Last news in Fakti

25 Септември, 2016 17:09 12 180 11

Зловещо: Втори преврат в Турция до ноември

  • турция-
  • хасан атила угур-
  • преврат

Прогнозата е на турски полковник

„Втори военен преврат в Турция ще се състои съвсем скоро и той ще е много по-кървав от предишния.“ Това бе заявено от оттеглилия се от турската армия полковник Хасан Атила Угур, цитиран от „Йени Шафак“.

„Бъдете готови за втори преврат. Той ще се случи много скоро и това е известно. Всички ние сме в еуфория след победата. Аз обаче се страхувам за Турция. Никой не бива да си мисли, че всичко е свършило“, заяви Угур.

Според него Великобритания работи върху голямо въстание в югоизточните турски провинции.

„Имам информация, че британците водят срещи с всички племена в югоизточната част на страната. Говоря за областите Хакари, Ван, Чатак, Слопи и Мардин. Ако там се хванат на въдиците, те ще изведат хората на улиците. Някой ще убие ключова фигура в западните части и всички ще се разбунтуват. Тогава, както пишат британските вестници, ще започне гражданска война. Всички обвиняват САЩ, а големият удар ще дойде от Великобритания. Те ще използват ФЕТО и Ислямска държава за това“, заяви Угур.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атила

    2 0 Отговор
    този полковник да не е от рода Дуло...
  • 2 гълъбче

    1 0 Отговор
    Страшен свят ... войни, писъци ад, отрови демагогия, страшен свят. Не зная какво му харесва Бог, но аз лично се ужасявам от повечето неща. Злото разсипва и доброто. И когато погледнеш назад виждаш през милиони години, че човечеството сякаш не поумня в по-голямата си част? Същите грешки-грехове, както и примитивизма преди хилядолетия си е - многодетство, войни, демагогия, пиратство, с нищо не еволюира само с технологични средства. Акъла му начина му на мислене си остана същият. Страшен свят! И като помислиш защо е така, виждаш, че има нещо подсъзнателно кодирано в самият човек, което подсъзнание му втълпява тия животински неща. А хората го наримчат Господ? Именно това змийче в човека превърна тази планета и живота тук в АД. И само смъртта ни избавя от него, ако е избавление. Ужас!
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Явно ловът на вещици в Турция продължава с пълна сила и си измислят всевъзможни и все по-страшни врагове за да оправдаят смачкването на хиляди противници на властта и намесата в Сирия
  • 4 beks1

    2 0 Отговор
    ако я няма АМЕРИКА И РУСИЯ светът ше бъде много много по-добър
  • 5 Vollq

    0 0 Отговор
    Evropa izpolzvat kurdi ot mng vreme 1979 godini toest sled kipurski polojenie no tursiq mng silno otkolkoto sega no britanci imat samo me4ti kato irish pub
  • 6 Чакала

    0 0 Отговор
    --------------------------------------------------------------------АМЕРИКАНСКИЯТ план да наводнят Европа с мигранти нещо куца, Турция им се опъва и задържа мигрантите, затова е доста логично да се опитат да спретнат "превратче" или пък гражданска война която да отприщи вратите към Европа, чиито лидери се опитват да бъдат независими а това няма как да стане, все пак чичо Сами харчи 500млрд долар годишно за да поддържа световния мир и те трябва да го подкрепят

    Коментиран от #10

  • 7 агент08

    0 0 Отговор
    Чудесно! колкото по-зле в Турция, толкова по-добре за България!
  • 8 Gost

    0 0 Отговор
    TJ POLOVIN Turcia mai maitam trjbvA da sitarsi kkorenite i kravta
  • 9 Gost

    0 0 Отговор
    Daligoo priznavame nie ili te to si e realno drugoto e vaprosna samosaznanie i religia
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: