8 Септември, 2016 07:48 1 440 5

Тръмп: Путин е по-добър лидер от Обама

  • путин-
  • обама-
  • тръмп-
  • сащ-
  • президентски избори

Двамата кандидат-президенти говориха по важни въпроси, свързани с националната сигурност

Тръмп: Путин е по-добър лидер от Обама - 1
Снимка АП/БТА

Доналд Тръмп обсипа Владимир Путин с похвали, по време на телевизионен форум, в който той и опонентът му Хилъри Клинтън отговаряха на въпроси, свързани с националните проблеми със сигурността, показвайки дълбоки различия около това как да бъде управлявана армията и как да бъде провеждана външната политика на САЩ в един все по-сложен свят, съобщава Си Ен Ен.

Кандидатът за президент на САЩ, издигнат от Републиканската партия, заяви, че руският президент "е далеч по-добър лидер от нашия президент (Обама)".

Коментарът му дойде в същия ден, в който шефът на Пентагона обвини Русия в разпространяване и засаждане на семената на глобалната нестабилност.

"Ако той говори хубави неща за мен, аз ще кажа хубави неща за него“, заяви Тръмп.

Тръмп и Клинтън застават на една сцена за пръв път, откакто през юли приеха номинациите на своите партии за президентските избори на 8 ноември.

Форумът представляваше своеобразна репетиция на това как двамата кандидати ще се представят на страната, когато на 26 септември се качат на сцената за решаващия първи президентски дебат. Пропастта между тях особено силно си личеше при обсъждането на теми като Русия и борбата срещу Ислямска държава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    С това "приятелско настроение" Тръмп като нищо може да подари цяла Европа на Русия...ей-така-заради поредния рожден ден на Путин например!

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ама ако Путин ти подари едно БМВ-це ще му станеш веднага фен, нали? Ах ти, коньо!

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Аз за 1 БМВ няма да си продам съвестта и идеалите!Така че направо да говорим за 2

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Конь, ти за едно бе ен ве само чинии да миеш и коментари да пишеш ли си готов? Кажи ве мен, че тук всички решихме че си си продал душата на дявола.
  • 5 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    "Аз за 1 БМВ няма да си продам съвестта и идеалите!Така че направо да говорим за 2"

    :)) хаха, поне си пич и имаш чувство за хумор!