Last news in Fakti

15 Септември, 2016 17:58 1 247 5

Шулц: Тръмп е проблем за света

  • мартин шулц-
  • избори-
  • доналд тръмп

Опасения, че магнатът може да вдъхнови свои подражатели в Европа

„Доналд Тръмп е проблем за целия свят.“ Това заяви председателя на Европейския парламент Мартин Шулц, цитиран от „Ройтерс“.

„Тръмп не е само проблем за Европа, а за целия свят. Ако в Белия дом се настани човек, който показва, че си няма представа за някои въпроси и смята специализираните знания за боклук, то ние ще достигнем до критична точка.

Това би значело, че очевидно безотговорен човек, ще заеме позиция, която изисква огромна отговорност. Тръмп вероятно ще стимулира свои подражатели в Европа. За това и искам Хилари Клинтън да спечели изборите“, заяви Шулц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 панчугов

    0 0 Отговор
    Вече не е смешно. Направо е комично!
    Либералната шайка, която управлява Европа, вижда края на безметежното си управление и все повече ще озлобява. Направиха се, че все им е тая след Брекзит. Но когато американските републиканци спечелят изборите, природните недоразумения в Брюксел и Берлин, съвсем ще си загубят съня.
  • 2 EUSSR

    0 0 Отговор
    Аман от тия брюкселски паразити.
  • 3 Киро

    0 0 Отговор
    Да не стане така, че после да се извиняваш?!
  • 4 дедо Моше

    0 0 Отговор
    Доналд Тръмп е проблем за целия ЕВРЕЙСКИ свят
  • 5 дедо

    0 0 Отговор
    Евреинът Шулц изразява мнението на цялата юдейска общност.
    Тръмп не им допада.
    Килъри е тяхната марионетка.
    Войната наближава.
    И този път чифутите няма да се измъкнат...
Новини по държави: