Тема: Украйна

11 Август, 2016 19:19 3 663 6

Русия пусна стрели по Запада

  • русия-
  • запада-
  • украйна

Обвинения срещу САЩ, НАТО и ЕС

Руското външно министерство заявиха, че реториката на Запада е провокирала агресивните действия на Украйна в Крим, съобщи „Интерфакс“.

„Петро Порошенко постоянно изтъква безусловната подкрепа на САЩ, НАТО и ЕС в борбата за връщането на Крим. Тази реторика на Запада несъмнено е изиграла роля в престъпните решения на украинското правителство за организация на въоръжени провокации в Крим. Ако Петро Порошенко участва във взимането на тези решения – той е гробокопач на мирния процес. Ако не участва – още по-лошо. “, се казва в изявлението.

Още новини от Украйна

Москва призова западните партньори да призоват Киев към отстъпки. Според Русия това е нужно, за да се предотврати дестабилизацията в Кирм.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan

    0 0 Отговор
    За съжаление руския народ е вече с увредено ДНК ! Това се постига като при селектирането на определени качества на животно или растение . Всяко поколение което не те устроива го унищожаваш . Така е и с русия - след десетилетия на унищожаване на нормалното и стимулиране на посредственното само защото е комунист ! Това води до трагични последици . Те дори не разбират ние за какво говорим !

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan":

    Ванка оди на доктор и се лекувай сериозно. Где какво стане и все руснаците и комунистите са ти виновни.

    Хората ти казват че са заловили терористични групи с експлозиви изпратени от превратаджиите в киев, ти пак като развалена плоча ...

    Едва ли за такива тъпи изцепки ще ти позволят да слугуваш в сащ. Само ще ти приберат таксата за зелена карта и ще се чудиш от къде толкова пари в краварите.

    Коментиран от #3

  • 3 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    кои хора го казват бе полов?онези в масква!те всеки ден излизат с нова лъжа .къв тероризъм има в крим че не се сещам?тероризма е в останалата част на украина и е свързан с тези дето сега разтягат локуми как щяло да има тероризам в крим ,та да се забрави за ежедневния такъв в донбас и в цяла украина.и пак почна да нареждаш кои да се лекува и подобни,всъщност болния си ти но заболяването ти за жалост е нелечимо!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Петър

    2 0 Отговор
    Защо да има косово ,а да няма Крим???Бих се радвал ,ако организации равни на цру помогнат на индианците в америка да не живеят в резервати!!!!!!!!!!!!!
  • 5 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Харесва ли ти или не Крим е и ще си остане руски!
  • 6 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    С какви лъжи излизат в масква бе десиииииии? Може би с лъжата че терористите от нато ще напълнят Европа с радикални ислямисти, или че компактни групи "бежанци" разселени в Европа не се интегрират а напротив се радикализират.Че с поканените от меркелита бежанци ще проникнат терористи.Че в европа ще настане тероризъм и полицейщина. Нали това Путин им го каза а умниците го сатанизираха.Който казва истината не лъже.

    И какви истини казаха терористите от сащ и нато? Че садам имал оръжия за масово поразяване, че Ирак е отговорен за кулите близнаци, че бежанците от Пакистан, Ирак,Афганистан, ЙЕмен бягат от руските удари в сирия, че муджахидините(талибани,ал кайда)са бунтовници за освобождаване на Афганистан и за западна демокрация. Така може да се изброява с години. Злините причинени на света и човечеството от терористите от сащ и нато са безбройни.

    Вземи си напиши името или псевдонима, ама то май са много и е срамно да се обявяват над такива позорни писания.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания