат политика, „пламъците, от която може да се прехвърлят в приютите за бежанци“.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо

    0 0 Отговор
    Е, ние ви видяхме вас - дето проповядвате доброта, любов и толерантност как ви газят, взривяват и колят поданиците като прасета! все повече хора се убедиха, че толерантността не е хубаво нещо...
  • 2 Пиф

    0 0 Отговор
    Но г-т Шайнмайер, вас не ви ли е страх? колко хора си патиха и от местни бандюгши и от дошли с имигрантите бандюги? А Вие и фрау меркел си лапкате милиончетата пазени на сухичко и плямпате простотии... Да приемеш човек в нужда е добро. но да приемеш масово непонати а сред тях има и бягаши от правосъдието там рецидиви и терористи и всякакви е риск...А риск за вас политиците няма, но за другите има.
  • 3 233

    0 0 Отговор
    Тръмп ще ги махне от ведомоста....как да не е лош?
  • 4 сноу

    0 0 Отговор
    А вие мазни и лустросани, не ви ли е срам ,че си натъпкахте държавата, че и цяла Европа с м...ллък, че на всичко отгоре и гъгнете срещу всеки, който ви каже истината а и срещу всичко, което заплашва да ви ритне от стола..Все лаете за някакви популисти,че от вас по-големи популисти има ли...??Тръмп му бил виновен,че в лагерите бунт ще настанел...А нали шефката на бандата ви негодници-Смъркалана все повтаря ката папагал че ще шафите/успеете/.Нали сте юнаци ,защо ви е страх...
Новини по държави: