10 Октомври, 2016 14:14 2 024 46

Русия с постоянна военноморска база в Сирия

  • русия-
  • база-
  • сирия

Тя ще се намира в Тартус

Русия планира да разшири базата си за доставки в Тартус до постоянна военноморска база. Това бе заявено от руския заместник – министър на отбраната Николай Панков, цитиран от ТАСС.

„В Сирия ние ще имаме постоянна военноморска база в Тартус. Съответните документи са изготвени. В момента те са в процес на междуведомствена координация“, заяви Панков по време на среща на Комитета по международни въпроси.

Тартус лежи на бреговете на Средиземно море, между Ливан на юг и Турция на север. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    НАТО РАК ШЕ ГО ФАНЕ
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Ти къде живееш,във Русия ли?Как може да поддържаш Русияи да си против Европа?

    Коментиран от #27

  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    ПОСТОЯННА ВОЕННА БАЗА В СИРИЯ ПРЕДПОЛАГА ПОСТОЯННО ПАЗЕНЕ НА БАШАР.Което логично пък предполага,че Башар НИКОГА НЯМА ДА РАЗЧИТА НА НАРОДНАТА ОБИЧ И ПОДКРЕПА...Въпросът тук е :КОЛКО СТРУВА ТОВА НА РУСКИЯ МУЖИК,ЖИВЕЕЩ ВЪВ "РАЗВИТИЯ ФЕОДАЛИЗЪМ" и КОЛКО ДЪЛГО ЩЕ УСПЕЯТ ДА ГО ПАЗЯТ срещу "решени на всичко" местни структори,да не говорим за тайните служби на САЩ ,Европа,Израел,Турция и т.н?!!

    Коментиран от #14

  • 4 6334

    0 0 Отговор
    Ето тава е целта на Русия.Да има военни бази и по Зредиземно море,така че Русия ще се погрижи Асад да не бъде свален,в противен случай,те ще трябва да напуснат базата.Стара песен както,,почти,,във Крим.Какво цели Путин?
  • 5 Диди

    0 0 Отговор
    Писаното долу е от мен.
  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор
    А ве по долу коментиращите, вие Българи ли сте или продажници? Как може да плюете нашата освободителка русия? Да не би да ви харесва днешната окупация от краварите?
    Башар ще остане на власт до като го иска сирийският народ. Какво сте ревнали да защитавате превратите организирани от терористите от сащ. Къде ви са демократичните принципи? Защо поддържате противочовешките деяния и у ийства извършвани по света от краварите. Какво лично на вас ви е сторил асад? Защо не признавате избора на сирийският народ? Защо защитавате джахидистите които се сражават срещу сирийската армия?
    Дори кадафи дае бил диктатор какви са тия уроди които го разстреляха в канафка без съд и присъда? Що за демократична се обявява нация която се провъзгласява за изключителна?
    Жалка е съдбата на продажн8ците и славна паметта на патриотие.

    Коментиран от #7, #31

  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Е ние сме Българи ! Ти ако си руснак...?

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Диди

    0 0 Отговор
    До ,,бай хой,,.Българка съм.Ти със твоите изказвания,които подкрепят ,,сляпо,,руската агресия,едно щи ти кажа.Момче,попаднал си във фалшивия филм.Аз съм за Европа,там където съм се родила и живея.Не одобрявам руската агресия и лъжи,както и американската.Моля,Русия и Америка като искат да си мерят силите,да да го направят,но не пред прага на Европа а да го направят на,,г.за на географията,,,за да не страдат невинни народи заради тях.Извинявом се за вулгарния израз.
  • 10 Бай хой

    0 0 Отговор
    Българин не може да мрази този който си е пролял кръвта за създаване на свободна България.
    Българи не може да подкрепя този който е бомбардирал жилищни квартали на София, този който е нахлул с окупационен корпус в Свещенна България, този който разруши и заграби построеното от Българският народ, този който спира всички перспективни проекти за България, този който ни тика къмбратоубийствена война. Не съм руснак, горд Българин съм и уважавм освободителката и всички братски славянски народи.
    Повярвайте ми няма такава парична сума която бихте получили срещу предателства и подменяне на историческите събития.
  • 11 Диди

    0 0 Отговор
    По леко със тези ,,патриотични любовни изрази,,към Русия,че ще се задавиш.Ако Русия е такава както я описваш,защо народите които бяха под тяхно господство не искат и да чуят за Русия?Но Путин иска да види Европа във разрух.Защо?
  • 12 Бай хой

    0 0 Отговор
    Дидке, ма ми много си плитка. Изтърсваш една не ивалица и искаш другите да я доказват. Виж кой действител о дестабилизира Европа. Кой предизвика бежанските вълни? Отговорът е един - сащ. Те разрушиха живота на хората в либия, ирак, тунис, египет, афганистан, пакистан, украйна, сирия. Това е факт. Тяхните марионетки меркел оланд и сие ги насочиха към Европа. Факт.
    Напротив едва след като Русия се намеси в Сирия има някаква надежда за победа над идил. Това го признават всички, дори и казионните западни медии. Прочети статията за намалелите територии на идил. И колко неадекватни и пошли са коментарите на онези които се опитват да се натегнат на козяк. Дори и би би си признава че тези успехи са благодарение на руските удари и че процеса е забавен при активните действия на сащ уж за примирие за снабдяване на цивилното население със продоволствия. И веднага последва вероломно нападение от страна на сащ и водената от тях коалиция координирано с даеш срещу законната сирийска армия. Това са неопровержимите факти. Какви хора сте да казвате на бялото черно? То какво ли може да се очаква от същества отричащи турското робство?

    Коментиран от #13

  • 13 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Това отдолу под теб, като пост имам предвид де, да не е новото амплоа на То?
  • 14 Много странно

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Народната любов и народният избор.... Смех у залата на театро! Сирия е мултинационална и мултиетническа страна, както впрочем и Либия, а и други държави в региона. Всеки един има някакви предпочитания и амбиции, собствени кандидати и т.н. Сирия е много трудно обединена страна, като за обединението и липсата на етнически конфликти много допринасят именно Русия и бащата на Асад. Иначе местните биха се самоизбили още преди половин век и разбира се, някой етнос щеше да вземе връх над останалите. Не се залъгвайте, там са един път сунити и шиити, християни, т.е. маронити, друзи, кюрди, тюркмени и още камара различни етнически групи. Погледнете в Уикипедия етническия състав. Без Асад нямаше да има Сирия, а територия, обсадена от етнически и религиозни конфликти, подобна на Либия, която след падането на Кадафи, има тенденции да се раздели на три части и централното правителство няма никаква сила над бунтовническите групировки.

    Същото направиха в Ирак, Египет, опитаха се да смачкат и Иран, по този начин дестабилизират и Йемен. Нима Ирак е щастлива и демократична страна след свалянето на Саддам?! Милиони бяха прогонени,смачкани и убити. Може би ще ви изненадам - Путин не е виновен! Нито беше на власт, нито Русия имаше сегашната сила и смелост да се противопостави на Световния полицай. А Клинтъновица като президент ще бъде същата като мъжа си, който нападна Афганистан, както и като двамата Буш, които срутиха Ирак. Все в името на демокрацията!
  • 15 Диди

    0 0 Отговор
    Путин нападна Украйна,изпрати войските си там,,ония дето нямаха нашивки на униформите си,,лъга чи не били негови.С агресия завзе Крим.И един куп лъжи за всичко това.Зная че американците искат да провокират Русия.На една от конференциите вэв Швейцария,Мек Кейн каза че Украйна трябва да се бори срещу агресора Русия.Отговор получи от Меркел.Тя каза,,Не мога да си представя Украйна да води война срещу Русия и тя да излезе като победител,,Тя каза че няма да допусне да се води война във Европа,там където ние живеем.Така че,има много ,,уж политици,,които наистина не трябва да заемат важни постове,но такива ги има навсякъде.Меркел е много добра политичка,само този проблем който стана със емигрантите за съжаление,там сгреши,тя го знае.Защо говориш постоянно против Европа?Естественно ако великите сили рекат да унищожат Европа,могат да го направят,но за съжаление във момента Европа не е единна така както трябва да е.
  • 16 Хм слушай какво ще ти кажа

    0 0 Отговор
    И като са такива готини демократи американците, при тях расизъм не съществува, та имам такъв въпрос:

    - Защо през ден полицаи убиват чернокожи?
    - Защо САЩ са на едно от първите места в света по брой затворници?
    - Защо приеха само 5,000 души от сирийските бежанци, след като реално разпалиха конфликта и до влизането на Русия във войната срещу ИД не правеха нищо, освен да обучават терористични групи?
  • 17 Диди

    0 0 Отговор
    Що се отнася до арабските държави,знаем какво направиха Америка,никой не оспорва това.На времето Кадафи и другите диктатори получаваха милиони за да спират бежънците тръгнали към Европа. До,,Трола,,Аз не съм мъж,не съм и травестит.Казвам се Димитричка,,наричат ме Диди,,Трол,проблеми ли имаш с това че съм жена?
  • 18 комара

    0 0 Отговор
    Който се е набутал със слаба карта може само да вдига мизата.Хем ще правим алъш вериш с анадолците , хем ще вардим Асад*а до умиране. аде-де!
  • 19 Диди

    0 0 Отговор
    До,,хм слушай....Найде слушай сега ти. Във Америка има расизъм,почти всяка седмица застрелват някой чернокож,има голяма престъпност.Няма да се връщаме в истрията за Мартин Лутер Кинг и Мелкъм Хикс,кои са биле.За това че Америка е взела много малко бежънци,това осъждам и аз,направиха размирие във арабския свят а сега други да оправят последиците.Но моля да помислиш,по добре ще бъде ние европейците да се поддържаме за да живеем в мир.
  • 20 Бай хой

    0 0 Отговор
    Алоу димитричке,язък ти за хубавото и звучно Българско име. Я уточни как да живеем мирно и благополучно в Европа като сащ са тръгнали открито на война с Русия. Та нима не знаеш че половината на Европа е Русия. Кой т4упа оръжия и войски в 3вропа? Кой нападна югославия и насади там сепаратизъм,омраза и създаде в центъра на Европа ислямски държави. Кой съсипс България? Кой подготви осъществи кървавият преврат в украйна и подкрепя и въоражава там неонацистки формирования. Кой подтикна украинските превратаджии да започнат гражданска братоубийствена война? Кой подтикна Грузия да нападне южна осетия? Отговорът е един - сащ. Това са неоспоримите и жестоки факти.
    Н1ма защо, а пък и никакъв смисъл да прехвърляш вината на други.

    Само се излагаш с лъжата че Русия е нападала украйна. И да ти е ясно че след такива откровенно не исти ски твърдения и да кажеш нешто вярно то дсеки ще се съмнява.
  • 21 Диди

    0 0 Отговор
    Е,това вече са глупости.Бяхме 16 та република на СССР.Години под тяхно подънство,как мислиш кой е виновен че сме изостанали?Да не би Америка?Хората нямаха право до излизат извън граница,нямаха право на ,,мнение,,,конфискувани са биле и имуществата им и т.н.Е,това според теб е свободен човешки живот?Няма как да ме убедиш.

    Коментиран от #23

  • 22 Диди

    0 0 Отговор
    А що се отнася за Крим,разбира се Путин е агресор.Геополитически Крим е важен за Русия.Във Украйна също навлезе с войски,първо лъга и след време призна.Украйна е самостоятелна държава,искат си свободата.Да Русия е силна,но това дава ли й право да нахлува във чужди държави?А да не говорим за Янукович,който беше пжставен от Русия.Когато във Русия майките посрещали ковчезите със синовете си какво са им казвали?Че те били загинали по време на маневри,това са им казвали,а всъщност са загинали във източна Украйна в подкрепа на сепаратистите.За какви братушки говориш?

    Коментиран от #25, #29

  • 23 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Защо се гавриш с българската граматика?
  • 24 Диди

    0 0 Отговор
    Ах Тролче,успокой се малко.
  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Диди":

    Десо-Стояне,със старото си име по ми харесваше.Да не се подложи на смяна на пола,и да стана вече твърдо Димитричка,аЕ ЧЕСТИТУ.
  • 26 Диди

    0 0 Отговор
    Ха ха ха.Искаш ли да ме видиш на снимка?
  • 27 ТИТАН

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Каква европа сънуваш бе китаиски.Европа е при франсетата и швабите,тук е кенефа на европа.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Диди":

    Говориш за демокрация и демократични ценности а никак не искаш да се съобразиш с избора на жителите на Крим. Нищо не казваш и защо бе проведен този референдум. Да ти напомня. Крим бе и сега също е автономна област. Тогава под украинско управление. Премълчаваш обаче че превратаджиите от майдана погазиха автономията и се опитаха да наложат терор над кримчани. Тогава те съвсем справедливо си проведоха референдум и се възползваха от демократичното си право на самоопределение. И как само демократичният запад който признавма пародията на избори в киев, тайланд, ирак, афганистан, либия не признава избора на кримчани и севастополци.

    Това е истината Крим и Севастопол бяха автономни области и си защитиха правото да останат такива. Не се поддадоха на шантажите и терора на неонацистите от майдана подкрепяни от сащ.
  • 30 Диди

    0 0 Отговор
    Прочети,какво си написал спрямо името ми.Обиждаш ме,нима мислиш че си велик....?Един мъж не може да се отнася така и да обижда,това говори за интелигентността му.

    Коментиран от #34

  • 31 prost

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Твоята велика Рашъ е даже двойна освободителка, дарлинг.
    Обаче и в двата случая забравят да си тръгнат..
    Няма кой в света да обича такова дълго "гостуване", освен ако не е на хранилка с "освободителите"..
    Въобщеее - в Бг. подлизурковци и безработни лапачи - колкото си щеш..
    Затова нищо не се оправя, защото тия политически мизерници правят един широк кръг и се въртят във властта, но никога не изпадат от нея..
    Ей това ви е демокрацията на Чарчил, на янките, че и на Путин. Последният е най-големия представител на самодържавието от както свят светува. Но когато КГБ те е избрало - няма шанс да те смени някой, освен ако те не поискат..

    Коментиран от #32

  • 32 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "prost":

    Ами аз живях и през соца и руснаци окупатори не съм видял. За съжаление днес сме свидетели на нахлуването на окупационните войски на сащ и то без да ни освобождават а напротив. Този път ще поясня какво значи това напротив. Точно те ни налагат Българите да са под всяка друга етнос. Българите да отделят многомилиардни интеграционни фондове. Налагат специални закони и преференции за всякакви малцинства. Санкционират всеки опит за сключване на международни, инвестиционни и енергиини договори. Задължават ни да приемаме бежанци които бягат от тяхната демокрация и по този начин подменят демографското разпределение в страната.

    Извинявайте но през 45те години такива простотии нямаше. Раждаха се Българи. Нацията нарастна до почти десет милиона. Сега никой не вижда перспектива за развитие в България и децата бягат. кристалина(сталинка) е готова да подмени етническите Българи с мюсюлмани от близкият изток и това под диктата на крава бойс и ес. До кога ще си затваряме очите?
  • 33 Диди

    0 0 Отговор
    Е,вечни хора няма.И той има достатъчно врагове,може някой ден да има ,,случка,,.
  • 34 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Диди":

    Много добре помня какво съм написал и не виждам защо се обиждаш. Наистина се надявам да си от женски пол и майка ти да те е кръстила така.
  • 35 Диди

    0 0 Отговор
    Аз съм жена и името ми е така както съм го написала.Но аз не съм тъпа,проста и т.н.За себе си мога да кажа че се интересувам какво става по света,какви права имам там където живея и т.н.

    Коментиран от #36

  • 36 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Диди":

    Дано това което си написала последно да е истинска истина а не като тези от нпо лозунгите.
  • 37 Диди

    0 0 Отговор
    Защо мислиш че съм мъж?И други мислят така.Бъди искрен.

    Коментиран от #38

  • 38 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Диди":

    Потърси из коментарите във форума имената "Деси" и ''Стоян".
    Тогава ще си отговориш на въпроса.
    Що се отнася до останалото,което казваш за Меркел и Европа може много да се говори.
    Но няколко неща са ясни Меркел и група швестери в Брюксел провеждат пагубна за Европа политика.Не можеш да каниш милионна ислямистка измет и да си мислиш че с някакъв мултикултурен модел измислица на Сорос и компания ще създадеш световно благоденствие.Европа е това което е заради столетия еволюция.
    Някога евреите решиха да направят експеримент в Русия и да прескочат от феодализъм в социализъм.Видяхме какво стана.Сега евреите искат да пробват примати живеещи в 10 ти век да прескочат изведнъж в 21 ви.Какво мислиш че ще стане?
    Путин си гледа интереса така както и САЩ за България е лошо че въпреки уж демокрацията която ни донесоха братята от запада ни оставиха на олигарси да ни яздят.Това е тяхното двуличие.Вместо да помогнат истински с ресурс и да изгонят тази пост комунистическа върхушка те си я ползват както им е изгодно.Простия пожарникар бандит ги устройва защо да го бутат нека краде и ще прави каквото му кажат даже и бежанци ще разселваме да сме си оправели демографията.
    Това е двуличието на Меркел и компания както продава оръжия за милиарди в Близкия Изток после реве че идвали бежанци и Путин бомбел "умерените" и брадати клиенти.

    Коментиран от #40

  • 39 Диди

    0 0 Отговор
    Защо трябва да търся,,Деси и Стоян,?Това кето пишат не се харесва на русофилите.Но,кое кара някои хора да мислят че съм мъж.А това което пишеш ,мога да го причесля на ,,бай хой,,,той така се изразява.

    Коментиран от #41, #42

  • 40 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "наблюдател":

    запада ни бил оставил на олигарсите????ти да не си пил преди да пишеш бе убавец.запада след всяка среща с българското правителство има няколко теми дето непрестанно споменава едната е олигархичната структура на страната ни и свързаната с нея корупция.затова в българия няма външни инвестиции ,не сме в шенген,имаме неадаптирана съдебна система,нямаме евро.нека видим кви са и къде са учили българските олигарси и как се сдобиха с тези бизнеси,та малко такива ковачки,тим,божков,златев ,ганчев всичките убавци са се пръкнали под крилото на българските таини служби разбираи руските такива у нас и с помощта на бкп-бсп и креатурите и,някои като ковачки и златев долетяха директно от москва за да си заемат постовете.

    Коментиран от #43, #46

  • 41 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    Ако внимаваш повече ще видиш че има разлики в някои неща. А като искаш го причислявай на когото щеш.
    Аз не се смятам за русофил или по скоро съветофил,семейството ми е пострадало от комунистите,но в никакъв случай не харесвам политиката на САЩ изградена върху насилие и цинизъм.
    А Меркел за мен е посредствена и жалка подлога точно на тази американска политика.
    Някогашните лидери като Де Гол,Митеран,Аденауер,Кол вече ги няма.има посредствени мижитурки като Барозу,Меркел Оланд ,Юнкер,Могерини,Кристалина.....Жалки апаратчици които се движат по течението.Не се избира най способнията а най удобният.Така беше и при социализма.
    А когато няма лидери която и да е общност е обречена.
    Така е станало и с Велика България.Имало е велики царе лидери,после идват мижитурки и виждаш къде сме сега.Слуги на този и онзи.Жалка роля в грозен филм с очертаващ се още по грозен финал.Остава ни само да се надяваме,че режисьора няма да реши да махне ролята защото отдавна не го кефим.
  • 42 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    пишат двама или трима с различни никове за да изглеждат много .имат общ център дето им дава инфо и ги инструктира как да дезинформират.затова ще ти пишат за козяк хамериканци или кравари и за едни и същи партенки от нета .обидите им също са едни и същи ,но не се отказваи те на тва разчитат за да повтарят лъжите си безответно!

    Коментиран от #44, #45

  • 43 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Това му е проблема на „запада“ само споменава,препоръчва мрънка и нищо реално.Голямо мрънкане беше за Кадафи,за Садам,за Асад...Все препоръчваха това и онова но им купуваха нефта и им продаваха оръжия.Саудитска Арабия тази изостанала и примитивна държава проповядваща войнствен ислям защо е пръв съюзник на запада?Това не е ли цинизъм и двуличие?
    Турция и тя пръв приятел ще я правят член на ЕС....
    Всеки ден ставаме свидетели на тази безпринципна политика.
    А ние трябвало да се освободим от олигарсите и тайните служби сами....И как точно? След като всички лостове са в техни ръце и на това отгоре запада лицемерно си ги търпи.Нима тайните служби на САЩ и Германия не знаят какви ги вършат Доган,ЦВ ЦВ,Боко и т.н.Нима не могат да излязат и да заявят че тези хора са нежелани и няма да ги търпят. Или като с Ердоган...Абе той лош ама карай ще се правим че не забелязваме докато прави диктатура.
    Ето това е лицемерие и за това няма оправдание.
  • 44 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Точно ти да говориш за никове е смешно.Колко имена имаш Деса,Стоян....все едно и също повтаряш За всичко е виновен Путин...
    Щом искаш повтаряй си,за хората с малко разум е ясно че не всичко на този свят се обяснява с Путин.
  • 45 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Няма да плагиатстваш, коня вече си говореше сам със себе си чрез различни никове. Ей, и вече-"няма да те отказваш, продължавай"...,Ох, един момент, извинете ме, разчуствах се и плача. А, не грешка, грипав съм бил:):):)
  • 46 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Десоооуууу,мааа. Какви ги ръсиш пак олигофренски.

    Говориш за западна демокрация, неолиберализъм, мулти културни ценности. И изведнъж някакъв нацистки шенген.
    Десоооууу какви са тия комуняги които не пускат Българите в тоя шенген маааааааа. И защо уж пускат там джахидисти от либия, нигерия, ирак, ПАКИСТАН, АФГАНИСТАН. С какво те са по добри от Българите и с какво са заслужили.

    Я да споменем и друга нацистка изгъзица на шмеркел и компания. Ще ходят там бежанци и после някои от тях ще разселват в страните от където са влезли. По какви критерии маааааааааа. Това не е ли расизъм от най лоша проба. Или направо робовладелство. Рииииииш ли там ще е пазарът на роби и които е по работоспособен, по здрав, по красив при богатите господари а второ и трето качество в източна Европа. Това ли е западната демокрация със неолиберална идея мааааа десооооуууу.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания