Last news in Fakti

25 Септември, 2016 09:40 953 2

Задържаха стрелеца от Вашингтон

  • вашингтон-
  • стрелец-
  • стрелба

Той е 20-годишен

Властите във Вашингтон са арестували заподозрения за стрелбата в мол в Бърлингтън, в която загинаха 5-ма души, съобщи „Дейли Мейл“.

Задържаният е идентифициран като  Аркан Четин. Той е на 20 години от Вашингтон. Той е бил задържан в късните часове на вчерашния ден.

В стрелбата , случила се в късните часове на петък, загинаха 4 жени и 1 мъж. На този етап от ФБР отричат да става въпрос  за терористичен атентат. Все още не е установено дали заподозреният е действал сам. Не ясно как се е снабдил с оръжието. То е били открито на мястото на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    А защо не кажат от какъв етнос е нетерористът Аркан Четин?
  • 2 наужким

    0 0 Отговор
    щото е м...л от южната ни съседка, а това е табу за тамошните политици.