Last news in Fakti

18 Август, 2016 09:37 1 023 1

Банкок: Арест за шофьори, играещи на Pokemon GO

  • банкок-
  • игра-
  • pokemon go-
  • шофьори
Банкок: Арест за шофьори, играещи на Pokemon GO - 1
Снимка: АР/БТА

Мерките за безопасност по улиците на Банкок се засилва, след като полицаите получиха заповед да арестуват шофьорите, които играят Pokemon GO по време на движение. Подобно поведение заплашва безопасността на другите участници в движението и е нарушение на закона, обясняват властите, но не уточняват какво очаква нарушителя след като бъде арестуван.

Сега в Тайланд например, глобата за използване на телефон по време на шофиране варира от 11.9 USD до 29.4 USD. Там играта Pokemon GO е много популярна, като ловенето на покемони не е само от страна на пешеходци, но и шофьори на автобуси, коли и мотори. Това е довело вече до няколко сериозни инциденти, а джебджии използват играта, за да привлекат ловци на покемони в опасните райони на Банкок, където ги ограбват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 света става по зле

    0 0 Отговор
    Какъв е тоя покемон бе абе тия се побаркаха вече кои нещасник е измислил тая игра опасна ама много опасна. Дано им преседне на тия дето печелят пари за тази игра както всички игри опасни. Светат вече се побарка играем си на юги ооо. Исляма обаче деиства на хората всички се побаркали с тиа покемони . дявола им деиства. Тоя дявол деиства по агресивно защото знае че му остава малко време и бог щего онищожи завинаги
    Слава на йсус христос спасителя на вселената