22 Август, 2016 17:15 1 275 1

Австрия удря по бежанците - престъпници

  • австрия-
  • бежанците-
  • престъпници

Възможно е бежанците, които извършват престъпление, да губят правото си на убежище

Австрия обмисля мерки, чрез които бежанците в страната, които извършват престъпления, автоматично губят правото си на убежище, съобщи „Die Presse”.

Това бе заявено от австрийския министър на вътрешните работи Волфганг Соботка.

„Въпросът е дали някой, който получи присъда, автоматично трябва да губи статута си на убежище. За мен това е възможна мярка, която трябва да се обмисли. Ако някой потърси убежище, но има влязла в сила присъда, за мен е ясно, че процедурата по даване на убежище, трябва да бъде прекратена“, заяви Соботка.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Преди всичко австрийците трябва да си изяснят ВКАРВАНЕ В ЗАТВОР НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ НА БЕЖАНЕЦ-ПРЕСТЪПНИК ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УБЕЖИЩЕ ЛИ Е .От друга страна трябва да се изработят критерии за "тежестта на провинението",според които да се отнема правото на убежище.И накрая трябва да се реши при отнемане на това право следва ли експулсиране от страната и ако ДА-къде и за чия сметка,т.е. къде ще бъде ДЕПОТО ЗА ЕКСПУЛСИРАНИТЕ и какво се случва по-нататък с тях.
Новини по държави: