26 Септември, 2016 16:01, обновена 26 Септември, 2016 20:29 4 171 0

Извънредна ситуация в Хюстън

  • хюстън-
  • полиция-
  • стрелба

Мъж откри огън по хора край търговски квартал в града

Извънредна ситуация в Хюстън - 1
Снимка: БТА/АР

Най-малко 7 души са били ранени при стрелба в югозападната част на американския град Хюстън, щата Тексас. При проведената полицейска операция е ранен заподозрян за инцидента. Дълго време не се знаеха подробности за състоянието му. Преди минути стана ясно, че нападателят е починал от раните си.

Нападението се случва в градски район, известен със своите супермаркети.На мястото имаше сапьорски екип, защото в района е открит съмнителен автомобил. От полицейското управление в града предупреждаваха известно време местните жители да избягват района на стрелбата. 

 

Началничката на полицията в Хюстън Марта Монталво съобщи, че човекът, който откри стрелбата, е бил адвокат и е имало проблеми с фирмата му. Той е бил прострелян от патрулиращ полицай. Инцидентът се случил около 6.30 часа местно време. Полицаите получили сигнал за афроамериканец, който стреля по движещите се автомобили от прозорец на заведение. Според информацията мъжът е въоръжен с револвер. 

От полицията в Хюстън обявиха, че опасността е приключила. Води се разследване.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА