19 Август, 2016 18:35 1 116 0

Шефът на кампанията на Тръмп хвърли оставка

  • доналд тръмп-
  • кампанията-
  • пол манафорт

Тръмп благодари за работата на Пол Манафорт

Доналд Тръмп прие оставката на председателя на председателя на неговата президентска кампания – Пол Манафорт, съобщи „Бизнес Инсайдер“.

„Тази сутрин Пол Манафорт ми представи своята оставка и аз я приех. Изключително благодарен съм за неговата работа, която ни доведе до тук. Доведе ни до президентската номинация на Републиканската партия. Той е истински професионалист. Желая му успех“, се казва в изявление на Доналд Тръмп.

Ролята на Манафорт в кампанията на Тръмп стана незначителна , след като по-рано беше назначен директора на Brietbart News Стив Банън за ръководител на кампанията. Келиан Конуей пък в момента е мениджър на кампанията.

Според анализатори на кампанията през последните седмици Тръмп е започнал да пренебрегва съветите на Манафорт. Промяната идва на фона на слуховете за промяна в подхода на магната към самата кампания.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА