Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 21:03 2 622 9

US полицаи убиват 6-годишно момче (ВИДЕО)

  • полицаи-
  • сащ-
  • убийство-
  • момче-
  • луизиана

Полицаите не са били застрашени в нито един момент

US полицаи убиват 6-годишно момче (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Американската полиция разпространи кадри на шокиращо убийство в щата Луизиана, съобщи The Atlantic. Инцидентът е станал през миналата година, но видеото е разпространено сега.

Полицейска кола настига друг автомобил, след което биват изстреляни 18 куршума към шофьора. На предната седалка до мъжа, обаче, седи 6-годишният му син Джереми Мардис.

При стрелбата детето е убито, а шефът на полицията в Луизиана описа като потресаващи кадрите.

Властите ги разпространиха, за да подкрепят тезата, че униформените са използвали прекомерна сила. В нито един момент не са били застрашени.

На двамата полицаи са повдигнати обвинения за убийство. Те са се аргументирали с това, че в продължение на няколко километра са преследвали другия автомобил.

Случаят за пореден път повдигна въпроси относно правомощията и действията на американските полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танго

    1 0 Отговор
    А този тъпунгер защо бяга с детето си на предната седалка?
  • 2 ХайХой

    0 0 Отговор
    Ку-Клукс-Клан... Недоклан!
  • 3 ВАЛДЕМАР

    0 0 Отговор
    Остава въпроса защто този не се е подчинил на полицията да спре и сам съзнателно е изложил на риск живота на сина си.Полицаите не са„стока„ но неможе все те да са виновни.
  • 4 Макс

    0 0 Отговор
    Извод: Когато отиваш на кафе или излет, слагай си каска и бронирана жилетка, за да не изядеш куршумите...! Всичко това се дължи на приближението на Земята около Сатурн и Уран. казах на Господ да не създава тия откачени звезди там, но той не ме чу и сега света пощуря пак?

    Коментиран от #5

  • 5 некой си

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Макс":

    Сатурн и Уран са планети, не звезди. Звездата, около която се въртят е Слънцето.
  • 6 Марио Ангелов

    0 0 Отговор
    Много ги гони шубето и стрелят на поразия.
  • 7 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    и българските негри веднага подкрепиха американските.полицията там дава постоянни жертви и затова е направила строга процедура .напушения негър е взел 6 годишното си дете в скута и е бягал от полицията ,а после се оказва че не бил виновен и полицая е трябвало да знае че негъра няма да го застреля :)!е полицая в сащ няма нужда от такава информация ,та българските негри като ходят в сащ да знаят че там при неспазване на закона има голяма опасност за здравето не като у нас!
  • 8 До стоянчо

    0 0 Отговор
    Алооо всеизвесният тук в форума като ТО-....Не хвьрляй вината вьрху нег..осите бе демократе,че така нарушаваш евро-атлантическите ценности-на които си вьрл защитник тук.Изказването ти е ксенофобско и е чист расизьм-а чичко Сорос за такива неща пари не дава.Не оправдавай полицейщината в САЩ и диктатурата на управляващите кьм собствените си граждани.Ако клипа беше от Русия щеше да пишеш точно обратното....

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "До стоянчо":

    благодаря ти за загрижеността ,но негър съм я употребил като нарицателно ако си забелязъл ,щото в българия негри има много малко ,но такива като теб бол.дето плачкат че трепат в сащ полицаите ,а тук плачкат че нямало законност.демек все си плачкат ако не става въпрос за путин и русията,тогава ехх тогава ...и ако рублата не беше се спихнала ,а?