10 Август, 2016 07:45 1 600 2

Тръмп с нова провокация и нов скандал

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • хилари клинтън

Той атакува Хилари Клинтън относно закона за притежание на оръжие

Доналд Тръмп предизвика нов масов гняв след поредно свое скандално изявление, съобщи Би Би Си.

Това стана, след като Тръмп заяви, че американците могат да спрат неговия опонент на президентските избори в САЩ Хилари Клинтън, като упражнят правото си да носят оръжие. Според магнатът управлението на Клинтън ще въведе либерална политика във Върховния съд, което ще застраши широките права за носене на оръжие на американците.

Някои поддръжници на Клинтън обвиниха кандидатът за президент на Републиканската партия, че е призовал за убийството на бившия държавен секретар. От кампанията на Тръмп обаче заявиха, че смисъла на неговите думи е бил насочен към привържениците   на  притежание на оръжие, които трябва да защитят правата си пред урните.

„Между другото, ако тя избере нейните си съдии, нищо не може да направите, приятели. Макар хора на Втората поправка, може би има, не знам“, бяха точните думи на Тръмп. Той допълни, че защитниците на правата за носене на оръжие, би следвало „да направят нещо по въпроса“.

Критици заявиха, че думите на Тръмп могат да се тълкуват по всякакъв начин от по-нестабилни хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 0 Отговор
    То по нестабилен човек от ортачката на моника има ли?

    И от друга страна за какъв масов гняв може да става дума след като поддръжката на Тръмп се увеличава?

    Западните така наречени независими медии продължават с демагогия, агитация и откровенни лъжи.
  • 2 DRYNDI

    0 0 Отговор
    Абе и двамата миришат на чемшир,ама къде са тръгнали не знам.