Last news in Fakti

1 Септември, 2016 13:29 1 437 6

Меркел: Нелегалните имигранти трябва да бъдат репатрирани

  • ангела меркел-
  • матео ренци-
  • бежанци

Ренци заяви, че е немислимо Европа да приеме всеки един бежанец, тръгнал към Стария континент

Меркел: Нелегалните имигранти трябва да бъдат репатрирани - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Тези, които нямат право да останат, трябва да бъдат репатрирани. Това заяви канцлерът на Германия Ангела Меркел, цитирана от The Local.

Германският политик се срещна с италианския министър-председател Матео Ренци. Двамата се обединиха около тезата, че нелегалните имигранти трябва да бъдат изпращани обратно в родната им страна.

Ренци заяви, че е немислимо да се мисли, че европейските страни могат да приютят всеки един бежанец.

Канцлерът на Германия добави, че трябва да се помисли в посока да бъдат подпомогнати финансово страните, от които тръгват имигрантите.

Тя изрази съболезнования за жертвите на земетресението в централната част на Италия през миналата седмица, което отне живота на близо 300 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    ( Меркел: Нелегалните имигранти трябва да бъдат репатрирани. ) Сети се Мара да се пабара. И къде ще ги репатрира? Защо не каже?
  • 2 ани

    0 0 Отговор
    Как къде ??!! То се знае !! На Балканите !!!

    Коментиран от #5

  • 3 Импич

    0 0 Отговор
    Дали пък няма да иска да ги върне в първата страна от ЕС в която са стъпили по "правилата" на ЕС. Сещайте се кои страни искат да превърнат в ислямско гето!
    И каква е тази поредна глупост да се плаща рекет на страните от които тръгвали имигрантите!?!?
    Тази меко казано "объркана" женица по-добре да спре да се занимава с политика и няма нужда сега да джурка казана с л..на, защото още повече смърди работата!
  • 4 123

    0 0 Отговор
    Първо да се репатрира госпожата в централата на ЦРУ/от там е дошла/.
  • 5 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ани":

    Нали затова разчистват от 89-та насам територията от ме-е-е-стното население. И ограда вече са построили, нищо че пада. Чуден резерват!, взаимстван от индианските в САЩ!
  • 6 Абе празни кратуни са

    0 0 Отговор
    Айдееееее дипломатично Меркел намеква за това че ще ни зарине с брадати талибани-така е по европейският закон за мигрантите.....а честито.....Още ми говорете за евро ценности и за европейско семейство
Новини по държави: