20 Септември, 2016 16:54 2 549 4

Джордж Х. У. Буш ще гласува за Хилари?

  • хилари клинтън-
  • джордж х. у. буш-
  • президентски избори-
  • сащ-
  • републиканци-
  • демократи

Информацията дойде от високопоставен член на семейство Кенеди

Джордж Х. У. Буш ще гласува за Хилари? - 1
Снимка Архив АП/БТА

Бившият републикански президент Джордж Хърбърт Уокър Буш смята да гласува за демократ през ноември. Изненадващото откровение бе съобщено от виден член на семейство Кенеди, пише АП.

Буш по-скоро ще даде подкрепата си за Хилари Клинтън, съпруга на мъжа, който го победи през 1992 г. - отколкото за мъжа, който победи сина му Джеб Буш в тези президентски избори,Джордж Х. У. Буш ще гласува за Хилари?

Катлийн Кенеди Таузент, бивш губернатор на Мериленд и дъщеря на Робърт Кенеди, публикува във Фейсбук своя снимка с 41-вия американски държавен глава с текст: „Президентът ми каза, че ще гласува за Хилари!“

По-късно, пред „Политико“, Таузент потвърди разговора, който провела с Буш-старши по време на срещата им в Мейн. Изданието светкавично препубликува снимката на своята страница в социалната мрежа.

Говорителят на 92-годишния бивш президент Джим Макград заяви, че информацията, за кого ще гласува високопоставеният републиканец, е частна и няма да бъде споделяна с медиите. Той заяви още, че Буш не е коментирал и няма да коментира предстоящите президентски избори.

По-късно Макград написа в Туитър, че „все още издирва“ свидетели, които могат да потвърдят достоверността на твърденията, пуснати публично от дъщерята на Боби Кенеди.

Буш не е предлагал подкрепата си за Доналд Тръмп, който победи синът му Джеб Буш по-рано тази година по време на първичните вътрешнопартийни избори за кандидат-президент от Републиканската партия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иван

    1 0 Отговор
    Е, и кой го е.. за кой ще гласува това сенясало старче? Може даже да е 2 метра под земята докато дойдат изборите.
  • 3 Бай хой

    1 0 Отговор
    Това звучи направо като анти реклама. Май наистина патока ще спечели.

    Коментиран от #4

  • 4 Нострадамус

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Е той вече го направи. Спечели през 2016г дано спечели и през 2020г