Last news in Fakti

1 Септември, 2016 20:46 1 996 7

Меркел затяга курса към бежанците

  • меркел-
  • ангела меркел-
  • бежанци-
  • германия-
  • интеграция-
  • екстрадирани

Могат да останат само тези, които действително са преследвани

Меркел затяга курса към бежанците - 1
Снимка АП/БТА

Германският канцлер Ангела Меркел е уверила парламентарната фракция на ХДС, че приемането на толкова много бежанци като през 2015 г. няма да се повтори, съобщи в. „Ди Велт“. Меркел е заявила това по време на закрито заседание на парламентарната фракция в Берлин.

Тя е наблегнала на силното затягане на закона за бежанците и повишените изисквания за интеграция.

Най-важното според Меркел е бежанците, чиито молби за убежище са отхвърлени, да бъдат екстрадирани.

„Най-важното за следващите месеци е връщане, връщане, връщане... Могат да останат само тези, които действително са преследвани““, е цитирана Меркел да казва.

Под „връщане“ трябва да се разбира не само екстрадирането, но и доброволното напускане например с финансова подкрепа, пише „Ди Велт“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааааааа

    0 0 Отговор
    тъпа пу.коооооо, защо ги извика, а сега се чудиш как да замажеш положението..
    ейййй, от тъпа комунистка - по-лошо няма.
  • 2 шлр

    0 0 Отговор
    Само комунисти ли са ти в главата колега...
  • 3 шшш

    0 0 Отговор
    първо викаше добре дошли ,сега вече -врЪщайте се у кочината,видя че няма как да се интегрират,,какво ли мислила да ги сложи на заводи като БМВ или Мерцедес. Тези освен фъшкии в пустинята ,друго не са видели.
  • 4 123

    0 0 Отговор
    как се връщат 1млн. алахакбаровци, тези се развъждат като китайци в добрите години ,по 5-10деца ще родят в Европа и ето вече европейски бурки и чалми...
  • 5 бати

    0 0 Отговор
    И къде ще ги изпратите тези които вече са на ваша територия, госпожо канцлер........нека да позная, в България например, и другите не толкова важни евродържави.
  • 6 Фикен

    0 0 Отговор
    Много интересно, как ще успее да ги върне??? Може би, ще отвори старите прашни наръчници по извозване с ешалони???
    Празни приказки говори и хората се връзват, колкото хванаха и осъдиха изнасилвачите в Кьолн толкова и сега ще ги върнат. Клатят й се краката в политиката и клинчи, лъже и маже!
    Защо не кажат, какъв е реалния брой на изнасилвания и престъпления извършени от тази пасмина, защо от най-високо ниво е разпоредено да не се дават сводки и да не се регистрират тези престъпления!? Дори на наша оперна певица пострадала от такива от "високо място" е "помолена" да не огласява случая!? Жителите на Европа са подложени на унижение и стрес от собствените им управници и сега точно най-виновната дрънка врели некипели за да си спаси дъртата кожа!!!
  • 7 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    геносен Шмиргел няма да я бъде ...... алес гутен, вече не е ! ще я разкъсат, ама заслужава :)
Новини по държави: