7 Октомври, 2016 14:37 1 694 8

Меркел призова Русия да помогне за Сирия

  • русия-
  • ангела меркел-
  • сирия

Според нея Москва има влияние над сирийското правителство

Меркел призова Русия да помогне за Сирия - 1
Снимка: БТА/АP

Германският канцлер Ангела Меркел призова Русия да съдейства за слагането на край на насилието в Алепо, съобщи „Ройтерс“.

Тя определи случващото се в сирийския град като „брутално насилие“, Според нея Москва има влияние над сирийското правителство и може да помогне за справянето с проблема.

„В международното право няма основание, с което да се бомбардират болници. Москва трябва да помогне за овладяването на напрежението в Сирия“, заяви Меркел.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    1 0 Отговор
    Че то освен Русия в Сирия кой друг помага ма?

    Помним, помним как преди четири пет години изпращахте ислямисти да убиват християни, да разрушават църкви за да свалят асад. И тогава се перчехте че Русия никой няма да я пита и ще я отстраните от всички преговори. Кво стана ма, краварска марионетко? Никой вече не те евава и за слива дори и в Германия.
  • 2 petkov

    0 0 Отговор
    В момента, в който началника на Меркел кажи на гавоезите да напуснат Алепо и позволяват на легитимното правитество на Сирия да поеме контрол над тереторията на Сирия и насилието в цяла Сирия, не само в Алепо, ще спре!!!
  • 3 бббббб

    1 0 Отговор
    Аз ли не разбрах???Що Русия ма?Нали имаш САЩ и НАТО????
  • 4 Стършел

    0 0 Отговор
    За нищо не ставаш.Даже едно смислено предложение не можеш да направиш.Сетила се за международното право,а когато хмериканците влязоха в Ирак без санкции на ООН-то,тогава мълча,когато бомбиха болница в Ирак,отново мълча.
  • 5 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Иди цункай ръка на таварищ Путин за рождения му ден и още утре ще свърши войната в Сирия.

    Коментиран от #6

  • 6 tost

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ярослав Станчев":

    Може да цунка и нещо друго ;)
  • 7 кон

    0 0 Отговор
    Рев , голям рев ,отидоха им инвестициите на "западния свят"!!!Стефан де Мастия вече не знае какво да прави!!!Готов е на ръце да изнася терористите , само и само татко Обама да не му се кара!!!!
  • 8 Диди

    0 0 Отговор
    Дори руснак ако беше взел отношение по темата,той щеше да говори по същество,но да ви четем простотиите,това е ,,наказание за останалите.Нямате понятие какви са отношенията между Путин и Меркел.Дори и русофили не може човек да ви нарече.Хайде момчета ,лека нощ,отивайте да спинкате,че да не се излагате повече.
Новини по държави: