14 Август, 2016 12:33 18 144 13

Вижте как руски Ту-22М3 бомбардира „Ислямска държава“

  • русия-
  • сирия-
  • бомбардировач-
  • ту-22м3-
  • ислямска държава-
  • бомби

Кадрите бяха разпространени от руското министерство на отбраната

Вижте как руски Ту-22М3 бомбардира „Ислямска държава“ - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Руското министерство на отбраната разпространи кадри как самолет Ту-22М3 бомбардира позиции на „Ислямска държава“ в Сирия.

Руският бомбардировач пуска бомби по позиции на джихадистите близо до град Дейз ез-Зор.

При офанзивата са били унищожени два контролни пункта на терористите, складове с боеприпаси и друга военна техника.

След бомбардировките Ту-22М3, придружен от изтребители Су-30 и Су-35, се е завърнал в авиобазата „Хмеймим“.

Факти.бг припомня, че в началото на месеца джихадистката групировка „Ислямска държава“ призова членовете си да извършат нападения на руска земя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dhcp

    2 0 Отговор
    На 20 секунда от клипа в дясно се вижда някакъв черен обект. Та комар на стъклото на изтребителя ли е или НЛО?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Goro Lafchi

    2 0 Отговор
    "След бомбардировките Ту-22М3, придружен от изтребители Су-30 и Су-35, се е завърнал в авиобазата „Хмеймим“
    Ту22 няма базирани в Сирия, летят си от Русия, над Ирак и се връщат обратно.
  • 3 Чиба

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "dhcp ":

    Тва е покемон. Добре, че руските пилоти не играят на Покемони, че ако сбъркат кординатите ще помелят наред... Аз зарад тия покемони се видях в чудо? Казах на съседката, че у тях има два покемона и трябва да ги хвана, а гаджето ме чула и ми нашока манерката с плесници? Ей тия покемони са кофти работа. Но на телефона така показваше, че има там покемони?
  • 4 Патето Яки

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "dhcp ":

    Може да е муха америкнски шпионин която предава на джихадистите да бегат че ще ги гази руската баба меца.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЛюЛюЛю

    0 3 Отговор
    АУУУУ ПРОПАГАНДА ... клипчета снимчици селфита.
    Истината е, че руската армия са като муха без глава в Сирия.
    И те не знаят какво бомбандират.
    Защо се страхува Путин от сухоземна операция ? Нали е най-силния лидер на най-силната армия и има най-непобедимите оръжия?
    Сипи за 20лв нафта и пали танка към Сирия?

    Коментиран от #7

  • 7 Чиба

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЛюЛюЛю":

    Защо ли? Защото в такава среда не знаеш кой е джихадист, кой не е? Ето затова и американските части никак не ги блазни да се напъхат в тая мелачка там. Защото да воюваш с враг, отпред на фронтова линия е едно, а да влезеш в град, където в две съседни къщи са от две съседни групировки и не знаеш кой какъв е, е самоубийство най-често. На филмите разни части дават воюват, но сам виждаш как са потнички челата им...от всяка врата може да те застрелят. Затова и не се пъхат. Всички армии са добри, но никой не иска да яде попарата. Но пък пак е полза, че воюват срещу терористите, а такива присмехулници като теб и това не правят... Американски, британски, руски, иракски, Хизбула, ирански, либийски и други войници се бият срещу джихадистите. А сред джихадистите има и там какви ли не. Но тази война не е лесна. Защото тероризма е навред, той не е само отпред. Ето, влизаш примерно в Мосул и не знаеш кой какъв е пред тебе. Да не са луди да се самоубиват, като имат авиация. Но четох, че имало и руски части пазели базата там и други. Не ес рамно да я издухаш, но не е желателно. Ето терористите нападнали болница и убили американски войници. А те са добри войници, но когато си заплеснат с пациенти и други, може да те изненадат. Кофти случай! Всъщност, британските части са също много добри. Те постоянно са в динамика и имат огромен опит в такива операции. И руски части и други има. Джихадистите са добре подготвенни, но не са непобедими и по суша. Лошото в такава война е, че не го знаеш отпред джихадист ли е или не? Гледаш и там има всякакви даже руснаци имало сред герористите, разни от Кавказ и др.? Знаеш ли отпред какъв е? Ние политиците си не знаем какви са и какъв дяволък ще ни сервират, та терористите ли ще знаеш? да не са глупави руснаците бе? Знаят, че като влезеш в пушилката на града, и то около теб са повечето непознати, не знаеш кой какъв е? А разбери кой е джихадист, кой умерена опозиция, кой АлКайДа, кой АнНусра,....де? И Господ не може разбра вече кой какъв е?
  • 8 jullliann72

    1 1 Отговор
    Русия враг номер едно на всекакви талибани.Не САЩ а Русия.
  • 9 чиба 1

    0 0 Отговор
    Чиба;))колко пъти повтори кой какъв е?;))кой знае какъв си;)))?;))
  • 10 Дани

    0 0 Отговор
    Мръсни са ви екраните пичове.
  • 11 simonm

    0 1 Отговор
    Бомбардира,както Б52 от високо,горе долу по хоризонта 10-12 км Мога да кажа едно ГОРКИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА
  • 12 шопу

    1 1 Отговор
    Не видяхме никакви бомбардировки,камо ли ИД.
    Поредната манипулация------
  • 13 Уфолог

    1 1 Отговор
    На 0:20 не е никакъв комар, а е зависнало НЛО. Това е кораб на Галактическите сили на светлината, които подкрепят Русия и другите славянски държави и ще продължават да помагат в борбата с изкуствено създадената от американските рептили Ислямска държава.
    Ние българите обаче трябва да си оправим сами кашата в която сме, иначе не извънземни ами и извънвселенни да дойдат няма да има оправия с този политически башибозук дето търпим четвърт век вече
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания