Last news in Fakti

26 Август, 2016 09:54 619 0

Световната лига за свобода и демокрация откри Институт за демокрация

  • световна лига за свобода и демокрация-
  • откри-
  • институт за демокрация

Той предоставя информация за свободата и демокрацията

Световната лига за свода и демокрация (WLFD) обяви основаването на „WLFD Институт за демокрация“, съобщиха от WLFD.

Лигата има за цел да бъде координационен център за международно сътрудничество в икономиката, развитието и обмяната на образование. Тя е създадена, за да сътрудничи за социален прогрес и по-добър начин на живот. Организацията е посветена на идеята да обедини посветените на демокрацията хора в съвместно начинание. То се изразява в преследването на свободата и правата на човека.

За тези цели се открива и Института за демокрация. Той бе открит на 8-ми август. В момента той набира популярност в интернет и чрез страницата си във Facebook. От WLFD призовават всички желаещи, да споделят свои ресурси с Института. Визират се документи и видео, свързани с демокрацията, правата и свободата на човека.

Страницата на института е достъпна на английски, френски, китайски, немски и френски език.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА