Last news in Fakti

29 Август, 2016 08:35 1 796 2

Над 8000 изчезнали деца на бежанци в Германия

  • деца-
  • изчезнали-
  • бежанци-
  • германия

По-голямата част от изчезналите деца са на възраст между 14 и 17 години

Над 8000 изчезнали деца на бежанци в Германия - 1
Снимка: БТА/ AP

Броят на изчезналите деца на бежанци в Германия двойно се е увеличил. Това съобщи германската криминална служба (BKA), цитирана от в. „Оснабрюкер цайтунг“. 

Към 1 юли 8991 непридружавани деца и младежи на бежанци са обявени за изчезнали. Те са повече отколкото през цялата 2015 г. и почти двойно в сравнение с началото на годината. 

По-голямата част от изчезналите деца и младежи са на възраст между 14 и 17 години. 867 са деца под 13 години, а 78 са над 18 години. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    И какъв е извода? Къде се намират ? Няма защо да го мислим, защото са в ИД.
  • 2 панчугов

    0 0 Отговор
    На германското правителство не му изнася да признае истината за тези деца, тъй като окончателно ще рухне митът за "интеграцията". По-голямата част от "бежанците" са хора с морално-етични норми от 14 век, а в техните общности робството съществува под различни форми до ден-днешен.
    През 2015г. Германия си внесе първите роби, а други се превърнаха в такива за да платят цената по транспорта на семействата си.
    Сега цирка е пълен, защото правителството не смее да признае истината и се прави на дълбоко изненадано. Сакън медиите да не подхванат темата. За да бъде лицемерието пълно, когато немците ходят на почивка в Дубай, им е удобно да не забелязват факта, че там също има робство. Но ще бъдат дълбоко "изненадани", когато установят, че си имат роби и у дома.
Новини по държави: