Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 11:44 1 302 0

Канадска фотографка бе убита в Мексико

  • мексико-
  • убийство-
  • барбара макклачи-
  • фотографка-
  • канадка-
  • канада

Води се разследване от мексиканските власти

Канадска фотографка бе убита в Мексико - 1
Снимка: БТА/ AP

В Мексико е била убита канадска фотографка, съобщи The Globe and Mail. Тялото на 74-годишната Барбара Макклачи е било намерено встрани от магистрала край град Мерида.

Близките на фотографката споделиха, че тя е виждала красотата във всяко едно нещо и с огромно удоволствие е изпълнявала задълженията си.

Освен това канадката е била ангажирана и с помагане на местната общност, участвайки в различни благотворително събития.

Властите са започнали разследване във връзка с убийството. Канадката за първи път е посетила Мерида през 2005 година и се е влюбила в архитектурата и хората. Предварителната информация на полицията посочва, че тя е била удушена.

Канадските власти са в контакт с мексиканските, докато тече разследването по изясняване всичко около убийството на фотографката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: