24 Септември, 2016 01:15 1 038 0

Японски ергени се учат да гледат бебета

  • япония-
  • бебета-
  • ергени-
  • курс

Специалният курс трябва да повиши шансовете им да се оженят

Японски ергени се учат да гледат бебета - 1
Снимка: БТА/АР

Японски ергени практикуват странна тактика в опитите си да се задомят. Мъжете се учат да са бременни и да гледат бебе, съобщава International business Times.

По темата вече се организират специални курсове, наречени „икумен“, които се радват на повишен интерес. Засега подобни мероприятия има в големите японски пристанищни градове Нагоя и Осака.

Главната цел е мъжете да бъдат насърчени активно да си търсят партньорки. Според организаторите на курса това може да стане, след като ергените демонстрират нагледно, че притежават качества на добри бащи.

Сред обичайните практики на курса са къпане, хранене и обличане на бебе. Всеки завършил получава специален сертификат. 

Любопитното в случая е, че курсът продължава едва един ден. Въпреки това цената му е 390 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: