28 Август, 2016 09:05 1 129 4

Половината германци не искат Ангела Меркел за канцлер

  • ангела меркел-
  • канцлер-
  • германия

Тя е подкрепяна от 42%

Половината от жителите на Германия не искат Ангела Меркел да получи нов мандат като канцлер на страната.

В същото време 42% от германците подкрепят нов мандат на Ангела Меркел. Това показва проучване на „Bild am Sonntag”.

При подобно проучване през ноември 45% подкрепяха назначението на Меркел, докато 48% се обявиха против.

Новото проучване е от 25-ти август. В него са участвали 501 души. На тях е бил зададен въпроса: „Искате ли Ангела Меркел да заема поста на канцлер след изборите през 2017 г.“

През декември 2016 г, Меркел трябва да обяви, дали ще се кандидатира за лидер на Християндемократическата партия. Това би имало смисъл, ако тя иска да продължи да е канцлер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Като се има в предвид колко мюсюлмани има в Германия, тези 42% застъпници за Меркел, са напълно реални.
  • 2 Аут

    1 0 Отговор
    Ами то останалата половина не са германци, така че вероятно близо 100% от истинските такива не я подкрепят. Да се маха достатъчно злини стори и тепърва не само немци, а и всички в Европа, ще и сърбат попарата!!!
  • 3 Да ама не

    0 0 Отговор
    До изборите Меркел ще вкара още няколко милиона новички "германци" и ще си гласуват халифат ...
  • 4 Подкваса или мая

    0 0 Отговор
    За да настане поредният трети Армагедон в Света и непременно в Европа е нужно последната да се доведе до състояние на хаос, разруха, деморализация и отчаяние. Рецептата е изпитана а майстора е опитен -Германия срещу Русия. А майстор готвача знае дори и резултата от буламача - редуциране на паплачта на земята и благоденствие за ония отвъд океана. Така е било и на там вървим зашеметени и опиянени къ дяволското европейско семейство на смъртта.
Новини по държави: