26 Септември, 2016 21:45 3 781 0

300-годишна мумия отвори очи в Мексико (Видео)

  • мексико-
  • мумия-
  • чудо

Света Иносентия сбъдна приказката за Пепеляшка

300-годишна мумия отвори очи в Мексико. На кадрите, заснети в катедрален храм в град Гуадалахара, се вижда сцена, която хората със слаби нерви може да не понесат. На видеото се вижда как отваря очи мумия на момиче, което е мъртво от повече от 300 години.

Сред местните вярващи тя е известна като света Иносентия. Според легендата девойката била пребита до смърт от баща си, защото пожелала да постъпи в манастир.

Сега много хора обвиняват автора на видеото във фалшификация при монтажа. Очаква се да се произнесе специална комисия. Преди време се оказа, че нейните членове са получавали пари, но това беше отменено. Сега правилата гласят, че всяко предполагаемо чудо има право на две проверки, за да докаже истинността си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: