15 Септември, 2016 21:57 2 513 5

Израел бойкотира Николай Младенов

  • израел-
  • николай младенов-
  • оон

Той е ядосал тамошното правителство със свои коментари

Офисът на израелския министър на отбраната Авигдор Либерман е инструктирал своите служители да бойкотират пратеника на ООН за Близкия Изток Николай Младенов, съобщи „Хаарец“.

Решението е дошло след критики на Младенов срещу политиката на Израел към Палестина. Преди две седмици Младенов заяви пред Съвета за сигурност, че незаконното разширяване на населените места и липсата на контрол в Палестинската автономия са основни причини за липсата на мир.

Според него има увеличение на израелските съобщения за продължаващи нарушения. Офисът на премиера Бенямин Нетаняху излезе с обръщение, в което заявява, че думите на Младенов „изкривяват историята и международното право“.

Според последни съобщения Младенов в момента е в Ню Йорк. Там генералният секретар ще разисква ситуацията в района.

Офисът на Либерман към момента не потвърждава информациите. Някои израелски политици критикуват решението на Либерман, заявявайки, че то не е от полза на страната.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Изобщо не ми е ясно как израелски министър на отбраната ще бойкотира български министър на външните работи!?И то за думи,които са 100% истина.А като прибавим и това че е невъзможно израелско "бойкотиране",след като премиерът им не се казва Бойко...

    Коментиран от #3

  • 2 Ник

    1 0 Отговор
    Някой ще си направи ли труда да му проследи кариерата на "тоя".
    -Омръзна ми от ченгета и от техните синове и дъщери, които някак странно на по 20 години стават директори,членове на изпълнителни бюра на партии и т.н.
  • 3 ****

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    "Изобщо не ми е ясно..."
    Е как ще ти е ясно, за тази работа се иска нещо.

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "****":

    Тиии...сигурен ли си в това което казваш,или само подозираш?
  • 5 mediator37

    1 0 Отговор
    Пак кьорфишеци. Младенов е любимец на Израел- това е истината. Слуга на Сорос в Отгънато общество, слуга на Световната банка, Дисертация писана в Израел и защитаваща ядрените бомби на Израел, необяснимо шеметна кариера, противоречяща на посредствените му умствени възможности. Пеене, свирене и танцуване на еврейски песни и плясни на сватбата му на чист иврит и т.н. и т.н. Всички знаем за тесните полюбовни връзки на момченчето с Изсраел.
    Еврейте и Младенов се правят, че се замярат с камъни и накрая нашето момче ще излезе с доклад в полза на Изсраел. Театрото е съшито с бели конци, моля ви се...