Last news in Fakti

13 Септември, 2016 07:13 3 214 22

Орбан посече Брюксел и бежанците

  • виктор орбан-
  • бежанците-
  • ес

Той иска нов елит в ЕС

„Надявам се, че референдумът в Унгария ще даде пример на останалата част в Европа и при изборите през следващата пролет и  институциите в ЕС ще бъдат водени от нов елит, на мястото на сегашния елит от нихилисти.“  Това бе заявено от премиера на Унгария Виктор Орбан, цитиран от Express.

В Унгария предстои референдум, на който гражданите ще решат, дали ще приемат идеята за въвеждането на квоти за бежанци в ЕС.

„Когато каниш бежанци, те най-вероятно ще дойдат. Трябва да решим дали искаме обединена Европа или отделни нации. Имиграцията ще има големи последствия за Европа, а европейците дори не знаем какво точно искаме. Нашият проблем реално е Брюксел, а не имигрантите.

Излизането на Великобритания от ЕС ни даде ясен знак. Какъв е този европейски елит, който бе отхвърлен от огромна страна с 65 млн. души?

Политическата война на базата на имиграцията е една чудесна възможност. За някои хора това е възможност да унищожат една Европа . Европа, която е базирана на концепцията на християнството и националността.  Това е опит за промяна на етническата основи на ЕС.

Те знаят, че мюсюлманите никога няма да гласуват за партия с християнски корени.   Така Европа няма да е разпознаваема. Ние трябва да предотвратим това.  Ние трябва да защитим страните с европейски корени“, заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aaaaaaa

    1 0 Отговор
    Боко, четеш ли? Това е позиция!
    Стига си се прегръщал с Меркел - тая ще ни заведе на дъното.

    Коментиран от #17

  • 2 иии

    0 0 Отговор
    ББ чете само цифрите , а буквите му нареждат от Брюксел . Една дума папагал -все повтаря за оградата по границата ни ,а Унгария и други държави направиха по три такива . ББ мрази такива като Орбан,защото пред него той изглежда като момче за всичко..гарсон
  • 3 Хасан

    0 1 Отговор
    Ами щом има партии с християнски корени нека да има и партии с мюсюлмански корени..

    Коментиран от #8

  • 4 Хасан

    0 2 Отговор
    В Европа се роди Хитлер и възникна Хитлер, в Европа възникна расизма,национализма, колониализма, социализма и прочие други

    Коментиран от #5, #9, #10, #12

  • 5 Трол

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Отиваш в Мала Азия и си далеч от лошата Европа. Какъв ти е проблема?
  • 6 666

    1 0 Отговор
    Докато ни управляват бивши членове на БКП и агенти на ДС сме на потъващ кораб.
    Сега за тия избори е същото.
    Нямат намерение да променят нищо.
    Не гласувайте за тая политическа сган.

    Коментиран от #13

  • 7 Коко

    1 0 Отговор
    Бавно, но сигурно ще започнете да разбирате защо Англия излиза от ЕС.
  • 8 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Нека, нищо лошо няма! Но да са в демократична Саудитска Арабия, в Оман, в Катар, в Ирак, В Сирия, в Афганистан..... въобще там където са мюсюлманите. Не в християнска Европа.
  • 9 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Вярно е, доста лоши неща е дала на света "люлката на цивилизацията" Европа! И незно колко милиона са загинали заради тази цивилизация!

    Но пък Мала Азия е дала на света мюсюлманската религия, вредите от която са напълно съпоставими с всичко лошо от Европа!

    И мюсюлмани и християни правят и са правели една и съща грешка - като не им харесва нещо, искат със сила да го променят. Само че така нещата стават краткотряйни. А промяната се прави трайно само с примери - отнема време и много повече усилия, но англичаните имат една поговорка: "За да възпиташ един човек, трябва да възпиташ баба муДруг е въпроса, че почти винаги в историята водещите подбуди са иконом. интереси, а не налагането на друга култура.

    Като не ти харесва европейската култура, не ходиш да се взривяваш в Европа, а даваш пример в собствената си държава как трябва да се живее!
  • 10 Дух

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Нищо по лошо не се е случвало на света от Исляма. Сравнение с него национал социализма на Хитлер е детско приказка. Исляма е политическа доктрина за световно господство замаскирана зад религиозни догми. Където има мюсюлмани, има война и терор, а с мюсюлмани може да се живее нормално само когато са малцинство, станат ли повече от другите (независимо дали са християни, будисти, индуси, конфуцианци и т.н.), започват да ги тормозят, изтребват, докато не ги унищожат. Исляма трябва да бъде забранен в цивилизования свят защото това не е религия, замаскирана зад религията войнстваща доктрина и трябва да се наказва много по-строго от фашизма. Примери за "миролюбивите" мюсюлмански оргнизации са Ислямска държава, Боко Харам, Аш хабаб, Алкайда, Хизбула, Ислямски Джихад, Фатах, Хамас и т.н и т.н. Защо мюсюлманите не отиват в мюсюлманските страни, а умират да отидат в отвратителната според тях християнска Европа
  • 11 Грую

    0 0 Отговор
    Не че някой е искал точно така да стане, но накрая наистина ще стане така. Членството ни в НАТО и Европейския съюз отслабиха и отбраната ни и икономиката ни, но ние не сме в състояние да излезем като британците, а Меркел като се види натясно и с изборите в Германия от немай къде ще се наложи да ни изсули манафите дето ги покани в Германия и сме дотам. От историческа гледна точка съюзът ни със западните нации винаги е водил България до национални катастрофи. Дано да съм лош пророк, но май поредната е на ход и тя ще бъде най-лошата, защото предишните все са били след войни, а тази ще бъде без да е гръмнала пушка и изцяло сами ще сме си виновни за политиците, които избирахме толкова време и политиката, която те водеха, водят и в момента.

    Коментиран от #19, #21

  • 12 Дух

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    Покажете ми две мюсюлмански държави които да не воюват вътре, или срещу някой съсед - няма такива, като пример давам най близкия ни уж цивилизован съсед Турция - Арменския геноцид, Войната с кюрдите, заграбването на половин Кипър, нахлуването в Сирия, ислямизирането и последващото заграбване на България и много други.
  • 13 999

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "666":

    Нещо си объркал статията бе! Тук се говори за други неща, ама ти няма как да разбереш...
  • 14 Фори

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера какви хора живеем в тази държава. 27 години не можем да вземем решение на изток или на запад да тръгнем. С такава скорост на мисълта до никъде не може да се стигне. А най големеия парадокс е че тези които докараха до фалит държавата през 1996 г. продължават да се напъват да дават акъл и да объркват и без това умопомрачения народ.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Фори":

    Това е достоен политик. Излиза и казва истината така както я вижда, без оглед на кого ще се хареса или не. А еврогеските представители го анатемосват за позицията му, че бил разделител. Ами да си ги прибират африканците у тях си, ама никой не живее с такива, всеки се пази, ала обикновенните граждани не получават избора дали искат или не искат да живеят в страх. Винаги е имало миграция, такива доброволни вълни със заселници, обаче не е имало.
    Отсега искат права: да им се дават пари, да им се дава жилище, да им се дава гражданство, а отнемат правото на европейците да са спокойни, да са освободени, да се обличат както пожелаят. До къде стигнаха европейските продажници, че да спират свинското в училищата, да налагат норма за обличане на децата, да не би някой арабин да не му хареса прекалено много и да насили някое дете, я в храст, я в басейн, я директно на улицата.
    В момента предлагат Хриситянството на поднос на Мюсюлманите, гавра с идеалите и историята на Европа.
  • 16 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Фори":

    Прав сте, това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ. Национализма е мръсна дума в умовете на тези които ни управляват. Тепърва ще берем ядове, ако нещо не се промени в нашата политика. България е християнска държава и това трябва да се отстоява. Съвмесното съжителство с други вероизповедания, не трябва да има нищо общо с политиката на правителството. Който не е доволен да си отива, както едно време турците, побягнаха към Турция. ЗАЩО ОБАЧЕ СЕ ВЪРНАХА НИКОЙ НЕ НИ КАЗВА.
  • 17 надали

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "aaaaaaa":

    Това ги кажи на следващия премиер! Този не слуша никой освен господарите си Меркел и Юнкер, които отдавна са му сложили топките в бурканче формалин на рафта. Не разчитай на него, евентуално на следващия, но като знам нашего брата в комплект с платените цигани какъв избор прави вероятността да случим на някой като Орбан граничи с вероятността германците да избягнат мисюлманското робство !
  • 18 Киро

    1 0 Отговор
    Ето това е тема, под която всички истински българи сме обединени (без пенделите, членовете на разни хелзински комитетчета, други толерастчета и подобни меки китки)!

    Браво!
  • 19 антика

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    Сами сме избрали ли? Нищо подобно! Само търпим всички идиотската ви ссистема, при която банда паразити, наречени политици им даваме власт, те сси крадат правят каквото им е кеф, ненормалното секюрити им пази крадливите тикви, ние им плащаме данъци и целият тоя идиотски цирк го страдаме ние - не на постовете, непаразитите, а които даваме власт и пари. Идиотска система! така, че не зная Исляма ли е крив или прав, но далеч преди ИКляма като религия да се появи, идиотската система на паразити над пчели съществуваше. Исляма е само поредната религия натресена от един човек над себеподобните му, които са му повярвали. С нищо по-различна като същина от Християнството, Будизма ид руги, освен по смисъл. Най-хубавата религия е Даоизма.- Тя е съвкупност и межддинно звено, между Конфуцианството, Тантраизма и атеизма. Тя е всъщност простичак - опознавай света и намери своето място в него. Останалото са милиарди подробности в живота. А, най-правилната религия е българската макар и да я има като приложения навред и да не е точно българска - говоря за прабългарите, не за сегашната идиотска система! Тя гласеше - Опознай света, върви сси по Пътя-Живот, почитай Танг-Ра - създателят на космоса или природата или Бога дето му казвате и не оставяй разни примитиви да ти натрисат простотиите си на главата! Трепи бандитите и почитай човека! Виждате колко е простичка, ясна, правилна, нали? А сега не се прилага - сега идиотската система си натресе дяволски човешки и то само юдейски ре
  • 20 антика

    0 0 Отговор
    Сега системата е идиотска, брато! седнали някакви си палячовци на раззни инстанциии, натрисат ти простотиите си, гламавите военни и ченгета им изпълняват, а и ние простотиите и всичко това сладко го наричате НИЕ-ДъРЖАВАТА. Да, ам истината е, че това е група мафия на власт, която ние и даваме всички, тя богатее, прецаква ни, шета си на тиквите и не и дреме за нас. Ако ид ремеше нямаше да краде и да ни узаконява простотиите си - визирам и новата задължиттелно жграсуване - престъпление и по Конституция и по Право. Защото избора да гласуваш и за кого е лично волеизявление и не подлежи на задължителност! Ала гламавите магистрати, военни и ченгета, тия, които трябваше да ни пазят и себе си - народа от врагове, напълно послушничко толерират и търпят тия идиотизми и Калинките на власт? И си лапат заплатите и не им дреме? Е, може ли от идиотска система да излезе нещо добро? Той Кубрат ви го е казал - Съединението в сноп от стрели ви прави силни! Ала как да се съединиш с крадливи лъжливи идиоти на власт? Това е самоубиййство... а самоубийството е грях. Ето това е парадоксалната ви система - нито е българска, нито е правилна, нито сме нормални, че я търпим. така, че и Исляма и Християнството са фарисейски юдейски религии за да се властвува над масата от шепа тарикати - нищо повече. Танг-Ра е истинският цар и създател на вселената. В превод означава Небесен-Цар или Създател на света. Ние сме прашинка от космосса вселена. Но с манията за величие са повечето.... Гламав
  • 21 антика

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    Гламав сбъркан свят! Включвам и себе си, щом търпя тия простотии. Но нямам ибор. Ако искам да се отърва, трябва да продам всичко и да стана странник, да не се свързвам с никаккви заробващи държавни общински и другип ростотии. А това в 21 век е малко трудничко. Исляма като религия е поредната човешка версия на нещата. Всички религии са от човека и за човека. И досега според проучването ми, само старобългарската или както я описах, Будаизма, Даоизма, са правилните като масовост, на религиите говоря. Като разбирания те ссе прилагат от много хора по света и християни и мюсюлманни и всякакви. Но? Ето я светата ви истана, за да не се карате като гламави овчици! Християнство що ли е това? Всички сме християни, дори и сбърканите джихадисти. но те са извратени по морал, защото са вандали, бандити. Христос, това означава Човек. Човек, човечен, човечество. Христос сме всички и всеки от нас е християнин. Мюсюлманин що ли е това? Мю-Солл-Манн- това е Слънчев човек .Всички хора сме слънчеви без майтап. Слънчево същество, мислеко същество, е именно Май-Солл-Манн. затова и вие човеците се карате простотиите си, служейки на фарисеи за да ви зомбирант и скарват и плакате с кръв и живот и мъки и нерви тая своя инат простотия да се дърлите за тия неща. А всеки човек е християнин и всеки човек е мюсюлманин. но Корана е човешка религия, пиисана от човеци и за човеци, за да се властвува от избрани хора над останалите. Същото е и Инквизицията и Християнството - средство за вл
  • 22 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Нашите комунисти с различни имена на партиите си не им трябва да имат ясна и твърда позиция в интерес на страната, те са на принципа слушкам, папкам, да ми расте гушката...... А ние не сме народ, а мърша.....
Новини по държави: