Last news in Fakti

19 Септември, 2016 07:39 1 816 5

Кери: Русия да обуздае Асад

  • русия-
  • башар асад-
  • сирия

Той призова правителствените сили в Сирия да прекратят ударите в страната

„Най-голямото решение, което Русия трябва да вземе е да накара Башар Асад да спре да бомбардира хора.“  Това бе заявено от държавния секретар на САЩ Джон Кери, цитиран от NBC.

„Ако те наистина искат примирие и прекратяване на огъня, там трябва да спрат полетите на правителствените сили“, допълни Кери.

Според него Русия „трябва да спре самоизтъкването и да направи нужното, за допускане на хуманитарна помощ в бедстващите градове в Сирия“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    1 0 Отговор
    А САЩ да си обуздаят главорезите от ИД...
  • 2 Хасан

    0 1 Отговор
    Вече е ясно кой създаде Идил.. Май беше САЩ, но вече е сигурно че е. И просто не искат да бъдат унищожени.. Евала на Турция,много добри политици имат и си гонят националните интереси
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Този вижда че Америка е свършила и откача.
  • 4 Към почтените хора

    1 0 Отговор
    "Кери: Русия да обуздае Асад"
    ---
    Русия да обуздае законно избрания от народа си президент Асад, за да не организира той народа си да защитават сирийците живота си, единството и богатствата на страната си, а да се предостави на (световните жандарми, алчни егоисти, лъжци, нагли крадци, кръвопийци, убийци, обсебени от антихриста политици и стоящи зад тях изроди) САЩ, НАТО и ЕС да се разпореждат с тях!

    Вече на всеки съзнателен и морален човек е ясно, че Христос ще предприеме радикални мерки за спасяване на човечеството и съвсем скоро ще спретне Апокалипсис на дегенератите!
  • 5 Фъсняр

    1 0 Отговор
    Всеки който пуска Газ сред тълпата, гледа невинно и се възмущава от наглоста на "бруталността" на онзи който го е сторил. САЩ подло удариха когато има примирие и знаеха че по тях няма да се работи. Отново трикове и гънене като ГЛИСТ на буца. Грешка и пардон.