6 Август, 2016 15:31 3 641 4

Тръмп посече Хилари

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • хилари клинтън

Магнатът подкрепи сенатори от Републиканската партия

“Хилари Клинтън е чудовище“. Това бе заявено от кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп, цитиран от „Политико“.

Той отправи остри нападки срещу кандидата на Демократическата партия по време на своя реч пред симпатизанти в Грийн Бей. По време на речта си магнатът заяви, че ще подкрепи кандидатурата на представителя на републиканците Пол Райън за председател на Конгреса. Той още изрази своята подкрепа към сенаторите Джон Маккейн и Кели Айът. Той обеща, че ще издигне „крепост“ за Републиканската партия.

„От една страна Хилари Клинтън е чудовище. От друга страна тя е една слаба личност. Тя не е достатъчно силна, за да бъде президент. Тя ще бъде катастрофа. Толкова ще е лоша за нашата страна, че няма как да я допуснем до Белия дом.

Имам нужда от републикански Сенат и Камара, за да постигнем всички промени, които трябва да направим. Ръка за ръка ще спасим страната от бедствието Обама – Клинтън“, заяви Тръмп.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    Тоя "тръмп" не си струва коментарите.НАПРАВО СЕ ОБЗАЛАГАМ,ЧЕ ХИЛЪРИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!А ако случайно не-следва вариант "ББ"-НОВИ ИЗБОРИ И ТАКА ДО ПОБЕДЕН КРАЙ.

    Коментиран от #3

  • 2 анти на кучката Хилъри

    0 0 Отговор
    Хилъри наистина е много зъл човек, човек без принципи, зла недо**ана, чийто мъж и сложи рога, а както знаем няма нищо по - кофти от една амбицирана и безскруполна жена...Камо ли пък за президент....Ако тя спечели ще е с манипулации, какъвто е ЦЕЛИЯ и живот до тук и ЦЯЛАТА и т.нар. "кариера"...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кроко

    0 0 Отговор
    Има един много сериозен въпрос към пишещите статии за изборите в САЩ - предполагам че основната част от "острите критики и нападки", които си разменят какдидат-президентите, наистина са празни приоказки от сорта на "клинтън е чудовеище" и "тръмп е заплаха", но като имате в предвид че и у нас политиката отдавна е принизена до празни приказки, мислите ли че толкова много ни интересуват американските празни приказки? Или напишете нещо по същество или си намерете по-приятни начини за губене на времето от писане на безсмислени статии.