Тема: Украйна

17 Август, 2016 12:30 1 309 1

Украинци излели милиони във фондацията на Клинтън

  • хилари клинтън-
  • фондация-
  • украйна

Украински олигарх е основен чуждестранен донор

Украинският олигарх Виктор Панчук е основният чуждестранен донор на фондацията на Хилари Клинтън. Това бе обявено от украинския журналист Екатерина Колцова в блога на изданието „Обозревател“.

„По информация на „Уолстрийт джърнал“ лидери сред чуждестранните спонсори на фондацията на Клинтън се явяват представители на Украйна. В период от 15 години те са отпуснали помощи от $ 10 млн. за фондацията на Клинтън“, се казва в материала.

Споменава се още и че милиардерът Виктор Панчук, който е част от „втората група донори на организацията“, през 2006 г. е дарил $ 13 млн.

Фондацията на семейство Клинтън си сътрудничи с различни хуманитарни организации. Тя е тесен партньор на фондацията на семейство Гейтс.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    0 0 Отговор
    ХАХАХАХХА!!!
    Още няколко такива теми и ще излезе - Украина и Русия управляват света!!!!))))
Новини по държави: